Wojty 21.02.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2006 Dzwiewczyny przylaczam sie do gratulacji!!! Zwłaszcza gratuluje Monisi, bo pamietam jak bardzo pragnela swojego malego bejbika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca moja koleżanka urodziła .......trzeciego synka ....a cały czas mówili jej ,że będzie dziewczynka . Miała być Zuzia....garderoba na różowo ,łóżeczko z falbankami .....a tu takie zaskoczenie ....dla wszystkich .....ech ... samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.02.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 a tak w ogóle to bardzo gratuluję wszystkim kobitkom w błogosławionym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca Moniś super wiadomość drugi trzymestr jest najprzyjemniejszy, tak więc ciesz się tym czasem. Dużo zdrówka Wam życzę, dbaj o siebie i maluszka. Trzymam kciukasy Monka mam nadzieje, ze teraz czeka mnie najprzyjemniejszy okres, wreszcie skonczyly sie wszelkie dolegliwosci ciazowe i budowlane..... przynajmniej na czas jakis..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Dzwiewczyny przylaczam sie do gratulacji!!! Zwłaszcza gratuluje Monisi, bo pamietam jak bardzo pragnela swojego malego bejbika Wojty teraz czekamy na niusa od Ciebie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca moja koleżanka urodziła .......trzeciego synka ....a cały czas mówili jej ,że będzie dziewczynka . Miała być Zuzia....garderoba na różowo ,łóżeczko z falbankami .....a tu takie zaskoczenie ....dla wszystkich .....ech ... samo życie Jakos wewnetrznie czulam, ze to bedzie dziewczynka i mam nadzieje, ze juz dziewczynka pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 22.02.2006 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2006 Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca Moniś super wiadomość drugi trzymestr jest najprzyjemniejszy, tak więc ciesz się tym czasem. Dużo zdrówka Wam życzę, dbaj o siebie i maluszka. Trzymam kciukasy Monka mam nadzieje, ze teraz czeka mnie najprzyjemniejszy okres, wreszcie skonczyly sie wszelkie dolegliwosci ciazowe i budowlane..... przynajmniej na czas jakis..... to kolejna dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.02.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2006 Od wczoraj wiemy, ze bedziemy mieli corcie!!!!!!!!!! Niunia planuje sie na 26 lipca moja koleżanka urodziła .......trzeciego synka ....a cały czas mówili jej ,że będzie dziewczynka . Miała być Zuzia....garderoba na różowo ,łóżeczko z falbankami .....a tu takie zaskoczenie ....dla wszystkich .....ech ... samo życie Jakos wewnetrznie czulam, ze to bedzie dziewczynka i mam nadzieje, ze juz dziewczynka pozostanie Masz rację Moniś z tym przeczuciem przyszłej mamy - jak byłam w ciąży z córcią - mówiono mi ,że będzie syn(a były to czasy kiedy USG jeszcze nie było powrzechnie stosowane ) , a ja upierałam sie że jednak dziewczynka i rzeczywiście moje na wierzchu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golewo 02.03.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 My bardzo chcieliśmy, żeby w nowym domku pojawił się dzidziuś. No i się udało W październiku przeprowadziliśmy się, a za miesiąc urodzi sie nasz synuś GRATULACJE ZZA MIEDZY!! z tego co liczę to już lada moment będzie nowy Cieszynianin i ztego powodu otwieram szampana;) pozdrowienia z Goleszowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 04.04.2006 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A JA ZNOWU PRZERWĘ TE WESOŁE POGADUSZKI. PORONIŁAM DRUGĄ CIĄZĘ. 31 MARCA MIAŁAM ZABIEG W LUBELSKIEJ KLINICE. PIERWSZĄ PORONIŁAM W PAŻDZIERNIKU ZESZŁEGO ROKU. pIERWSZA CIĄŻA OBUMARŁA A TA PUSTE JAJO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.04.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A JA ZNOWU PRZERWĘ TE WESOŁE POGADUSZKI. PORONIŁAM DRUGĄ CIĄZĘ. 