Gość 11.10.2002 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Mam tak śmieszne pytanie, że aż nie chcę pytac pod własnym loginem: czym różni sie biały suporeks od ciemnego i czy z tego drugiego można budować budynki mieszkalne? Wyjaśnijcie mi to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 11.10.2002 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 No wiesz, nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi !!!Biały BK zawiera piasek, a szary popioły lotne. Niby spełniają one wszystkie normy i atesty, ale jakoś nie mam przekonania do szarego BK (ma jednak większą promieniotórczość niż biały) Można z niego garaż wybudować, ale na dom już bym się nie zdecydowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.10.2002 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 Jest też żużlobeton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.10.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 ha, ha ryniu, ale śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryniu 11.10.2002 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 To nie miało być śmieszne. Żuzlobeton ma podobną barwę jak ciemny bk. Myślałem, że może ewentualnie to miałe(a)ś na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts