_Beti_ 19.10.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Witam Jestem matką 9 miesięcznego Robercika mam 23 lata, dziecko jest z tzw. „przypadku” ale najszczęśliwiejszego przypadku na świecie, właśnie siedzi sobie w kojcu obok mnie i gaworzy na całego . W planie miałam rodzić naturalnie ale niestety na porodówce okazało się że muszą zrobić mi cesarkę bo niunia jest nie dotleniona, więc nie wiem co to jest poród naturalny chodź skurcze miałam już tak częste że prawie nie urodziłam własnymi siłami, ale uważam że ciało kobiety jest jej własnością i to ona ma zdecydować jak chce urodzić i nie wierzę w stereotypy że nie może się przez cesarkę czuć jak prawdziwa matka bo nie zaznała bólu, a ten co tak mówi chyba nie czół bólu po cesarce pozdrawiam wszystkie przyszłe i terażniejsze mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anekri 21.10.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 ja rodziłam przez cesarkę po 10 godzinach męczarni naturalnych- na sale operacyjną to pojechałam juz nieprzytomna prawie a dziecko nie mogło się urodzić i takie gadanie, że przez cesarkę to fanaberie powodują u mnie białą gorączkę jak tak mozna mówić- każda kobieta ma inny organizm - moja sasiadka rodział 5 razy i dzieci dosłownie z niej wyskakiwały- nie miała żadnych problemów - a w mojej rodzinie - moja mama 18 godzin leżała pod tlenem!! ... i ja na 100% przy drugim dziecku zażyczę sobie cesarki ale wypowiadając takie bzdurne opinie trzeba się najpierw zastanowić oceniajac innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 28.10.2005 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 WITAJCIE. BYŁAM W CIĄŻY PRZEZ 10 TYGODNI - CIĄŻA OBUMARŁA. TERZ MUSIMY CZEKAĆ 3 MIESIĄCE. BYŁAM W CIĄŻY BLIŹNIACZEJ.POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE RADY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.10.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2005 Trzymaj się Marylka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2005 WITAJCIE. BYŁAM W CIĄŻY PRZEZ 10 TYGODNI - CIĄŻA OBUMARŁA. TERZ MUSIMY CZEKAĆ 3 MIESIĄCE. BYŁAM W CIĄŻY BLIŹNIACZEJ. POZDRAWIAM I DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE RADY Tak mi przykro!!!!!!! Trzymaj sie cieplutko!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 22.11.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A ja chciałam się pochwalić, że po 12 latach przerwy znowu zostaniemy rodzicami. Ania i Mikołaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 A ja chciałam się pochwalić, że po 12 latach przerwy znowu zostaniemy rodzicami. Ania i Mikołaj. Ogromne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 24.11.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 A ja chciałam się pochwalić, że po 12 latach przerwy znowu zostaniemy rodzicami. Ania i Mikołaj. Super!!!!Gratulki!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 24.11.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Anam bardzo serdecznie ci gratuluje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 18.01.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2006 Dziękuje bardzo za gratulacje, zbliżam sie już do półmetka mojej ciązy i z doswiadczenia radzę , dziewczyny nie czekajcie zbyt długo z decyzją o dziecku. Zupełnie inaczej znosi sie ciąże w wieku lat 24 i zupełnie inaczej mając 36. Kiedy byłam w pierwszej ciązy to tak jak bym nie była, a teraz ciagle coś boli, strzyka spać się chce, ciężko chodzić, oddychać a pracować niestety trzeba.Pozdrawiam Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2006 Tylko to nie zawsze jest takie proste urodzić przed trzydziestką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.01.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2006 I nie zawsze jest tak żę przed 30 nie strzyka, ciąża ciązy nie równa - to tak na pocieszenie Anam Życzę dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 30.01.2006 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 My bardzo chcieliśmy, żeby w nowym domku pojawił się dzidziuś. No i się udało W październiku przeprowadziliśmy się, a za miesiąc urodzi sie nasz synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 30.01.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2006 patunia! gratulacje! Śląsk Cieszyński się nie wyludni My mamy nadzieję powiększyć rodzinkę za trzy miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.02.2006 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 07.02.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Moniś ale super wiadomość tak się cieszę, cały czas ściskałam łapki no i oczywiście nadal będę ściskać...teraz już za szczęśliwe rozwiązanie http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif Nie znikaj już na tak długo....i koniecznie napisz jak się czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.02.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! GRATULACJE przeogromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejku jak się cieszę http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/h040.gif i kffiatek http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/k020.gif Dbaj o Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 07.02.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! Gratulacje Moniś dla Ciebie i Twojego męża!! To naprawdę znkomita informacja! Teraz nie dziwię się, że jesteś tak zmęczona przeprowadzką!!!! Trzymam kciuki za dalszą część, aż dostaniesz mokrego dzidziusia w łapki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.02.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Też bym jeszcze chciała- córunię. Mam dwóch cudownych budrysów( w marcu 4 i 7 lat). Chyba jednak to niemożłiwe- budowa domu więc i kredyt po uszy i na całe lata. Moi mężczyźni muszą mi więc wystarczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! Moniś bardzo się cieszę Już dawno nowa wiadomośc mnie tak nie ucieszyła Życzę duzo, dużo zdrówka i nadal mocno ściskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts