Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kiedy dzidziuś?

marylka

Recommended Posts

Też bym jeszcze chciała- córunię. Mam dwóch cudownych budrysów( w marcu 4 i 7 lat). Chyba jednak to niemożłiwe- budowa domu więc i kredyt po uszy i na całe lata. Moi mężczyźni muszą mi więc wystarczyć.

A ja o synku mam dwie córy 8)

A co będzie zobaczymy :)

• Odpowiedzi 319
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No mi kiedyś wywróżono (a miałam wtedy 15 lat), że będę mieć jeszcze brata(miałam wówczas tylko siostrę) iwiecie co? Kiedy skończyłam 17 lat, urodził mi się brat. Według tych wróżb miałam mieć dwóch synów i córkę. Początek się sprawdził, a co dalej...?

Sami się chyba nie zdecydujemy, chyba,że los zrobi to za nas. :roll:

No to i ja sie Wam pochwale!!!!!!

BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka.

Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. :D :D :D Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!!

MONIŚ - jeszcze raz serdeczne gratulacje :D :D :D . Cieszę się razem z Tobą - to jest SUUUUUPER wiadomość.

Tylko nie siedź tak po nocach przy kompie :wink: :D

Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. :D :D :D Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!!

GRATULACJE!!!!!!

Gratulacje 8) 8) 8)

A latem tez fajne jest w ciąży bo przynajmniej nie trzeba nosić kurtek i płaszczy tylko lekkie sukienki czy takie tam 8) 8) 8)

Pozdrówka 8)

Baaaardzo Wam dziekuje za gratulacje!!!!!!!!!

Jestescie kochane!!!!!!!!!

Napisz lepiej jak się czujesz ???

Teraz czuje sie rewelacyjnie.... okropne byly poczatki, wszystko smierdzialo, na wszystko reagowalam odruchem wymiotnym, probowalam sie ratowac roznymi sposobami, ale generalnie niewiele pomagalo.

Ostatnio przestalam nawet chodzic o 19 spac, jestem w stanie posiedziec nawet do 24 :wink: :o A od kilku dni czuje delikatne ruchy Juniora!!!!!!!

Teraz czekamy na USG zeby dowiedziec sie czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka......

MONIŚ - jeszcze raz serdeczne gratulacje :D :D :D . Cieszę się razem z Tobą - to jest SUUUUUPER wiadomość.

Tylko nie siedź tak po nocach przy kompie :wink: :D

Soniczko jeszcze raz dziekuje!!!!!!!

Przede wszystkim musze na zawsze zakonczyc etap wykonczenia domu, poniewaz jest to jedyny wycienczajacy temat :wink: :wink:

GRATULACJE!!!!!!

Gratulacje 8) 8) 8)

A latem tez fajne jest w ciąży bo przynajmniej nie trzeba nosić kurtek i płaszczy tylko lekkie sukienki czy takie tam 8) 8) 8)

Pozdrówka 8)

Andrzejko dziekuje!!!!

Mam nadzieje, ze latem nie zamienie sie w malego wielorybka i nie bedzie trzeba mnie polewac woda :wink: :wink: :p :p :p

Moniś nudności nie zadroszczę i wiem jak jest, cieszę się że wszystko gra trzymam kciuki i życzę Wam dużo dużo zdrówka :)

A kiedy Junior planuje swoje przyjście na swiat ???

Agus nudnosci na szczescie minely i mam pgromna nadzije, ze juz nie wroca......

Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca :D

Moniś nudności nie zadroszczę i wiem jak jest, cieszę się że wszystko gra trzymam kciuki i życzę Wam dużo dużo zdrówka :)

A kiedy Junior planuje swoje przyjście na swiat ???

Agus nudnosci na szczescie minely i mam pgromna nadzije, ze juz nie wroca......

Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca :D

Moniś życzę Wam dużo dużo zdrówka, teraz pozostał wybór imienia i czekanie :)

Trzymam kciuki jak zwykle :)