ciastko 19.04.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witam Kochani forumowicze napiszcie proszę co sądzicie nt tego projektu http://www.studio-atrium.com.pl/atrium.php?p=po&cid=16&pid=14 mój poprzedni post został zupełnie zignorowany chodzi mi głównie o walory użytkowe oraz koszty budowy tego domu pozdrawiam ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wiech 20.04.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj.Projekt mnie się podoba.Lubie domy z naczółkami(sam taki mam ).Jeżeli chodzi o mnie jest troche małe pom. gospod.Nie wiem gdzie miałbym chowac np kosiarkę i inne przedmioty?dach w miare prosty a więc tani .Wykusz i okna podrażaja trochę dom ,ale w sumie całość w miarę tanio.Myślę że zamkniesz sie w granicach 300 kzł jak nie będziesz szaleć.Koszt zależy równiez od tego ile sam potrafisz zrobić .Pozdrawiam Wiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karas 20.04.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Fajny ten projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts