Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kiedy dzidziuś?

marylka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 319
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca :D

moja koleżanka urodziła .......trzeciego synka ....a cały czas mówili jej ,że będzie dziewczynka .

Miała być Zuzia....garderoba na różowo ,łóżeczko z falbankami .....a tu takie zaskoczenie ....dla wszystkich .....ech ... samo życie :D

Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca :D

Moniś super wiadomość :D drugi trzymestr jest najprzyjemniejszy, tak więc ciesz się tym czasem. Dużo zdrówka Wam życzę, dbaj o siebie i maluszka. Trzymam kciukasy :D

Monka mam nadzieje, ze teraz czeka mnie najprzyjemniejszy okres, wreszcie skonczyly sie wszelkie dolegliwosci ciazowe i budowlane..... :D przynajmniej na czas jakis..... :wink:

moja koleżanka urodziła .......trzeciego synka ....a cały czas mówili jej ,że będzie dziewczynka .

Miała być Zuzia....garderoba na różowo ,łóżeczko z falbankami .....a tu takie zaskoczenie ....dla wszystkich .....ech ... samo życie :D

Jakos wewnetrznie czulam, ze to bedzie dziewczynka i mam nadzieje, ze juz dziewczynka pozostanie :wink:

Moniś super wiadomość :D drugi trzymestr jest najprzyjemniejszy, tak więc ciesz się tym czasem. Dużo zdrówka Wam życzę, dbaj o siebie i maluszka. Trzymam kciukasy :D

Monka mam nadzieje, ze teraz czeka mnie najprzyjemniejszy okres, wreszcie skonczyly sie wszelkie dolegliwosci ciazowe i budowlane..... :D przynajmniej na czas jakis..... :wink:

to kolejna dobra wiadomość

Jakos wewnetrznie czulam, ze to bedzie dziewczynka i mam nadzieje, ze juz dziewczynka pozostanie :wink:

Masz rację Moniś z tym przeczuciem przyszłej mamy - jak byłam w ciąży z córcią - mówiono mi ,że będzie syn(a były to czasy kiedy USG jeszcze nie było powrzechnie stosowane ) , a ja upierałam sie że jednak dziewczynka i rzeczywiście moje na wierzchu.... :D

My bardzo chcieliśmy, żeby w nowym domku pojawił się dzidziuś. No i się udało :) W październiku przeprowadziliśmy się, a za miesiąc urodzi sie nasz synuś :D

GRATULACJE ZZA MIEDZY!! :)

z tego co liczę to już lada moment będzie nowy Cieszynianin i ztego powodu otwieram szampana;)

pozdrowienia z Goleszowa

• 1 month później...
A JA ZNOWU PRZERWĘ TE WESOŁE POGADUSZKI. PORONIŁAM DRUGĄ CIĄZĘ. 31 MARCA MIAŁAM ZABIEG W LUBELSKIEJ KLINICE. PIERWSZĄ PORONIŁAM W PAŻDZIERNIKU ZESZŁEGO ROKU. pIERWSZA CIĄŻA OBUMARŁA A TA PUSTE JAJO. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Marylka bardzo mi przykro, ale głowa do góry jeszcze będziesz się cieszyć.

A JA ZNOWU PRZERWĘ TE WESOŁE POGADUSZKI. PORONIŁAM DRUGĄ CIĄZĘ. 31 MARCA MIAŁAM ZABIEG W LUBELSKIEJ KLINICE. PIERWSZĄ PORONIŁAM W PAŻDZIERNIKU ZESZŁEGO ROKU. pIERWSZA CIĄŻA OBUMARŁA A TA PUSTE JAJO. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Marylko tak strasznie mi przykro!!!! Wiem co teraz przezywasz, wiem jakie to trudne!!!!! Niech pocieszeniem dla Ciebie bedzie moja historia, trzy poronienia, a teraz maly dziubek fika w moim brzusiu.

Najwazniejsze jest teraz to, zebys ustalila przyczyne swoich niepowodzen.

Ja też sie pochwalę, właśnie wróciłam z USG i wyszło na 80% ze będzie dziewczynka, waży 1850g i ma zamiar pojawic sie na świecie około 16 czerwca. Niestety już teraz manifestuje swój stosunek do swiata bo ustawiła się do wyjścia pośladkami, także chyba cięcie mnie czeka. Najgorszy problem z imieniem bo córcia wymyśliła tylko dla chłopca (miał być Bartek) Pozdrawiam Ania.

ps.Moniś a ty masz już imię dla córci?

Ja też sie pochwalę, właśnie wróciłam z USG i wyszło na 80% ze będzie dziewczynka, waży 1850g i ma zamiar pojawic sie na świecie około 16 czerwca. Niestety już teraz manifestuje swój stosunek do swiata bo ustawiła się do wyjścia pośladkami, także chyba cięcie mnie czeka. Najgorszy problem z imieniem bo córcia wymyśliła tylko dla chłopca (miał być Bartek) Pozdrawiam Ania.

ps.Moniś a ty masz już imię dla córci?

Duża dziewczynka będzie skoro już 1850 ma. Gratuluję. Mam dwie dziewczynki. Polecam!! :lol:

A ja czekam na drugą córeczkę i... czwartego Skarba do kolekcji :). Nowy domek-nwy potomek (dobrze, że domek nie jest mały :)) Nasza druga księżniczka zaplanowała się na 15-go lipca, na miesiąc przed przeprowadzką. Figielek drobny, żeby się nam nie nudziło przypadkiem, dodaje nam jeszcze więcej determinacji żeby "się" sprawnie wykańczać ;)

Wszystkim oczekującym gratuluję - i czekam razem z Wami :)