Fleszu1 01.06.2017 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 ja też podobnie. okolice Krakowa, 3 odwierty na 3,5m (głębiej się nie dało bo skały). Gośc ma wiertnicę ręczną i spalinową. Dostałęm 3 egzemplarze opinii. Koszt 700 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastt 03.01.2018 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2018 Okolice Wrocławia,badania gruntowe wraz z opinią geotechniczną w 3 egz. pod domek parterowy - 700 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris2682 14.01.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2018 Rzeszów, trzy otwory pod dom z użytkowym poddaszem 800 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martingg 19.04.2018 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2018 Szukam fachowca do wykonania odwiertów w Mazowieckim okolice Żyrardowa ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mello 15.03.2019 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2019 Witampodbijam temat. Również szukam osoby z okolic Wa-wy do wykonania odwiertów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gips 31.07.2019 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2019 (edytowane) Nie wszystkie roboty trzeba wykonywać http://topmagazyny.pl/jakie-roboty-geotechniczne-trzeba-wykonac-przed-budowa-magazynu/ a duze firmy maja oddziały po całej Polsce. Edytowane 31 Lipca 2019 przez gips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tolson 04.08.2019 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Witam wszystkich forumowiczów. Czy ma ktos namiar na wykonanie odwiertow w woj. Lubelskim (okolice Chełma). z góry dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boconek03 24.11.2019 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Kogo w południowej małopolsce polecacie do odwiertów?Okolice Nowego Sączapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
deel 22.06.2020 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2020 (edytowane) Za 3 punty na działce każdy na 2,5 m głębokości oraz raport zapłaciłem 550 zł - pani z Bielska (dojazd około 30 km) - mogę podesłać namiary na prvCo prawda metoda ręczna ale najważniejszy raport Najlepsze ze gość mający działalność 2 km od mojej działki wycenił to na 1000 zł netto i tak jest ze wszystkim na budowie rozbieżności w cenie i jakości. Za ceną zwykle nie idzie jakość krótki film nagrany podczas badania:https://photos.app.goo.gl/LEEFZUu5iU6XdLZ38 Edytowane 22 Czerwca 2020 przez deel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesio1712 06.07.2020 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2020 Za 3 punty na działce każdy na 2,5 m głębokości oraz raport zapłaciłem 550 zł - pani z Bielska (dojazd około 30 km) - mogę podesłać namiary na prv Co prawda metoda ręczna ale najważniejszy raport Najlepsze ze gość mający działalność 2 km od mojej działki wycenił to na 1000 zł netto i tak jest ze wszystkim na budowie rozbieżności w cenie i jakości. Za ceną zwykle nie idzie jakość krótki film nagrany podczas badania: https://photos.app.goo.gl/LEEFZUu5iU6XdLZ38 No to bardzo mało zapłaciłeś. Ja w grudniu 2018 roku się dowiadywałem o koszt wykonania badań gruntu, wraz z dokumentacją (nie wiem czy raport to jest to samo) to powiedział 1500 zł za 4 odwierty na głębokość 4 m. Aż boje się pomyśleć ile teraz krzyknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamileus 17.11.2020 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2020 Dzisiaj dostałem wycenę na 1200 na badanie gruntu pod budynek + badanie pod przydomową oczyszczalnie ścieków, firma z Wrocławia. Dobra cena? - wiercenia 3 otworów do głębokości 3.0 m - sondowania dynamiczne DPL w gruncie sypkim - pomiary zwierciadła wód gruntowych jeśli zostanie stwierdzone - opinia geotechniczna w 4 egz. + pdf (część tekstowa, profile i przekroje, geotechniczne, tabela parametrów geotechnicznych zwierająca wartości wilgotności naturalnej, gęstości objętościowej, spójności i kąta tarcia wewn., kohezji, edometrycznego modułu ściśliwości pierwotnej i wtórnej, wnioski n/t posadowienia itd.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiroMirek 23.11.2020 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Dzisiaj dostałem wycenę na 1200 na badanie gruntu pod budynek + badanie pod przydomową oczyszczalnie ścieków, firma z Wrocławia. Dobra cena? - wiercenia 3 otworów do głębokości 3.0 m - sondowania dynamiczne DPL w gruncie sypkim - pomiary zwierciadła wód gruntowych jeśli zostanie stwierdzone - opinia geotechniczna w 4 egz. + pdf (część tekstowa, profile i przekroje, geotechniczne, tabela parametrów geotechnicznych zwierająca wartości wilgotności naturalnej, gęstości objętościowej, spójności i kąta tarcia wewn., kohezji, edometrycznego modułu ściśliwości pierwotnej i wtórnej, wnioski n/t posadowienia itd.). z tego co pamiętam płaciłem 2 lata temu w miasteczku pod Wrocławiem coś około 600 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts