Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przeszłam przez cały wątek zajżałam do kilku gier i doszłam do wniosku że jestem chyba jakaś głupia :cry: nie przeszłam przez żadną :oops: aż mi naprawdę wsyt :oops: może jakąś łatwiejszą mi dacie na początek plisss

Gosa

Czasem tu zaglądam :) Ale reszta gdzieś się podziała :)

Samosia

Spróbuj gierkę z detektywem- ostatnią :) Jest łatwa. Jakbyś miała jakieś pytania- śmiało- jak nie ja to na pewno ktoś pomoże :)

przepraszam to juz znalazłam, jestem w piwnicy i nie znam hasła do 3 pokoju , pierwszy jest zamknięty a z drugiego wyciągłam perłę. Hmm i co dalej to już pojęcia ni mom :)

kod juz mam ale w trójce jakas kobitachce zebym jej coś dała a ja mam tylko perłę i kwiatek :(

podrzucam chetnym Stanleya

http://atfriday.com/GameZone/200549203002/20055149302449945.swf

jakoś nie moge jej skończyć :(

Jak wyjść z kuchni? Urawała mi się klamka?

Paty

Stanley jest super :) Już było parę stron wcześniej :wink:

Mięsko musisz doprawić miksturą z butelki :)

Ale w jakiej kolejnosci to zrobic?

Biore to męso z kuchni kłade w psią michę i jak naciskam znaczek z butelką a potem na mięsko w misce to nic się nie dzieje.