31 MARCA MIAŁAM ZABIEG W LUBELSKIEJ KLINICE. PIERWSZĄ PORONIŁAM W PAŻDZIERNIKU ZESZŁEGO ROKU. pIERWSZA CIĄŻA OBUMARŁA A TA PUSTE JAJO. Marylka bardzo mi przykro, ale głowa do góry jeszcze będziesz się cieszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 04.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A JA ZNOWU PRZERWĘ TE WESOŁE POGADUSZKI. PORONIŁAM DRUGĄ CIĄZĘ. 31 MARCA MIAŁAM ZABIEG W LUBELSKIEJ KLINICE. PIERWSZĄ PORONIŁAM W PAŻDZIERNIKU ZESZŁEGO ROKU. pIERWSZA CIĄŻA OBUMARŁA A TA PUSTE JAJO. wspólczuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.04.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2006 A JA ZNOWU PRZERWĘ TE WESOŁE POGADUSZKI. PORONIŁAM DRUGĄ CIĄZĘ. 31 MARCA MIAŁAM ZABIEG W LUBELSKIEJ KLINICE. PIERWSZĄ PORONIŁAM W PAŻDZIERNIKU ZESZŁEGO ROKU. pIERWSZA CIĄŻA OBUMARŁA A TA PUSTE JAJO. Biedactwo ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.04.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2006 A JA ZNOWU PRZERWĘ TE WESOŁE POGADUSZKI. PORONIŁAM DRUGĄ CIĄZĘ. 31 MARCA MIAŁAM ZABIEG W LUBELSKIEJ KLINICE. PIERWSZĄ PORONIŁAM W PAŻDZIERNIKU ZESZŁEGO ROKU. pIERWSZA CIĄŻA OBUMARŁA A TA PUSTE JAJO. Marylko tak strasznie mi przykro!!!! Wiem co teraz przezywasz, wiem jakie to trudne!!!!! Niech pocieszeniem dla Ciebie bedzie moja historia, trzy poronienia, a teraz maly dziubek fika w moim brzusiu. Najwazniejsze jest teraz to, zebys ustalila przyczyne swoich niepowodzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 06.04.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Oj Monis, to sie musialas nacierpiec ... CIesze sie ze teraz Fasoka, a raczej juz spora dziewczynka, dobrze sie rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 11.04.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ja też sie pochwalę, właśnie wróciłam z USG i wyszło na 80% ze będzie dziewczynka, waży 1850g i ma zamiar pojawic sie na świecie około 16 czerwca. Niestety już teraz manifestuje swój stosunek do swiata bo ustawiła się do wyjścia pośladkami, także chyba cięcie mnie czeka. Najgorszy problem z imieniem bo córcia wymyśliła tylko dla chłopca (miał być Bartek) Pozdrawiam Ania. ps.Moniś a ty masz już imię dla córci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazia111 12.04.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Ja też sie pochwalę, właśnie wróciłam z USG i wyszło na 80% ze będzie dziewczynka, waży 1850g i ma zamiar pojawic sie na świecie około 16 czerwca. Niestety już teraz manifestuje swój stosunek do swiata bo ustawiła się do wyjścia pośladkami, także chyba cięcie mnie czeka. Najgorszy problem z imieniem bo córcia wymyśliła tylko dla chłopca (miał być Bartek) Pozdrawiam Ania. ps.Moniś a ty masz już imię dla córci? Duża dziewczynka będzie skoro już 1850 ma. Gratuluję. Mam dwie dziewczynki. Polecam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.04.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 A ja czekam na drugą córeczkę i... czwartego Skarba do kolekcji . Nowy domek-nwy potomek (dobrze, że domek nie jest mały ) Nasza druga księżniczka zaplanowała się na 15-go lipca, na miesiąc przed przeprowadzką. Figielek drobny, żeby się nam nie nudziło przypadkiem, dodaje nam jeszcze więcej determinacji żeby "się" sprawnie wykańczać Wszystkim oczekującym gratuluję - i czekam razem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.04.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Trzymam kciuki za wszystkie przyszłe mamy niech dziewczyny zdrowo się rozwijają w brzuszkach i nie wychylają nosków za wcześnie Zdrowych i Wesołych Świąt życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 13.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 A ja też bym chciała mieć dzidzię...ale musze poczekać bo sytuacja u nas nie pewna , ale mam nadzieję, że tak za dwa lata będe mogła do Waas dołączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts