Abakusm882 10.10.2002 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Witajcie!Jestem tu pierwszy raz wiec wietam wszystkich bardzo goraco. Mam pytanko, moj dobry kolega ma problem z mieszkaniem a raczej z domem, jest to stary dom poniemiecki. Probowal on kupowac rozne sirodki ale nic nie skutkuje. Myslimy w przyszlym roku na wiosne podkopac fundamenty, jakos je osuszyc potem jakos izolowac, ale nie wiemy nic na ten temat. Moze ktos z Was ma jakies doswiadczenia w tej dziedzinie prosze o napisanie,Bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Sprawdź najpierw stan fundamentów. Odkop je do ławy w dwu -trzech miejscach. I potem się zastanowimy, która z metod osuszania, bądź izolacji będzie najwłaściwsza. Za mało jest teraz informacji. Czy budynek jest podpiwniczony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Abakusm882 12.10.2002 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2002 Dzieki za odpowiedz, bardzo sie ciesze ze odpisales.Ten budynek nie jest podpiwniczony, a to dlatemu ze stoi on na terenie dos podmoklym. w okolicy nikt nie ma piwnic:sad:. Po niedzieli odkopiemy tak jak mowiles te fundamenty w kilku miejscach. Ale co ja mam sprawdzic czy sa zmurszale???. to jest stary obiekt,i za bardzo niema co sie dziwic ze sa takie problemy.On chcial robic remont pokoju z wymiana podlogi, ale przy takiej wilgoci to bylo by bez sensu. I tu mi przyznal racje.Wiec po odkopani napisze jak to wyglada.Dziekuje jeszcze raz bardzo, bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts