karpecik 20.04.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witam,gmina Tyczyn k/ Rzeszowa ogłosiła jak wyżej. Mam w tamtym terenie 2 działki. Jedna czysto rolnicza - kupiona jako przyszłościowa, bo prawdopodobnie (około 99%) od 1.01.2006r. będzie włączona w granice miasta Rzeszowa (i będzie można odrolnić, tak myślę), druga rolna z gazem i przeznaczona pod budownictwo mieszkaniowe. I pytanie...czy mogę mieć jakiś wpływ na decyzje odnośnie moich działek, aby ktoś nie zrobił z nich drogi, placu zabaw, szkoły czy jakiegoś innego dziwnego pomysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.04.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Zaglądnij do Grupy Podkarpackiej, może nasze "fachmany" Ci doradzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts