wioma 03.07.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 ufff... wyszlam z pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.07.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Pomóżcie mi proszę bo moje szare komórki są na wakacjach ! Ile wody dodać do 100 ml spirytusu 95 % żeby otrzymać roztwór 70 % ? Dzięki za pomoc: Piotrek o ile dobrze pamietam to robia 70% spirytus na pepek dla noworodka (w aptece na recepte), zapytaj pan aptekarek -chemiczek, bo ja to jestem cienka w obliczeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 04.07.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 acha!! No wlasnie ten SEJF!!!! ja tez na nim stanelam, nie wiem o co chodzi z tymi zotymi swiatelkami ktore sie zapalaja przy nacisnieciu tych kuleczek A w ktorej grze jest walika? Juz nie pamietam!! A ta nowa tez fajna tylko utknelam majac kombinerki, szpilke, karteczke z numerkiem, klucz francuski i chyba kiscien - i co dalej?? Kod do sejfu jest dostepny po uruchomieniu mikroskopu. Trzeba go tylko odwrócić do góry nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.07.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 o raaanyyyyy Uzależniłam się od tych gierek Pozdrawiam grajacych i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 04.07.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 ta też jest fajna http://alt.tnt.tv/games/thedoors/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Dobra tylko o co tu chodzi zbieram jakoweś kostki i świstki papaieru i kolorowe karty ale po co mi one?Może ktoś da malutką wskazówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.07.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 acha!! No wlasnie ten SEJF!!!! ja tez na nim stanelam, nie wiem o co chodzi z tymi zotymi swiatelkami ktore sie zapalaja przy nacisnieciu tych kuleczek A w ktorej grze jest walika? Juz nie pamietam!! A ta nowa tez fajna tylko utknelam majac kombinerki, szpilke, karteczke z numerkiem, klucz francuski i chyba kiscien - i co dalej?? Kod do sejfu jest dostepny po uruchomieniu mikroskopu. Trzeba go tylko odwrócić do góry nogami. Weź się do roboty a nie tylko pokoiki i pokoiki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 05.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 acha!! No wlasnie ten SEJF!!!! ja tez na nim stanelam, nie wiem o co chodzi z tymi zotymi swiatelkami ktore sie zapalaja przy nacisnieciu tych kuleczek A w ktorej grze jest walika? Juz nie pamietam!! A ta nowa tez fajna tylko utknelam majac kombinerki, szpilke, karteczke z numerkiem, klucz francuski i chyba kiscien - i co dalej?? Kod do sejfu jest dostepny po uruchomieniu mikroskopu. Trzeba go tylko odwrócić do góry nogami. Weź się do roboty a nie tylko pokoiki i pokoiki !!! Biorę przykład z Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 05.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Nie potrzeba mi już podpowiedzi wyjście jest bajecznie proste zajmuje - góra 5 minut zabawa przednia tylko krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 05.07.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 lafacadio Nie daj sie prosić i zdradzaj tajemnicę , bo klikam i nic. Mam dwie karty, dwa skrawki listu cała kostkę i nic. Przechodzę z pokoju do pokoju. Trafiłam na jakiś sejf za obrazem i stoję a raczej klikam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 06.07.2005 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 lafacadio Nie daj sie prosić i zdradzaj tajemnicę , bo klikam i nic. Mam dwie karty, dwa skrawki listu cała kostkę i nic. Przechodzę z pokoju do pokoju. Trafiłam na jakiś sejf za obrazem i stoję a raczej klikam. Kluczem do dalszej gry jest znaleziona przez Ciebie kostka... Jeżeli to za mało pisz a uchylę kolejny rąbek tajemnicy dalszej gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Umieściłam tą kostkę miedzy dwoma półeczkami i weszłam do trzeciego pokoju. Znalazłam wszystko , jest taka sama półeczka przy drzwiach ale ta wczesniejsza kostka nie da sie tam umiescić. O co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 06.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Umieściłam tą kostkę miedzy dwoma półeczkami i weszłam do trzeciego pokoju. Znalazłam wszystko , jest taka sama półeczka przy drzwiach ale ta wczesniejsza kostka nie da sie tam umiescić. O co chodzi? Po prostu musisz odszukać drugą kostkę do otworzenia tych drzwi Do jej odszukania użyj przedmiotów, które odnalazłaś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ale [powiedz mi jeszcze czy tej kostki mam szukać w tym trzecim pokoju i z tymi dwoma kartami i karta szpitalną? Czy ten zegar ma jakies znaczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Następny pokoik. http://mofuya.com/flash/swan.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 witam wtrącę się trochę Zegar i karta szpitalna mają znaczenie w znalezieniu następnej kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 ojej następny pokoik jest w całkiem obcym dla mnie języku Nie wiem co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jestem w nastepnym ale tu nie ma takiej póleczki na kostkę. jest zamknieta szafa.Co dalej? A w tym nastepnym pokoiku język nie ma znaczenia. szukaj przedmiotów jak w innych. I dawaj wskazówki jak przebrniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 pod szafą A w tej następnej grze chyba trzeba coś wyczytać z książek... i komputer też chyba jest ważny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 http://www.milkandcookies.com/links/19618/ http://yepyip.free.fr/room/ http://www.gamershood.com/dorfield.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts