Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Badanie geotechniczne gruntu

basset

Recommended Posts

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dwa tygodnie temu robilismy badanie, 600 zl bez faktury

Pan przyjechal wielkim samochodem i zrobil 3 odwierty po 3 m

dostalismy ksiazeczke z kolorowymi rysuneczkami i opisem, bylo tego z 15 stron w 3 ezgemplarzach, termin super ekspres, Pan umowil sie we wtorek, w sobote wiercil a w poniedzialek mielismy juz wszystko na poniedzialkowy wieczor

okolice Warszawy

• 2 weeks później...

A ja za 500 zł (bez VAT ) mam zrobione 3 odwierty po 5 m , do tego po kilku dniach dostałem 3 szt dokumentacji geotechnicznej - opisy , przekroje - wygląda fachowo .

Miało być trochę drożej ale panowie bardzi mili w zasadzie od razu zeszli na 500 , przyjechali i ręcznie , w około 2 godz w 30 stopniowym upale wywiercili 3 dziurki , coś tam w trakcie wierceń notowali ( aha - dobrze dać im kopię jakiejś mapki ) i za 4 czy 5 dni zadzwonili że jest dokumentacja .

Cała kaska dopiero w dniu odbioru dokumentacji - według mnie bomba .

• 5 months później...
Witam Was. Ja właśnie zrobiłam badania geotechniczne. Zapłaciłam 600 zł. Obsługa super!! Dwa egzemplarze dokumentacji. Mam nadzieję, że przez całą budowę będę współpracowała właśnie z takimi ludźmi. Jeśli ktoś chce robić badania w okolicach Warszawy służę telefonem.

Będę wdzięczna za namiar.

Mój adres mail - [email protected]

AJUR

dwa tygodnie temu robilismy badanie, 600 zl bez faktury

Pan przyjechal wielkim samochodem i zrobil 3 odwierty po 3 m

dostalismy ksiazeczke z kolorowymi rysuneczkami i opisem, bylo tego z 15 stron w 3 ezgemplarzach, termin super ekspres, Pan umowil sie we wtorek, w sobote wiercil a w poniedzialek mielismy juz wszystko na poniedzialkowy wieczor

okolice Warszawy

Ja też potrzebuje kogoś z okolic Wawy. Bardzo proszę o namiar na geologa....

AJUR

• 1 month później...
Gość jotpe

Witam

Proponuję odświeżyć trochę temat zwłaszcza pod względem aktualnych cen badań gruntu. Aktulanie poszukuję takiego wykonawcy, który dojedzie do Pilawy (na trasie Lublin) i zrobi co swoje :). Czy ktoś może kogoś polecić ?