ewa 10.10.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Wczoraj w Castoramie widziałam lakierowane deski sosnowe na pióro-wpust. Cena przystępna. Deski planuję w sypialniach. Alternatywą jest coś typu barlineckiej (lakierowanie w tej chwili nie wchodzi w rachubę) a ladury nie chcę.Czy ktoś z Was spotkał się z takowymi i co myślicie o takim zakupie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2002 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Jakiej to jest grubości. Ja się nastawiam na deski sosnowe. tradycyjne, z tartaku, 25 mm. Coś mnie te gotowce z hipermarketów nie przekonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 10.10.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 też widziałam te w Castoramie, fajne bo "na gotowo"-frezowane, lakierowane, nic tylko kłaść. Minus- cienkie, nie więcej niż 1,5 cm i krótkie .Zdecydowałam się na tartaczne, właśnie wczoraj odebrałam je z suszarni i teraz są u stolarza w obróbce - szpundowanie,frezowanie i te sprawy. Będzie je kłaść za tydzień - napiszę jak się sprawdzają. _________________DJ [ Ta Wiadomość była edytowana przez: Danajot dnia 2002-10-10 14:42 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 10.10.2002 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 A czy do sypialni nie mogą być takie 15mm? W dziennym będą z tartaku na legarach i potem lakierowane ale w sypialniach lakierowanie odpada. Zostaje mi wtedy podłoga barlineckopodobna? [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ewa dnia 2002-10-10 15:01 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2002 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 ewa, dlaczego nie schcesz w sypialni lakierwanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts