Aga J.G 05.07.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Moniś może lepiej nie bo nic robić nie będę mogła jak ciągle zaciśnięte łapki będę miała Po drugie to strasznie stresujące zajęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ale kciuki trzymam bardzo mocno i wysyłam pozytywne fluidy Będzie dobrze nie ma innego wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.07.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ale kciuki trzymam bardzo mocno i wysyłam pozytywne fluidy Będzie dobrze nie ma innego wyjścia Dziekuje!!!!! Wierze, ze juz teraz musi byc dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Moniś jak to mówią wiara to połowa sukcesu Musi być dobrze nie ma innego wyjścia w końcu ktoś ten dom musi zapełnić Trzymam mocno kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 17.07.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witanko Tak se łaże po forum i trafiłam tutaj Chcę nadmienić żeeeee.... jutro idę do szpitalika aby powitac lada dzionek swoje dzidziowe szczęście iii kochani... nieczekajcie nie ma na co...czas ucieka... z wiekiem coraz trudniej o to największe szczęście... a chleba mu napewno niezabraknie a bedzie dla kogo żyć i zostawić to wszystko ... przecież poto budujemy domy żeby były pełne smiechu dzieci i tupotu małych nóżek bo jak niedlatych powodów budujemy to PO CO? Pozdrawiam serdecznie Madziol+kinderniespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 13.09.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 iii kochani... nie czekajcie nie ma na co...czas ucieka... z wiekiem coraz trudniej o to największe szczęście... a chleba mu na pewno nie zabraknie a będzie dla kogo żyć i zostawić to wszystko ... przecież po to budujemy domy żeby były pełne smiechu dzieci i tupotu małych nóżek bo jak nie dla tych powodów budujemy to PO CO? Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 14.09.2005 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 kochani jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!! wczoraj zrobiłam test i okazuje się że będziemy mieli dzidziusia! a tak w ogóle to pracuje w szkole - jestem nauczycielką, zaczynam studia zaoczne magisterskie.... jesteśmy tacy szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 14.09.2005 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Gratulacje!!!!Super wiadomość!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 14.09.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Duzo zdrowia i usmiechowPiskow, wrzaskow i zabawy mocRadosci z tupotu malenkich nozekLez szczescia z pierwszego usmiechu,Zabka, slowa i krokuPorozrzucanych wszedzie klockowPrzytulenia okraglej glowkiI usciskow malych raczek Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peilin 15.09.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Moniś, Będzie dobrze trzymam kciuki . My też się staramy jesteśmy w 4 miesiący "ciąży" adopcyjnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.09.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 kochani jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!! wczoraj zrobiłam test i okazuje się że będziemy mieli dzidziusia! a tak w ogóle to pracuje w szkole - jestem nauczycielką, zaczynam studia zaoczne magisterskie.... jesteśmy tacy szczęśliwi Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 15.09.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 Moniś ja też ściskam kciuki Jarek będzie dobrze, jak brac forumowa trzyma kciuki to nie może być inaczej Ja też http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/kciuki.gif Kasiu bardzo Ci dziekuje Pozdrowienia dla coreczki PS. A ja Cie znam jako Kasiasta Dopiero teraz to widzę A skąd??? Tu jest odpowiedź ... http://www.samebaby.com/forum/images/smiles/016_lol.gif??? A ja Cię znam jako... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meganka 25.09.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2005 Przez cesarkę rodzą się jak najbardziej zdrowe dzieci .Sama takową miałam ,przy znieczuleniu zewnątrzoponowym i cały zabieg przeszedł rewelacyjnie.Dziecko zdrowe,śliczne,bez zniekształconej główki.Ponieważ zabieg był planowany,podeszłam do sprawy zupełnie bez stresu,byłam spokojna,co zapewnw również czuło dziecko.I myślę że nie można nikogo krytykować za taką formę porodu.Skoro mamy możliwości i wybór to dlaczego nie.Wiele kobiet patrzyło na mnie z oburzeniem ,jak się dowiadywało że cc było na życzenie,bo to nienaturalne.A ja nie czuję się matką-polką,wieczną cierpiętnicą.Bo tłumaczenie tych pań było: bo to MUSI boleć,żebyśmy poczuły się prawdziwymi matkami Fanaberie i jeszcze raz fanaberie-jesli nie ma przeciwskazan medycznych do porodu naturalnego cesarka na zadanie jest dziwna zachciewajka o podlozu roznorakim.Dla strachusow przed bolem rozwiazaniem jest porod naturalny w znieczuleniu zewnatrzoponowym bez nacinania powloki brzusznej.Porod cesarski jest operacja a nie zabiegiem a to zawsze niesie ze soba ryzyko. Przepraszam ze nie bezposrednio na temat. Nie poprawiajmy natury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manykes 27.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2005 mamy już Kubusia 3lata, i myślimy o rodzeństwie dla niego , bo zaczyna się dopytywać kiedy będzie miał braciszka..., chyba niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2005 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Przez cesarkę rodzą się jak najbardziej zdrowe dzieci .Sama takową miałam ,przy znieczuleniu zewnątrzoponowym i cały zabieg przeszedł rewelacyjnie.Dziecko zdrowe,śliczne,bez zniekształconej główki.Ponieważ zabieg był planowany,podeszłam do sprawy zupełnie bez stresu,byłam spokojna,co zapewnw również czuło dziecko.I myślę że nie można nikogo krytykować za taką formę porodu.Skoro mamy możliwości i wybór to dlaczego nie.Wiele kobiet patrzyło na mnie z oburzeniem ,jak się dowiadywało że cc było na życzenie,bo to nienaturalne.A ja nie czuję się matką-polką,wieczną cierpiętnicą.Bo tłumaczenie tych pań było: bo to MUSI boleć,żebyśmy poczuły się prawdziwymi matkami Fanaberie i jeszcze raz fanaberie-jesli nie ma przeciwskazan medycznych do porodu naturalnego cesarka na zadanie jest dziwna zachciewajka o podlozu roznorakim.Dla strachusow przed bolem rozwiazaniem jest porod naturalny w znieczuleniu zewnatrzoponowym bez nacinania powloki brzusznej.Porod cesarski jest operacja a nie zabiegiem a to zawsze niesie ze soba ryzyko. Przepraszam ze nie bezposrednio na temat. Nie poprawiajmy natury Ja mialam dokladnie tak samo jak Kasiorek i bardzo sie z tego ciesze.Nie czuje sie winna , ze tak wybralam i moje dziecko nie jest przez to mniej kochane , ani ja nie czuje sie gorsza Matka. Pozwol maganko , ze same ocenimy stan swoich fanaberii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1719498972 29.09.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Jak ja nie lubię połączenia słowa "cesarka" z "fanaberja", "zachciewajka" itp. i w ogóle tych ataków, krytyki nie lubię Potrafię zrozumieć kobiety, które ze strachu przed porodem naturalnym decydują się na cesarkie cięcie. Co więcej ja doskonale rozumiem. Sama podczas mojego jedynego dotychczas porodu, który naturalnym był, powiedziałam, że nigdy więcej. I podtrzymuję, co rzekłam. Nie chcę tak i już. No ale nie o tym tu chyba ma być. Witamy wszystkie budujące dzieciaczki naświecie! I życzę wszystkim mamom lekkich porodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 29.09.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 My w końcu zdecydowalismy sie na drugie dziecko (córka ma 11 lat). Wprawdzie na razie nic z tego nie wyszło ale prubujemy dalej. A mi kompletnie odbiło na punkcie ciąży, nie piję kawy, alkocholu, leków p/bólowych przy ataku migreny bo moze akurat jestem juz w ciąży. Przed pierwszą ciążą nawet przez myśl mi to nie przeszło.Dziewczyny czy wy tez tak macie, czy to juz fobia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2005 Anam , gratuluje podjetej decyzji Pozostaje trzymac kciuki , zeby sie udalo , czego Ci bardzooooo zycze Ja tak mialam w ciazy i przed ciaza , nie palilam , nie pilam kawy , wszystko tak pieknie bylo Az sie usmiecham sama do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Moniś, Będzie dobrze trzymam kciuki . My też się staramy jesteśmy w 4 miesiący "ciąży" adopcyjnej . Iwona olbrzymiaste gratulacje w takim razie!!!!!!! Jestem dla Was pelna podziwu!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.10.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 kochani jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!!! wczoraj zrobiłam test i okazuje się że będziemy mieli dzidziusia! a tak w ogóle to pracuje w szkole - jestem nauczycielką, zaczynam studia zaoczne magisterskie.... jesteśmy tacy szczęśliwi GRATULACJE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts