Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

kiedy dzidziuś?

marylka

Recommended Posts

kiedy tu byłam pierwszy raz ciąża była dopiero w planach, a teraz już tylko czekam na sygnał ze środka i trochę się boję. Czas bardzo szybko biegnie...

Moi znajomi starali się o dzidzię 6 lat i wreszcie się udało - 3 miesiąc. Grunt to sobie nie odpuszczać!

Pozdrowienia dla wszystkich starających się zajść i tych już chodzących :p

Tak bym chciała mieć dziewczynkę...

• Odpowiedzi 319
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam

No też coś dodam do tego wątku.

Własnie czekamy na nasze dziecko , zonka w szpitalu już sobie leży i czeka na rowiązanie a nasze dziecko coś się nie spieszy na swiat. Fakt że termin na 20 kwietnia , ale własciwie mogłoby już przyjść .

Rodzić ma moja żonka , ale nie wiem dlaczego to ja sie denerwuje . To nasze drugie dziecko , ale pierwszy poród naturalny , może dlatego tak sie człowiek stresuje .

pozdrawiam

Jacek

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Pamiętaj,że jak urodzisz to przez kilka lat nie:

-pojedziesz na wakacje w tropiki

-pójdziesz do knajpy

-prześpisz całej nocy

-pójdziesz na sylwestra.

-będzie szybkich numerków na stole w kuchni.

Zupelnie sie nie zgadzam!!

bylam na wakacjach w tropikach z moim synkiem gdy mial 7 - 20 miesiecy. Nie wiedze powodu, by rezygnowac z wakacji, skoro za maluchy do dwoch lat nic sie nie placi :wink: Maluch byl zadowolony i nic mu sie nie stalo podczas wojazy. Nie zrezygnowalismy z chodzenia do restauracji, jedynie zaczelismy wybierac te niezadymione. Bylismy na Sylwestra, a maly zostal z babcia. Numerki w kuchni - dlaczego nie jesli male spi w pokoju??

Dzieci wcale nie sa takie straszne :p

A co myslicie o tym: my wife nigdy nie chciala miec dzieci. Mala wpadka i mamy 3-letnia corcie. Mala jest strasznie nadpobudliwa i bardzo ciezko sie ja wychowuje. Przez ostatnie 3 lata codziennie slyszalem nigdy wiecej dzieci. Ostatnio jej kumpele zaszly w drugie ciaze. Do tego na spotkaniu klasowym wszystkie jej znajome rowniez maja co najmniej dwojke. Od tego czasu codziennie slysze "kiedy drugie"? Czy to normalne?

A co myslicie o tym: my wife nigdy nie chciala miec dzieci. Mala wpadka i mamy 3-letnia corcie. Mala jest strasznie nadpobudliwa i bardzo ciezko sie ja wychowuje. Przez ostatnie 3 lata codziennie slyszalem nigdy wiecej dzieci. Ostatnio jej kumpele zaszly w drugie ciaze. Do tego na spotkaniu klasowym wszystkie jej znajome rowniez maja co najmniej dwojke. Od tego czasu codziennie slysze "kiedy drugie"? Czy to normalne?

nie zmasz ppwiedzenia " kobieta zmienną jest"

sama przerabiam ten sam temat

A cieszysz się z tego zworotu czy martwisz 8)

Martwie sie jak cholera. Bardzo mnie namawiala zebysmy sie budowali. Tez chcialem, ale niekoniecznie teraz (wiadomo, finanse, dziecko itp). Tak wiec wlasnie sie budujemy. Zaczynam sie zastanawiac kiedy mi powie, ze ona nie chce mieszkac w domu tylko w centrum i za cholere nie bedzie chciala sie tam przeprowadzic. Szlag mnie wtedy trafi... tyle nerwow, stresow, czasu, pieniedzy i wszystko na marne....