Zdziebdzio 07.07.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 no, kolezanki, jak ulozyc ten zegar na komputerze, nijak mi nie wychodzi. Cale biale, czerwone, odkad dokad??? HELP please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 07.07.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Białe to godziny i minuty a czerwone sekundy - jak na zegarze prawda że proste ... cza się zabrać za bombę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 07.07.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ten schemat w komputerze należy ułożyć tak jak godzina na zegarze no wlasnie probowalam i mi nie wychodzi, czy musza byc same biale kwadraciki czy tez czerwone?? Czerwony kwadracik wskazuje położenie wskazówki odmierzającej sekundy. Dzięki za śrubokręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 07.07.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ten schemat w komputerze należy ułożyć tak jak godzina na zegarze no wlasnie probowalam i mi nie wychodzi, czy musza byc same biale kwadraciki czy tez czerwone?? Czerwony kwadracik wskazuje położenie wskazówki odmierzającej sekundy. Dzięki za śrubokręt. Przecież już to pisałem ... a za śrubokręt nie dziękuj nie ma za co w końcu to tylko zabawa przetnij kabelek i napisz który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 07.07.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Ten schemat w komputerze należy ułożyć tak jak godzina na zegarze no wlasnie probowalam i mi nie wychodzi, czy musza byc same biale kwadraciki czy tez czerwone?? Czerwony kwadracik wskazuje położenie wskazówki odmierzającej sekundy. Dzięki za śrubokręt. Przecież już to pisałem ... a za śrubokręt nie dziękuj nie ma za co w końcu to tylko zabawa przetnij kabelek i napisz który Skąd mam wiedzieć, że już to pisałeś, skoro tego nie widzę na monitorku? Poza tym to o ile mnie pamięć nie myli Tobie nie udzielałam wskazówki. Czy to ładnie wtrącać się do rozmowy??????? No i wreszcie, Tobie to już za śrubokręt na pewno dziękować nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 07.07.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Laf...coś tam A kabelki to sobie tnij sam. Ja nie za bardzo lubię wybuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 07.07.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 uff dzieki! Za bardzo kombinowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 07.07.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Laf...coś tam A kabelki to sobie tnij sam. Ja nie za bardzo lubię wybuchać. LAFCADIO Ma się braki w literaturze, co? Z kobietami to tak zawsze - od razu w złość wpadają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 07.07.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Laf...coś tam. Może uzupełnisz moje braki w literaturze? A swoją drogą, miny ikonki, wypisz, wymaluj jak Twoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 08.07.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Oooo, a co to za pokój teraz eksplorujecie, bo się pogubiłam. Podrzućcie adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 08.07.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Oooo, a co to za pokój teraz eksplorujecie, bo się pogubiłam. Podrzućcie adres Bardzo proszę: http://mofuya.com/flash/swan.htm a ten wcześniejszy tutaj http://alt.tnt.tv/games/thedoors/ gosa z pewnością tego dla Ciebie by nie zrobiła no i ma braki w literaturze, które muszę uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.07.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Jak ułozyc drugi zegar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Witam Paty musisz włożyć do zegara naładowaną baterię- pokaże inny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 08.07.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 A ta roślinka z pestki urośnie , czy to nie ma znaczenia.I co dalej robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 pestkę podlałam i nic Szczerze mówiąc to utknęłam,nie wiem co zrobić z tą gierką ( która nie jest gierką haha) ustawiam tam rózne temp. i też nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ooooooooo roślinka mi urosła )) w desperacji podlewałam ją i podlewałam i urosła ( z odpowiednią temp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 08.07.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ooooooooo roślinka mi urosła )) w desperacji podlewałam ją i podlewałam i urosła ( z odpowiednią temp.) Czas zostać SAPEREM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 lafcadio każda próba kończy się niepowodzeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 08.07.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 lafcadio każda próba kończy się niepowodzeniem przecież wszystko jest napisane w komputerze jak złamiesz level 2 gdzie Wy byliście jak cza się było uczyć języków obcych ? śrubokręcikiem odkręcamy dekielek pomocne w tym będą odnalezione przez Ciebie notatki no i zwracaj uwagę na lampeczkę co ślicznie mruga potem tniemy kabelki w odpowiedniej kolejności a i jest też pstryczek-elektryczek przecież nie napiszę tak wszystkiego "kawę na ławę" kolejność zna kuleżanka gosa ale swoimi umiejętnościami sapreskimi nie chce się podzielić z innymi wstyd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Poproszę o wersję dla blondynek Nijak nie mogę połaczyć tych karteczek z metodą odkręcania śrubek Znowu mnie " zabiło" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts