April_75 18.04.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Strasznie mi glupio, ze musze o to pytac, ale nie znam sie na tym a chcialabym normalnie pisac listy na forum JAK ZROBIC ZEBY MOC PISAC POLSKIE LITERKI ??? Nie moge pisac zadnych polskich znakow. To strasznie uciazliwe. No i glupio wyglada. Pomocy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka 18.04.2005 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 MUSISZ SPRAWDZIĆ CZY MASZ WGRANE ODPOWIEDNIE FONTY. NIE WIEM CO TO JEST, ALE MĄŻ MI PODPOWIEDZIAŁ! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 19.04.2005 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Nic mi to nie mowi, ale dzieki za dobre checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.04.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Nie moge pisac zadnych polskich znakow. To strasznie uciazliwe. No i glupio wyglada. To wcale glupio nie wyglada. Ja moge pisac, ale tego nie robie, poniewaz sa rozne sposoby kodowania polskich znakow i czasem u kogos wyglada to normalnie a inny ma krzaki. No ale jak bardzo cierpisz z tegpo powodu to sprawdzmy pare rzeczy. Zakladam, ze klawiatuje masz ustawiona jako "polski programisty" co oznacza, ze np w wordie mozesz pisac polskie znaki. Jesli tak to sprawdzmy ustawienia Internet Explorera (zakladam, ze wlasnie tego programu uzywasz do surfowania po internecie). Na pasku glownym wybierz menu [Widok] dalej opcje [kodowanie] i powinno byc zaznaczone [środkoweeuropejski (ISO)]. Jesli nie ma to ustaw. Jesli to nie zalatwia sprawy to nastepnie wybierz menu [Narzędzia]->[Opcje internetowe]. W zakladce [Ogólne] na dole sa cztery przyciski. Miedzy innymi [Czcionki]. Ten przycisk trzeba wcisnac. Pojawi sie okienko o nazwie [Czcionki]. W opcjach trzeba wybrac [skrypt języka]= Łaciński No i to juz powinno zalatwiac sprawe. Jesli napisalam niejasno to daj znac. Jesli to nie rozwiarze sprawy to tez daj znac. Bedziemy kombinowac dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 19.04.2005 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Bardzo, ale to bardzo Ci dziekuje za informacje !!! Niestety wszystkie ustawienia, o ktorych piszesz sa OK a i tak nie mam polskich znakow ( mam tylko dzialajace ó ) wyskakuja mi inne zamienniki np gdy chce napisac "lokiec" to wychodzi mi z tego "Bokie " ( ostatniej literki calkiem brak ) itp. Szkoda, trudno sie mowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.04.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Powiedz mi w takim razie. Jakiego systemu operacyjnego uzywasz. Czy zawsze mialas ten problem ? Czy masz oprogramowanie antywirusowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 19.04.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Acha, przypomnialo mi sie. Oczywiscie w profilu uzytkownika forum masz ustawione:[język forum]: Polish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 19.04.2005 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Tak mam ustawione Polish Nie wiem co to jest, ale moze faktycznie masz racje - lepiej pisac bez polskich znakow. Zrobie z tej przypadlosci mojego kompa w ten sposob atut. Jeszcze raz wielkie dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.04.2005 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 W profilu włącz znaki HTML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 20.04.2005 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Pattaja - tak wlasnie mam ustawione. Tylko przy okienku z podpisem mam zaznaczone HTML - NIE ( BBCode i usmieszki - TAK ) i nie wiem jak to zmienic i czy to ma jakies znaczenie w moim przypadku. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.04.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Wejdź w Twój "Profil" (u góry)Znajdź znaki HTML i daj na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 20.04.2005 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Tak jak juz pisalam, mam takie ustawienie. To nie zmienia faktu, ze przy okienku w ktorym moge edytowac swoj podpis caly czas obok HTML widnieje napis - NIE. A moze to wina mojego laptopa. Moze czegos mi brakuje, jakiegos programu, albo czegos w tym stylu. Ja naprawde sie na tym nie znam. Ale dolina.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.04.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 A nacisnęłaś w profilu "Wyślij"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.04.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Spróbuj jeszcze >>> tak albo też w IE wejdz do menu narzedzia > opcje internetowe > ogólne > czcionki i przy "czcionka strony sieci Web" zmien na 'arial' Może pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 20.04.2005 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Wszystko zrobilam tak jak mi poradziliscie ( a wlasciwie juz tak bylo ) i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.04.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 To może masz chińskiego laptopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 20.04.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Sama zaczynam sie nad tym powaznie zastanawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.04.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Spróbuj jeszcze odinstalować Google Toolbar [jeśli masz zainstalowany ] - może być sprawcą problemów. To takie coś Pasek Narzędzi Google. Jeśli to nie to, to się chyba poddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 21.04.2005 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odinstalowałam Google i faktycznie mam polskie literki! Patrzcie! ęóąśłżźćń DZIĘKUJĘ MISTRZU !!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELKI BUZIAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 21.04.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Brawo dla Wielkiego Smutasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts