Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wakacje w polskich górach

Recommended Posts

• 2 months później...
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...
  • 11 months później...
Witam serdecznie. Co prawda jest już po sezonie wakacyjnym, jednakowoż myślę, że to najlepszy moment na zagraniczne wakacje. Lecz nie ulega wątpliwości, najważniejsze jest bezpieczeństwo. Czy myślicie, że na przykład takie sugestie jak na :spam:] są rzetelnym rozwiązaniem? Edytowane przez Greengaz

• 2 years później...
My co roku wracamy w to samo miejsce :D :spam:w Tyliczu. Cudowni wlaściciele, Pani Maria wita nas jak rodzinę już i co roku na nas czeka :D Czasem jesteśmy nawet 2x w roku. W zimie - na narty bo do stoku zaledwie kilka metrów a w lecie na wycieczki po górach i rowery. A lokalizacja super bo blisko do Krynicy, Zakopanego, Nowego Sącza, Słowacji... jest co zwiedzać :yes: A i w samym pensjonacie jest co robić. Już nie wspomnę o tym, że jak ktoś planuje wakacje z dziećmi w górach to nie ma lepszego miejsca :) Mają ogromny ogród z placem zabaw, salę zabaw dla dzieci, billard, pingpong, piłkarzyki, siłownię, konsolę do gier, a i nawet sauna i basen są :) Edytowane przez Greengaz

• 2 weeks później...
  • 1 year później...

Ja ze swojej strony polecam Szczyrk :) Byłam zobaczyłam, zdobyłam i jestem happy i chcę więcej gór :) :)

Masz piękne widoki :) wkoło pełno szczytów do zdobycia, atrakcje dla małych i dużych :)

Totalny reset.

:spam:

zawsze ciekawiło mnie jak Oni w wzimę tam jeżdżą po tych górach z górki i pod górkę i jak Oni tam budują te domy gdzie trzeba tak wysoko wjechać. :)

Edytowane przez Greengaz

w górach najważniejszy jest strój (ubranie, buty), wyposażenie ( raki! ew. kije, mapa papierowa!), zestaw na czarną godzinę ( picie słodkie, czekolada), komórka (numery GOPR/TOPR, aplikacje meteo) z powerbankiem, oraz właściwe - niezawodne towarzystwo. Zawsze - polisa ubezpieczeniowa i rozsądek (mierz siły na zamiary).

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...