Aga J.G 07.02.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Też bym jeszcze chciała- córunię. Mam dwóch cudownych budrysów( w marcu 4 i 7 lat). Chyba jednak to niemożłiwe- budowa domu więc i kredyt po uszy i na całe lata. Moi mężczyźni muszą mi więc wystarczyć. A ja o synku mam dwie córy A co będzie zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.02.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No mi kiedyś wywróżono (a miałam wtedy 15 lat), że będę mieć jeszcze brata(miałam wówczas tylko siostrę) iwiecie co? Kiedy skończyłam 17 lat, urodził mi się brat. Według tych wróżb miałam mieć dwóch synów i córkę. Początek się sprawdził, a co dalej...? Sami się chyba nie zdecydujemy, chyba,że los zrobi to za nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.02.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Nie mam takich wróżb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honzka 07.02.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! GRATULACJE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.02.2006 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 Baaaardzo Wam dziekuje za gratulacje!!!!!!!!! Jestescie kochane!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.02.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Baaaardzo Wam dziekuje za gratulacje!!!!!!!!! Jestescie kochane!!!!!!!!! Napisz lepiej jak się czujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 08.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 Baaaardzo Wam dziekuje za gratulacje!!!!!!!!! Jestescie kochane!!!!!!!!! Napisz lepiej jak się czujesz ??? czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.02.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! MONIŚ - jeszcze raz serdeczne gratulacje . Cieszę się razem z Tobą - to jest SUUUUUPER wiadomość. Tylko nie siedź tak po nocach przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 09.02.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! GRATULACJE!!!!!! Gratulacje A latem tez fajne jest w ciąży bo przynajmniej nie trzeba nosić kurtek i płaszczy tylko lekkie sukienki czy takie tam Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek30022 10.02.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Na dziecko jest zawsze dobry czas. Ja 53 lata, żona 39, córka 16 a 1 maja 2005 r. urodził się nam syn. A czas szybko leci, ma już własny identyfikator osobowy. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7kw1n6tizydfdryn.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2006 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 Baaaardzo Wam dziekuje za gratulacje!!!!!!!!! Jestescie kochane!!!!!!!!! Napisz lepiej jak się czujesz ??? Teraz czuje sie rewelacyjnie.... okropne byly poczatki, wszystko smierdzialo, na wszystko reagowalam odruchem wymiotnym, probowalam sie ratowac roznymi sposobami, ale generalnie niewiele pomagalo. Ostatnio przestalam nawet chodzic o 19 spac, jestem w stanie posiedziec nawet do 24 A od kilku dni czuje delikatne ruchy Juniora!!!!!!! Teraz czekamy na USG zeby dowiedziec sie czy to bedzie chlopczyk czy dziewczynka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! MONIŚ - jeszcze raz serdeczne gratulacje . Cieszę się razem z Tobą - to jest SUUUUUPER wiadomość. Tylko nie siedź tak po nocach przy kompie Soniczko jeszcze raz dziekuje!!!!!!! Przede wszystkim musze na zawsze zakonczyc etap wykonczenia domu, poniewaz jest to jedyny wycienczajacy temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.02.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2006 No to i ja sie Wam pochwale!!!!!! BEDZIE DZIDZIA!!!!!!!! Powolutku zblizamy sie do polmetka. Jestem przeszczesliwa i ciesze sie jak glupia. Mam tylko nadzieje, ze lato mnie oszczedzi i nie zafunduje upalow!!!! GRATULACJE!!!!!! Gratulacje A latem tez fajne jest w ciąży bo przynajmniej nie trzeba nosić kurtek i płaszczy tylko lekkie sukienki czy takie tam Pozdrówka Andrzejko dziekuje!!!! Mam nadzieje, ze latem nie zamienie sie w malego wielorybka i nie bedzie trzeba mnie polewac woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.02.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2006 Moniś nudności nie zadroszczę i wiem jak jest, cieszę się że wszystko gra trzymam kciuki i życzę Wam dużo dużo zdrówka A kiedy Junior planuje swoje przyjście na swiat ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.02.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Moniś nudności nie zadroszczę i wiem jak jest, cieszę się że wszystko gra trzymam kciuki i życzę Wam dużo dużo zdrówka A kiedy Junior planuje swoje przyjście na swiat ??? Agus nudnosci na szczescie minely i mam pgromna nadzije, ze juz nie wroca...... Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.02.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2006 Moniś nudności nie zadroszczę i wiem jak jest, cieszę się że wszystko gra trzymam kciuki i życzę Wam dużo dużo zdrówka A kiedy Junior planuje swoje przyjście na swiat ??? Agus nudnosci na szczescie minely i mam pgromna nadzije, ze juz nie wroca...... Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca Moniś życzę Wam dużo dużo zdrówka, teraz pozostał wybór imienia i czekanie Trzymam kciuki jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.02.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca Moniś super wiadomość drugi trzymestr jest najprzyjemniejszy, tak więc ciesz się tym czasem. Dużo zdrówka Wam życzę, dbaj o siebie i maluszka. Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.02.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 Moniś gratuluje córeczki!!! tylko dbaj o siebie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.02.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2006 My mamy już jedno dziecko, na wiosnę przyszłego roku planujemy budowę, a obecnie jestem w 14 tyg. ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.02.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2006 Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca My mamy już jedno dziecko, na wiosnę przyszłego roku planujemy budowę, a obecnie jestem w 14 tyg. ciąży. Gratuluję dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts