ponury63 21.04.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Uparciucha raczej W nagrodę możesz napisać sobie napisać kilka postów na Forum A tak w ogóle wszystkiego najlepszego z okazji 30-lecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 21.04.2005 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 DziĘki wielkie za Życzonka !!! A uparciucha jestem tak jak na zodiakalnego Barana przystaŁo Super z WAS forumowicze !!! MoŻna na WAS liczyĆ!!! Temat zamkniĘty ! ( Ale mi siĘ podobajĄ te literki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 21.04.2005 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Oczywiście nie myślcie, że przypisuję sobie zasługi Ponurego63. On faktycznie w tym przypadku jest bardziej uparty i dzięki Ci za to raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.04.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Mam w takim razie jeszcze prośbę. Wejdź w swój pierwszy post w tym wątku - kliknij znaczek "Zmień/usuń ten post" [taka karteczka z długopisem, po prawej stronie] - i zmień temat tego wątku na np. taki:"Brak polskich znaków" Wtedy ten wątek może przyda się w przyszłości innym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April_75 21.04.2005 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Mówisz - masz! Dzięki za podpowiedź. Głupio, że sama na to nie wpadłam. Ale jestem egoistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts