rrmi 14.05.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Tommco -pomysl o owczarku kaukaskim , on nawet nie lubi byc w domu , labradory i retrivery sa slodkie , ale ja to przede wszystkim jestem przeciwna trzymaniu psow caly czas na podworku , bez wzgledu na to czy one to lubia czy nie . Niezrownowazeni to i ludzie sie zdarzaja , to tak na marginesie. trzymam za Ciebie kciuki w wiadomej spreawie. Odezwij sie jak Ci poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.05.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 rrmi Ludzi niezrównoważonych jest nawet więcej niż psów (dlatego myślałem o bullterierze)...ale to nie zmienia faktu...że psów takich też należy się obawiać. Owczarki kaukaskie jakoś średnio mi się podobają. Wiesz, co innego pies podwórkowy azor...a co innego pies rodzinny, który ma legowisko na podwórzu (porządną budę) i może cały czas sobie biegać. Wg. mnie duże psy w mieszkaniach się męczą. Widzę to po psie rasy MIX mojego kuzyna, który spędza 8 miesięcy w bloku na 10 piętrze. Oczywiście ma długie spacery, dbają o niego, jest wesoły...ale szczęśliwy jest dopiero wtedy, kiedy 4 miesiące spędza na działce na Mazurach (oczywiście w towarzystwie ludzi). Wtedy o jest panem, pilnuje, spi na wesalce na tarasie, gdzie ma widok na wszystko. Już ze 2 razy wystraszył złodziei samochodów. Przykrzy mu się tylko rano, kiedy wszyscy jeszcze śpią...wtedy drapie do drzwi, aby ktoś mu szybko otworzył, robi obchód po domu (do każdego pokoju zagląda, liże po twarzy, wita...i ucieka na podwórko...z merdającym ogonem Takiego psa potrzebuję Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 14.05.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 tak czy inaczej to wiem o co Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 14.05.2005 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Matka dziękuję Ci za życzenia . P.s. Chyba nie zrozumiałaś mnie - „maskotka” w sensie wyglądu jak i również łagodności charakteru. Pozdrawiam weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 16.05.2005 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Ja rozumiem Osowę... Ja tez rozumiem. Starala sie, ale nie wyszlo. Pies nie zostal porzucony. Ma nowych wlascicieli, a jesli ossowa i dzieciaki sie go baly to nie sadze, zeby jakakolwiek wiez sie tam zawiazala i zeby on az tak bardzo cierpial z powodu przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.05.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ja grodziłam 2 lata temu, ale wlascicielem dzialki jestem od 5 lat, mimo, że wszyscy o tym wiedzieli, sasiad notorycznie przejezdzal przez nia traktorem, bo mu bylo blizej na swoje pole. Niby nic, bo u mnie był tylko ugór, ale zapytać mógł prawda? Wiedzac ze facet ejst wogóle konfliktowy grodzac postawilismy postawic płot przed miedzą, zeby nie pwoeidzial ze mu parę metrów pola zabralismy. Efekt jest taki, ze facet tego nie docenil , z tyłu naszej działki jak wyszlismy z psem na miedzę (broń Boże nie na jego pole!) to nam zrobił awanturę na całą wieś, ze wchodzimy w jego teren. Także jakoś nie skumał po dobroci. JoShi gonić drani i już, skończyly sie juz czasy, ze co nie ogrodzone, to znaczy wspólne, a więc niczyje, niezły beszczel z tego twojego sąsiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafik 22.05.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 . A moze to ja jestem jakas dziwna, ze mi sie takie rzeczy nie podobaja. nie jestes dziwna,ja mam takie samo podejscie.z mojej posesji bez pytania i nakazu wynocha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts