Alunek 19.04.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witajcie Forumowicze,będziemy bardzo wdzięczni za wszystkie Wasze uwagi, sugestie, podpowiedzi w kwestii budowy i nie tylko ... Pozdrawiam, Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.04.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witaj Alunek Miłego budowania To kiedy planujecie przeprowadzkę? tak, wiem, to dopiero początki, ale zobaczysz, jak to szybko minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.04.2005 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witaj Kingaa,dzięki bardzo! Z pomocą niebies i banku PKO to może w czerwcu 2006?Bardzo się cieszę ,że Ty , jako pierwsza zabrałaś głos w naszym "budowaniu". Od dłuższego czasu śledzę Waszą budowę i... i zazdroszczę lokalizacji. W lipcu ub. roku byłam przez tydzień na Wyspie. Tam jest pięknie! Pozdrawiam,Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kingaa 19.04.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 No, to ciężki rok przed Wami ale za to ile satysfakcji! Powodzenia Taaa, masz rację, nasza Wyspa to piękne miejsce Jakby co to zapraszam - możesz wpaść do nas coby oderwać się na chwilkę od trudów budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 19.04.2005 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Dziękuję za zaproszenie. Chętnie skorzystam, gdy będę w okolicy. A przy okazji zasięgnę porad u doświadczonych Muratorów Pozdrowienia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 19.04.2005 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Witaj Alunek, ja wprawdzie na podobnym do Twojego etapie, a może nawet nico z tyłu (mamy działkę i chęci do budowania - jak dobrze pójdzie w przyszłym roku na wiosnę), ale trzymam kciuki i zyczę dużo sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 20.04.2005 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Ansi głowa do góry! Grunt to silne postanowienie, a reszta jakoś sama się potoczy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 21.04.2005 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Cześć Alunek Bardzo serdeczne pozdrowienia z Rokitek Wspaniale że wreszcie ktoś z Tczewa pojawił się na Forum. W którym miejscu macie działeczkę? Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 21.04.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Witaj, działkę mamy na osiedlu Staszica (niedaleko Flextronika ). Ostatnio zrobiliśmy sobie z rodzinką wycieczkę na Rokitki po piasek i namierzyłam Wasz domek. Muszę powiedzieć ,że wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. Bardzo zgrabny. Tylko drogi Wam nie zazdroszczę. Na wiosnę to chyba za wesoło nie mieliście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 22.04.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Cześć Niewesoło to mało powiedziane Był taki milutki rwący potoczek z górki na drogę. O wjeździe samochodem pod dom nie ma co marzyć, trzeba było go zostawiać na dole. Teraz jest super, sucho, można wstawić autko do garażu. W tym roku mają zrobić u nas kanalizację, a w przyszłym będzie droga (mamy taką nadzieję). Pozdrawiam Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 22.04.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Witaj, ale pomimo wszystko bardzo fajne miejsce wybraliście na swoje siedlisko. Pozdrowienia,Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 28.09.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witaj Alunek, Gratulacje z okazji rozpoczęcia budowy , mam nadzieję, że pokażesz nam nowe zdjęcia z postępów. Domek na projekcie prezentuje się super i pewno efekt końcowy będzie niezły . Jeśli chcesz zobaczyć w przybliżeniu jak będzie wyglądał to wejdź na moją stronkę http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=26208 Pozdrawiam i trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2005 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 Witaj Latarniku/Wojtku ! jak miło ,że dałeś oznaki życia po tak długiej przerwie, Już myślałam,że porzuciłeś swój Rozmaryn i postanowiłeś zostać na morzu Z braku czasu zaniechałam pisanie dziennika na forum. Prowadzę takowy jedynie w wersji tradycyjnej tzn. zeszytowej. Aktualnie jesteśmy w trakcie budowania ścian. Tak mniej więcej jest ich ok. 30-40 % zaawansowania. Chętnie pokazałabym zdjęcia, ale wszelkie moje próby zakończyły się fiaskiem, jak dotąd. A co u Ciebie słychać? Mieszkasz już, czy jeszcze wykańczasz? Pozdrawiam Alunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 28.09.2005 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/amukowska/album?.dir=b957&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//uk.pg.photos.yahoo.com/ph/amukowska/my_photos Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 15.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witaj Alunek, Jak tam Twój Rozmaryn, czy ronie w górę, a może już mieszkacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 16.09.2006 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2006 Witaj Alunek, Jak tam Twój Rozmaryn, czy ro?nie w górę, a może już mieszkacie ? Witaj, ano wykańczamy nasz "rozmarynek", a przy okazji i siebie. Do zamieszkania zostalo jeszcze trochę roboty. Przy dobrej woli banku (czyli jeśli dorzuci nam troszkę kasy jeszcze do i tak sporego kredytu !), to przeprowadzkę planujemy na listopad. Za to u Ciebie zrobiło się bardzo przytulnie i po domowemu! Oglądałam zdjęcia i chylę czoła. Naprawdę pięknie!!! Jak się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts