Barbara_Andrzej 17.04.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 kiedy tu byłam pierwszy raz ciąża była dopiero w planach, a teraz już tylko czekam na sygnał ze środka i trochę się boję. Czas bardzo szybko biegnie... Moi znajomi starali się o dzidzię 6 lat i wreszcie się udało - 3 miesiąc. Grunt to sobie nie odpuszczać! Pozdrowienia dla wszystkich starających się zajść i tych już chodzących Tak bym chciała mieć dziewczynkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 18.04.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 WitamNo też coś dodam do tego wątku.Własnie czekamy na nasze dziecko , zonka w szpitalu już sobie leży i czeka na rowiązanie a nasze dziecko coś się nie spieszy na swiat. Fakt że termin na 20 kwietnia , ale własciwie mogłoby już przyjść . Rodzić ma moja żonka , ale nie wiem dlaczego to ja sie denerwuje . To nasze drugie dziecko , ale pierwszy poród naturalny , może dlatego tak sie człowiek stresuje . pozdrawiamJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 01.05.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tak bym chciała mieć dziewczynkę... I mamy córę!!! 27.04.2006r., godz. 10.45, 4100g/55cm. Teraz tylko wybrać imię... Bardzo jesteśmy szczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekot 01.05.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 My też mamy córeczkę 20.04.2006 ==> NataliaJacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 01.05.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Tak wam zazdroszczę że wasze córeczki juz na swiecie, ja na swoją muszę poczekać jeszcze około 6 tygodni. Gratulacje i niech Wam zdrowo rosną. Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Dużo zdrówka dla dziewczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 02.05.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 My też mamy córeczkę 20.04.2006 ==> Natalia Jacek Nasza też Natalia. Tak zdecydowało ostatecznie "starsze rodzeństwo". Dzięki za pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.05.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Moniś! Już dawno nie piszesz! Jak się czujesz? Jak dzidziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Moniś! Już dawno nie piszesz! Jak się czujesz? Jak dzidziś? Może mieszka już w domku i nie ma netu, mam nadzieję że z dzidzią wszystko oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Moniś! Już dawno nie piszesz! Jak się czujesz? Jak dzidziś? Może mieszka już w domku i nie ma netu, mam nadzieję że z dzidzią wszystko oki mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gierga 16.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Same dzieci się rodzą...to dobrze ) Zdrowia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 19.05.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Pamiętaj,że jak urodzisz to przez kilka lat nie: -pojedziesz na wakacje w tropiki -pójdziesz do knajpy -prześpisz całej nocy -pójdziesz na sylwestra. -będzie szybkich numerków na stole w kuchni. Zupelnie sie nie zgadzam!! bylam na wakacjach w tropikach z moim synkiem gdy mial 7 - 20 miesiecy. Nie wiedze powodu, by rezygnowac z wakacji, skoro za maluchy do dwoch lat nic sie nie placi Maluch byl zadowolony i nic mu sie nie stalo podczas wojazy. Nie zrezygnowalismy z chodzenia do restauracji, jedynie zaczelismy wybierac te niezadymione. Bylismy na Sylwestra, a maly zostal z babcia. Numerki w kuchni - dlaczego nie jesli male spi w pokoju?? Dzieci wcale nie sa takie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renjul 19.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zgadza się,głupoty.Dla mnie,dla Ciebie. Ale są ludzie,którzy nie zdają sobie z tego sprawy i potem krzywdzą dziecko. A co ma krzywdzenie dziecka z tropikami czy wyjsciem do restauracji???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Dzieci wcale nie sa takie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 20.05.2006 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 a ja sie dluuuugo bronilam i bronilam az sam sie zaprosil na swiat dwa miesiace temu i zycia sobie niewyobrazam i stwierdzam ze za dlugo czekalam ( 30 lat prawie- ale to strasznie brzmi)http://images4.fotosik.pl/32/68946b0c61aa13e5m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 21.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A co myslicie o tym: my wife nigdy nie chciala miec dzieci. Mala wpadka i mamy 3-letnia corcie. Mala jest strasznie nadpobudliwa i bardzo ciezko sie ja wychowuje. Przez ostatnie 3 lata codziennie slyszalem nigdy wiecej dzieci. Ostatnio jej kumpele zaszly w drugie ciaze. Do tego na spotkaniu klasowym wszystkie jej znajome rowniez maja co najmniej dwojke. Od tego czasu codziennie slysze "kiedy drugie"? Czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hos 22.05.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 A co myslicie o tym: my wife nigdy nie chciala miec dzieci. Mala wpadka i mamy 3-letnia corcie. Mala jest strasznie nadpobudliwa i bardzo ciezko sie ja wychowuje. Przez ostatnie 3 lata codziennie slyszalem nigdy wiecej dzieci. Ostatnio jej kumpele zaszly w drugie ciaze. Do tego na spotkaniu klasowym wszystkie jej znajome rowniez maja co najmniej dwojke. Od tego czasu codziennie slysze "kiedy drugie"? Czy to normalne? nie zmasz ppwiedzenia " kobieta zmienną jest" sama przerabiam ten sam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 22.05.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 nie zmasz ppwiedzenia " kobieta zmienną jest" sama przerabiam ten sam temat Znam to z doswiadczen codziennych. Ale zeby w tak waznej kwestii zwrot o 180 stopni???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 nie zmasz ppwiedzenia " kobieta zmienną jest" sama przerabiam ten sam temat Znam to z doswiadczen codziennych. Ale zeby w tak waznej kwestii zwrot o 180 stopni???? A cieszysz się z tego zworotu czy martwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
denes 23.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 A cieszysz się z tego zworotu czy martwisz Martwie sie jak cholera. Bardzo mnie namawiala zebysmy sie budowali. Tez chcialem, ale niekoniecznie teraz (wiadomo, finanse, dziecko itp). Tak wiec wlasnie sie budujemy. Zaczynam sie zastanawiac kiedy mi powie, ze ona nie chce mieszkac w domu tylko w centrum i za cholere nie bedzie chciala sie tam przeprowadzic. Szlag mnie wtedy trafi... tyle nerwow, stresow, czasu, pieniedzy i wszystko na marne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts