Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Kolejność odkręcania śrubek:

lewa górna

prawa dolna

prawa górna

lewa dolna.

Przecinać tylko wtedy, gdy zapala się zielone światełko.

Tak zrobiłam i znowu mnie przy drugiej śrubce " zabiło" Może wcześniej coś pominęłam ?

Ja klikałam w ten sposób, zawsze tylko raz, natychmiast po tym jak się zapaliło zielone światło. Nawet jak śruba nie odkręciła się za pierwszym razem.

Na wszelki wypadek jeszcz sprawdzę, jeżeli się coś zmieni dam znać. :)

Lafcadio, czy Ty może czytasz w moich myślach?

Szkoda tylko, że kompletnie Ci to nie wychodzi.

Ja skądinąd wiem, że Ty właśnie tak byś się zachował, ale to nie znaczy, że inni też tak postępują. :D

Wiem już jakie przeciąć kabelki i w jakiej kolejności ale wcale wam nie napiszę jak

wybuchajcie sobie do woli !

he he he !

:lol: :p

:o :o :o :o :o :o :o :o

Pięknie pięknie

wychodzi szydło z worka !

Sami widzicie... :lol:

Ja skądinąd wiem, że Ty właśnie tak byś się zachował, ale to nie znaczy, że inni też tak postępują. :D

No napisz który kabelek przeciąć pleace...

Wszyscy czekają...

I są smutni :cry:

No napisz który kabelek przeciąć pleace...

Wszyscy czekają...

I są smutni :cry:

Gdybyś napisał "bitte", to kto wie. :wink:

Witam :)

a ja sobie wybucham :lol:

Gosa

Mam nadzieję, że się nad blondynką zlitujesz i zdradzisz tajemnicę kabelków :wink:

Dopisuję się do prośby...

ZDRADŹ NAM TAJEMNICĘ KABELKÓW

Czy Ty jesteś bez serca ?

Bo my tu umieramy i umieramy od tych wybuchów

:cry: :cry: :cry:

Przeszłam wreszcie pokoik. Mogę więc udzielić wskazówek. Otóż komputer służy także do odkodowania czwartej karteczki. Po ustawieniu 5.55.10 klikamy na kamerkę. Przy zgaszonym świetle pojawia się na karteczce japoński znak określający kolor. Taki 血 oznacza czerwony.

Po tej operacji zabieramy się za bombę. Poodkręceniu pokrywy śrubokrętem przestawiamy przełącznik nad zielonym kabelkiem, tak żeby lampki nad kabelkami świeciły się na zielono. Przecinamy obcęgami pomarańczowy i żółty kabelek. Potem czerwony lub niebieski w zależności od kodu.

I to by było na tyle.

Pozdrawiam. :D

Przeszłam wreszcie pokoik. Mogę więc udzielić wskazówek. Otóż komputer służy także do odkodowania czwartej karteczki. Po ustawieniu 5.55.10 klikamy na kamerkę. Przy zgaszonym świetle pojawia się na karteczce japoński znak określający kolor. Taki 血 oznacza czerwony.

Po tej operacji zabieramy się za bombę. Poodkręceniu pokrywy śrubokrętem przestawiamy przełącznik nad zielonym kabelkiem, tak żeby lampki nad kabelkami świeciły się na zielono. Przecinamy obcęgami pomarańczowy i żółty kabelek. Potem czerwony lub niebieski w zależności od kodu.

I to by było na tyle.

Pozdrawiam. :D

No nareszcie ruszyło Cię sumienie...