Aga J.G 23.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ja myslę że jak będzie kolejne dziecko to tym bardziej dom i ogródek. A Ty widzę zamartwiasz się zmiennością kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 23.05.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ja myslę że jak będzie kolejne dziecko to tym bardziej dom i ogródek. A Ty widzę zamartwiasz się zmiennością kobiety No wlasnie, jak bedzie to tak Na razie to sa tylko pobozne zyczenia zony, a do tanga trzeba dwojga... Chociaz musze uwazac, zeby nie przegapic swojej okazji, bo sie moze inny znajlezc do pary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Ja myslę że jak będzie kolejne dziecko to tym bardziej dom i ogródek. A Ty widzę zamartwiasz się zmiennością kobiety No wlasnie, jak bedzie to tak Na razie to sa tylko pobozne zyczenia zony, a do tanga trzeba dwojga... Chociaz musze uwazac, zeby nie przegapic swojej okazji, bo sie moze inny znajlezc do pary... To uważaj i trzymajcie się cieplutko, samych trafnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.06.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Moniś daj znać co u Ciebie. Już dawno nic nie pisałaś a my czekamy na wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.06.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Podpisuje się pod Monką Moniś daj znać co tam u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 09.06.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Ja myslę że jak będzie kolejne dziecko to tym bardziej dom i ogródek. A Ty widzę zamartwiasz się zmiennością kobiety No wlasnie, jak bedzie to tak Na razie to sa tylko pobozne zyczenia zony, a do tanga trzeba dwojga... Chociaz musze uwazac, zeby nie przegapic swojej okazji, bo sie moze inny znajlezc do pary... To uważaj i trzymajcie się cieplutko, samych trafnych decyzji Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 26.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 My też mamy córeczkę 20.04.2006 ==> Natalia Jacek Nasz mała księżniczka skończyła już 2 miesiąca . No i już zaczyna się uśmiechać do taty , już wie u kodo trzeba w domu sobie chody wyrobić . Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 06.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 A co myslicie o tym: my wife nigdy nie chciala miec dzieci. Mala wpadka i mamy 3-letnia corcie. Mala jest strasznie nadpobudliwa i bardzo ciezko sie ja wychowuje. Przez ostatnie 3 lata codziennie slyszalem nigdy wiecej dzieci. Ostatnio jej kumpele zaszly w drugie ciaze. Do tego na spotkaniu klasowym wszystkie jej znajome rowniez maja co najmniej dwojke. Od tego czasu codziennie slysze "kiedy drugie"? Czy to normalne? tak, to normalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 15.07.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Ojej..dzidziuś... ja jeszcze 2 lata muszę poczekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 04.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Tu przedstawiam wam mojego ukochanego synka Piotrusia, który skończył 14 miesięcy.http://foto.onet.pl/upload/47/26/_620344_n.jpg Mam nadzieję, że za rok o tej porze będziemy się starali o siostrzyczkę dla niego.Pozdrawiam Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ja spodziewam się dzidziusia na początku czerwca przyszłego roku. Mam już dwóch synków - 4 i 7 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 29.10.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 A my mamy 11 letnia corke i prawie 8 letniego synka, dzidzia nr 3 ma urodzic sie kwietniu, wiec bedzie dosc spora roznica wieku, ale bardzo sie cieszymy. Mysle, ze trojka dzieci to fajna 'liczba' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Gratuluję mamusią które zdecydowały się na 3 pociechę i podziwiam. Ja mam dwie panny w wieku 12 i 7 lat i już chyba straciłam zapał na 3 pociechę a jak zaczynałam budowę to były takie plany i mysli Duzo zdrówka Wam życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 29.10.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Ojej..dzidziuś... ja jeszcze 2 lata muszę poczekać... Ha! A wcale, ze nie i czekamy na juzka, który się pojawi na przełomie maja/czerwca. Taką zrobił niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 29.10.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Dzwiewczyny przylaczam sie do gratulacji!!! Zwłaszcza gratuluje Monisi, bo pamietam jak bardzo pragnela swojego malego bejbika Wojty teraz czekamy na niusa od Ciebie..... Monis (gdziekolwiek jestes) z tego wychodzi, ze twoje slowa zabrzmialy dla nas jak zacheta no coz chyba nie jest tajemnica na tym forum, ze nam tez jeszcze tego roku sie rodzinka powiekszy :D:D - teoretycznie na poczatku grudnia, chociaz nie zdziwie sie, jak jeszcze pod koniec listopada zobacze Male Koperzatko P.S. A kto widzial Monis??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.10.2006 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 AgaJ.G. nam dzidziuś sprawił fajną niespodziankę. Chyba takie nieplanowane niespodzianki są najfajniejsze, więc nic straconego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 29.10.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2006 Aga JG, dzieki za zyczenia. Do tej trzeciej pociechy zmobilizowaly nas dwie starsze pociechy Dopiero wczoraj zdalam sobie sprawe, ze kiedy corcia bedzie robic mature, nr. 3 bedzie zaczynac piersza klase szkoly podstawowej Pozdrawiam wszystkie mamuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.10.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Jak narazie nie mam w sobie zapału do takich rozwiązań. Może dlatego że pracuje tam gdzie pracuje i nie tęskno mi do małych dzieci Pożyjemy zobaczymy jeszcze trochę czasu mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilma 30.10.2006 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2006 tez bym sie chciala juz cieszyc z maciezynsta... studia koncze, praca stabilna, domek zbudowany, tylko bejbika brakuje. zaczynam sie niepokoić bo od kwietnia probujemy nie udalo sie niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.11.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 tez bym sie chciala juz cieszyc z maciezynsta... studia koncze, praca stabilna, domek zbudowany, tylko bejbika brakuje. zaczynam sie niepokoić bo od kwietnia probujemy nie udalo sie niestety... Uda się uda Mniej mysleć więcej robić Trzymam kciukasy i wysyłam dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts