Sylwia B 06.07.2005 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Mam kubek, kombinerki, jakąś kopertę, gierkę do której włożyłam baterię... i co dalej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Jestem w ostatnim pokoju - kuchni . Znalazłam krzyz i w niego chyba trzeba poukładac karty. Czy waz na jest kolejność. Gdzie jest ostatni kawałek listu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Komputer trzba uruchomic i pojawia się taki okrąg z kwadracików i trzeba to odpowiednio ułozyc. Znalazłam tez walizke pod kanapa. A gdzie znalazłas te gierkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 W ostatniej szufladzie tez jest żółta paczka w której jest doniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 06.07.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 W tym pudełku po był też jakis kawałek szarego sznurka, patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Gierka była chyba po prawej stronie kanapy Nie moge ułożyć tego na komputerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 no juz ułożyłam Znalazłam jabłko, zjadłam je, posadziłam w doniczce pestkę , zalałam wodą i teraz to klikam i klikam i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 06.07.2005 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 no juz ułożyłam Znalazłam jabłko, zjadłam je, posadziłam w doniczce pestkę , zalałam wodą i teraz to klikam i klikam i nic... Czy mogę prosić o małą podpowiedź w sprawie drugiego poziomu kodu w komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 06.07.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Gosa Oj, tak daleko, to nie jestem Ułożyłam tylko ten zegareczek, ale to 1 level dopiero Utknęłam z doniczką, nie wiem co dalej no i znajomość tych dziwnych literek by się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 07.07.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Gosa Oj, tak daleko, to nie jestem Ułożyłam tylko ten zegareczek, ale to 1 level dopiero Utknęłam z doniczką, nie wiem co dalej no i znajomość tych dziwnych literek by się przydała A czy może znalazłaś śrubokręt? Jabłko trzeba zjeść i zasadzić petkę w doniczce. 2 level układa sie po uruchomieniu zegara, w którym jest druga bateria, ale do jej wyciągnięcia potrzeby jest ten głupi śrubokręt. Może go już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 jak sie uklada ten zegar na komputerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 srubokret jest w walizeczce na polce - walizeczke otwiera sie drutem wczesniej zgietym przez obcegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.07.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Jak zjeśc jabłko i zagiąć tego druta? A cha i jak włożyć bateriw do gierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 klikasz na jablko, potem na ABOUT ITEM, klikasz znowu na jablko dwa razy i zostaje Ci sama pestka. Tak samo z drutem, najpierw drut, potem ABOUT ITEM, potem na obcegi i znowu na drut i sie wygina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 07.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ten schemat w komputerze należy ułożyć tak jak godzina na zegarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 a ja Nie moge ułożyć tego na komputerze... jak to zrobic? Musisz miec dwie naladowane baterie i wlozyc do gierki. 2 Bateria i ladowarka sa pod zegarem - potem wkladasz obie baterie do ladowarki i ladujesz pod biurkiem, jak juz bedzie zielone swiatelko to przekladasz baterie do gierki, ktora wcale nie jest gierka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Zagięłam drut naciskając ABOUT ITEM . Na dużym rysunku jest zagięty ale w menu z prawej strony dalej jest prosty. A skąd macie wodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ten schemat w komputerze należy ułożyć tak jak godzina na zegarze no wlasnie probowalam i mi nie wychodzi, czy musza byc same biale kwadraciki czy tez czerwone?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Zagięłam drut naciskając ABOUT ITEM . Na dużym rysunku jest zagięty ale w menu z prawej strony dalej jest prosty. A skąd macie wodę? Tak tylko Ci sie wydaje - jest zagiety tez i na menu. Teraz otworz nim walizke na polce i wyjmij srubokret. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.07.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 W tej kopercie sa jakieś 4 kartki z kreseczkami i jakimis znakami.jak ułozyc zegar na level 2 . Rezste mam . Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts