SylwekW 19.04.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Bardzo proszę o pomoc - pilnie potrzebuję kotwy do mocowania wełny w ścianie warstwowej. Wiecie takie w kształcie litery L, wkładane w spoinę podczas murowania, na które potem można "nabić" wełnę, przycisną kapeluszem (kapturkiem) i murując warstwę osłonową te kotwy służą za łącznik. Jeżdże i szukam w oklicach ale wszędzie tylko albo na zamówienie razem z całym systemem ocieplenia albo trzeba trochę poczekac na realizację zamówienia o to jest dla mnie pilne. Przegapiłem sprawę a juz zaczynają murować ściany czyli jestem już nawet spóźnbiony ze sprawą. Prosze o pomoc, jesli ktoś wie gdzie w okolicach Warszawy mogę je kupić "od ręki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 20.04.2005 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Już nieaktualne - znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 20.04.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwekW 20.04.2005 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Firma Mańk na ul.Płochocińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts