marylka 18.04.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 WITAM. PROSZĘ O RADĘ. KOŃCZĘ W TYM ROKU LICENCJAT ( 23 LATA), MÓJ MĄŻ MA 29 LAT, PRACUJE, JEST PROJEKTANTEM, MA STAŁĄ PRACĘ, NIEŻLE PŁATNĄ. ZASTANAWIAMY SIĘ NAD DZIDZIUSIEM. PLANUJĘ PODJĄĆ STUDIA ZAOCZNE, TAKŻE CIĄŻA NIE BYŁABY PRZESZKODĄ. MIESZKAMY W DOMKU JEDNORODZINNYM, Z MOIMI RODZICAMI. PORADZCIE PROSZE, CO O TYM MYŚLICIE? POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMY I.... BARDZO WAM ZAZDROSZCZĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.04.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 hmm..co za pytanie.....do dzieła!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 18.04.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Pamiętaj,że jak urodzisz to przez kilka lat nie:-pojedziesz na wakacje w tropiki-pójdziesz do knajpy-prześpisz całej nocy-pójdziesz na sylwestra.-będzie szybkich numerków na stole w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.04.2005 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ja uwazam,ze powinnas zaczac dzialac.Ja tez planuje ciaze w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.04.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Najlepiej nie planować. PIszę to ja - Funia - cieżarówka w 20 tygodniu. Pracuję, robię aplikację, budujemy dom.Nie ma czasu na nic, kredyt nad głową - ale i tak jesteśmy szczęśliwi. Naprawde warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 18.04.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Witam Ja wlasnie dzisiaj koncze 30 lat. Od roku jestem szczesliwa mezatka, w sierpniu planujemy rozpoczac budowe. Mysle tez o rozpoczeciu studiow podyplomowych i ... dzidziusiu. Jak widzicie troche sie tego nazbieralo w jednym czasie. Jestem przerazona tym wszystkim, ale jak nie teraz to kiedy mam to wszystko zrobic. Niestety mlodsza juz nigdy nie bede i teraz troche zaluje, ze nie zabralam sie za to wszystko wczesniej, ale z drugiej strony dopiero teraz mam z kim i dla kogo to wszystko robic. Pamientajcie - zyje sie tylko raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.04.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Marylko! Jak zaczniesz karierę, to ciąża będzie przeszkodą w jej robieniu. A w 95 % będzie bardzo niemile widziana. Jesli więc nie żal ci tropików tudzież innych wymienianych wyżej przyjemności - to do dzieła.Ja się wykarierowałam, wyjeździła, Krzycha urodziłam mając 31 lat - a teraz boję się, że z drugim nie zdążę. W dodatku, jak piszesz, masz optymalną sytuację zyciową (dobra praca męża, pomoc rodziców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 18.04.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Marylko! Jak zaczniesz karierę, to ciąża będzie przeszkodą w jej robieniu. A w 95 % będzie bardzo niemile widziana. Jesli więc nie żal ci tropików tudzież innych wymienianych wyżej przyjemności - to do dzieła.Ja się wykarierowałam, wyjeździła, Krzycha urodziłam mając 31 lat - a teraz boję się, że z drugim nie zdążę. W dodatku, jak piszesz, masz optymalną sytuację zyciową (dobra praca męża, pomoc rodziców). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 18.04.2005 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ja wlasnie dzisiaj koncze 30 lat. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO April_75!!!!!!!! ZDRÓWKA I SPEŁNIENIA MARZEŃ SCHOWANYCH NA SAMYM DNIE SERCA! DOPIERO ZACZYNAM NA TYM FORUM I NIE WIEM JAK TA WIADOMOŚĆ PÓJDZIE?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasuw 19.04.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 na twoim miejscu poczekałabym jeszcze. Spokojnie skończ studia, poszalej stochę z mężem, wyjedź na wakacje.Wyszłam za mąż mając 25 lat a dziecko urodziłam mając 28 lat. Przez 3 lata mielismy zmężem totalny luz. Teraz nasze życie zmieniło się. Jest więcej obowiązków, wolnego czasu - zero. Przy dziecku na pewno będziesz miała mniej czasu na naukę - dziadki nie maję przecież obowiazku zajmować się wnukiem.Dodam tylko że jest to moja subiektywne ocena - wybór nalezy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.04.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 WITAM. PROSZĘ O RADĘ. KOŃCZĘ W TYM ROKU LICENCJAT ( 23 LATA), MÓJ MĄŻ MA 29 LAT, PRACUJE, JEST PROJEKTANTEM, MA STAŁĄ PRACĘ, NIEŻLE PŁATNĄ. ZASTANAWIAMY SIĘ NAD DZIDZIUSIEM. PLANUJĘ PODJĄĆ STUDIA ZAOCZNE, TAKŻE CIĄŻA NIE BYŁABY PRZESZKODĄ. MIESZKAMY W DOMKU JEDNORODZINNYM, Z MOIMI RODZICAMI. PORADZCIE PROSZE, CO O TYM MYŚLICIE? POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZYSZŁE MAMY I.... BARDZO WAM ZAZDROSZCZĘ!!!! marylko jesli czujesz ze chcesz, ze to juz czas, macie warunki ( bo to tez wazne) to nie zastanawiaj sie. Jesli czujesz ze chcesz to jest to znak - mimo ze mloda jeszcze jestes Jesli chodzi o studia zaoczne - bywa roznie z ciaza. Moze przejsc gladziutko ale moze przejsc z duzym zlym samopoczuciem. Badz wiec nastawiona ze moze sie zdazyc ze studia odejda na plan drugi. ALe moze byc tak ze wszystko razem pogodzisz i bedzie ok. Zycze ci tego , trzymaj sie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 19.04.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Marylko ! Dziekuje Ci bardzo za zyczenia urodzinowe ! To bardzo mile ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.04.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ze względu na biologię to powinnaś się skonultować z lekarzem/specjalistą co on na to ?. On Ci wszystko wyjaśni, kiedy mieć optymalnie, ze względu na czynniki biologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.04.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ze względu na biologię to powinnaś się skonultować z lekarzem/specjalistą co on na to ?. On Ci wszystko wyjaśni, kiedy mieć optymalnie, ze względu na czynniki biologiczne. co????????? przeciez ona ma 23 lata o co ci chodzi? Do lekarza ginekologa to isc po to aby ja zbadal i zlecil badania przedciazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 19.04.2005 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ja bym chciała mąż się trochę opiera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasuw 19.04.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Ze względu na biologię to powinnaś się skonultować z lekarzem/specjalistą co on na to ?. On Ci wszystko wyjaśni, kiedy mieć optymalnie, ze względu na czynniki biologiczne. W tym wieku czynniki biologiczne są idealne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.04.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ja bym chciała mąż się trochę opiera!!! sama piszesz ze tylko troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 19.04.2005 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ale jak go przekonać, żeby już nie miał wątpliwości??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 19.04.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 W tym wieku czynniki biologiczne są idealne... no właśnie !!!! lepiej już nie będzie Moja Żona jest w podobnym wieku, ostatnie dni studiów i nie chce, chce robić karierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.04.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 ale jak go przekonać, żeby już nie miał wątpliwości??????????? Skoro już zdajesz się na opinię forumowiczów w tej sprawie, to najlepiej zrobić sondaż i posłużyć się wynikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts