Arkadly 10.10.2002 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Cześć Wszystkim.Pewnie będę często tutaj zaglądał, bo właśnie podpisałem przedwstępna umowe na kupno działki w Robakowie (dla tych, którzy nie wiedzą - 15km z Poznania w stronę Kórnika).A teraz mój interes. Jakie macie doświadczenia (pytanie do ludzi z Robakowa, Borówca itp) z urzędami. Będę potrzebował wody, gazu (prąd mam) i wszystkich pozwoleń.Jak macie doświadczenia piszcie, jeśli chcecie wymieniać nazwiska lub/i komu dac w łąpę proponuję priva [email protected]A i jeszcze jedno - działka jest przy ulicy, której jeszcze nie ma ale jest to w pobliżu skrzyżowania Polnej i Szerokiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 gratuluję podpisania umowy, hmm swój interes zatrzymaj może dla siebie Co do urzedów to na forum jest dziesiątki postów mówiących o tym jak i co powinno sie załatwiać (opcja szukaj w prawym, górnym rogu) - to teoria, a w praktyce to nie czekaj na opinie innych tylko po prostu wybierz się do nich i załatw to co masz do załatwienia. Raczej regułą jest że w poza wielkomiejskich gminach tego typu sprawy załatwia sie stosunkowo szybko i bezboleśnie.... i dawanie w łapę jest raczej zbędne powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 10.10.2002 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Sorry, to miało iść na grupę wielkopolską. Położe ten post jeszcze raz. Tu zamykamy.Dobrzykowice, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts