Urbanowicz Rafał 18.04.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Mam dylema z odgodzeniem działki od torów pkp, nie wiem z czego zrobic ogrodzenie nie musi byc wygłuszajace ale zeby zasłaniało ten nie przyjemny widok.Gazony sa troszke za drogie myslałem o muze z kamieni polnych ale tez nie wychodzi za tanio.Ostatnio usłyszałem ze mozna zbudowac mur z silkow i otynkowac ale nie wiem czy to sie sprawdzi. Na pewno nasadze tam jakis tuje ale zanim to urosnie wolał bym nie ogladac wagonów. Czekam na pomysły i podpowiedzi moze ktos ma podobne problemy . DZIEKUJE I POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 18.04.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jeśli to nie hałas jest problemem to proponuję ogrodzenie z lekkiej plecionki wiklinowej lub bambusowej mocowanej na tym co już masz. Znakomite tło dla roślin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek1719499676 18.04.2005 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Też podobają mi się takie maty przyczepione do siatki. wygląda super, naturalnie i lekko. Z bambusa nie widziałam, w Leroyu są podobne ale z grubej trzciny lub z wikliny. Cena ok 70 zł za 6 mb. Wysokość np.180 cm. Czyli tanio. Sama chyba tak się odgrodzę z dwóch stron. Czy ktoś ma może doświadczenie, co lepsze, trzcina czy wiklina. A może poszukać jednak bambusa? Może ania coś wie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Urbanowicz Rafał 18.04.2005 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 A jak zachowuje sie bambus lub plecionka na zmiany atmosferyczne np. snieg lub deszcz? Czy nie trzeba tego sciagac na zime ?Czy konserwuje si to jakos? Czy ma ktos moze adres do producentow takich plecionek lub palet z bambusa? Pozdrawiam i czekam na wiecej propozycji (może cos murowanego w przystepnej cenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts