Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze - ROZMARYN Ali i Tomka

Alunek

Recommended Posts

Witaj Kingaa,

dzięki bardzo! Z pomocą niebies i banku PKO to może w czerwcu 2006?

Bardzo się cieszę ,że Ty , jako pierwsza zabrałaś głos w naszym "budowaniu". Od dłuższego czasu śledzę Waszą budowę i... i zazdroszczę lokalizacji. W lipcu ub. roku byłam przez tydzień na Wyspie. Tam jest pięknie!

Pozdrawiam,

Alunek

Witaj Alunek, ja wprawdzie na podobnym do Twojego etapie, a może nawet nico z tyłu (mamy działkę i chęci do budowania - jak dobrze pójdzie w przyszłym roku na wiosnę), ale trzymam kciuki i zyczę dużo sił :)

Witaj,

działkę mamy na osiedlu Staszica (niedaleko Flextronika ).

Ostatnio zrobiliśmy sobie z rodzinką wycieczkę na Rokitki po piasek i namierzyłam Wasz domek. Muszę powiedzieć ,że wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo zgrabny. Tylko drogi Wam nie zazdroszczę. Na wiosnę to chyba za wesoło nie mieliście?

Pozdrawiam :D

Cześć

Niewesoło to mało powiedziane ;-)

Był taki milutki rwący potoczek z górki na drogę. O wjeździe samochodem pod dom nie ma co marzyć, trzeba było go zostawiać na dole. Teraz jest super, sucho, można wstawić autko do garażu.

W tym roku mają zrobić u nas kanalizację, a w przyszłym będzie droga (mamy taką nadzieję).

Pozdrawiam

Adamski

• 5 months później...

Witaj Alunek,

Gratulacje z okazji rozpoczęcia budowy :lol: , mam nadzieję, że pokażesz nam nowe zdjęcia z postępów.

Domek na projekcie prezentuje się super i pewno efekt końcowy będzie niezły 8) .

Jeśli chcesz zobaczyć w przybliżeniu jak będzie wyglądał to wejdź na moją stronkę

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26208

Pozdrawiam i trzymam kciuki!

Witaj Latarniku/Wojtku !

jak miło ,że dałeś oznaki życia po tak długiej przerwie, Już myślałam,że porzuciłeś swój Rozmaryn i postanowiłeś zostać na morzu :D

Z braku czasu zaniechałam pisanie dziennika na forum. Prowadzę takowy jedynie w wersji tradycyjnej tzn. zeszytowej. Aktualnie jesteśmy w trakcie budowania ścian. Tak mniej więcej jest ich ok. 30-40 % zaawansowania. Chętnie pokazałabym zdjęcia, ale wszelkie moje próby zakończyły się fiaskiem, jak dotąd. A co u Ciebie słychać? Mieszkasz już, czy jeszcze wykańczasz?

Pozdrawiam

Alunek

• 11 months później...
Witaj Alunek,

Jak tam Twój Rozmaryn, czy ro?nie w górę, a może już mieszkacie :lol: ?

Witaj,

ano wykańczamy nasz "rozmarynek", a przy okazji i siebie. Do zamieszkania zostalo jeszcze trochę roboty. Przy dobrej woli banku (czyli jeśli dorzuci nam troszkę kasy jeszcze do i tak sporego kredytu !), to przeprowadzkę planujemy na listopad.

Za to u Ciebie zrobiło się bardzo przytulnie i po domowemu! Oglądałam zdjęcia i chylę czoła. Naprawdę pięknie!!! Jak się mieszka?