kasiak73 20.04.2005 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Mieszkam 50km od Krakowa,znalazlam wasza stronke bo szukam pomocy przy budowie domu,mam nadzieje że ja tu znajde.Dokladnie moja miejscowosć się nazywa Charsznica zagłębie kapusciane.Moja rodzinka składa sie z czterech osob.Prowadzimy mala firme.To tyle narazie o mnie .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj kasiak73 Zapraszam do lektury - mnóstwo tu rzeczy do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiak73 20.04.2005 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Rozgladam sie poznaje powoli wasze forum .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts