Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Coś dla poćwiczenia szarych komórek :)

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lafcadio, czy Ty może czytasz w moich myślach?

Szkoda tylko, że kompletnie Ci to nie wychodzi.

Ja skądinąd wiem, że Ty właśnie tak byś się zachował, ale to nie znaczy, że inni też tak postępują. :D

No napisz który kabelek przeciąć pleace...

Wszyscy czekają...

I są smutni :cry:

Gdybyś napisał "bitte", to kto wie. :wink:

Przeszłam wreszcie pokoik. Mogę więc udzielić wskazówek. Otóż komputer służy także do odkodowania czwartej karteczki. Po ustawieniu 5.55.10 klikamy na kamerkę. Przy zgaszonym świetle pojawia się na karteczce japoński znak określający kolor. Taki 血 oznacza czerwony.

Po tej operacji zabieramy się za bombę. Poodkręceniu pokrywy śrubokrętem przestawiamy przełącznik nad zielonym kabelkiem, tak żeby lampki nad kabelkami świeciły się na zielono. Przecinamy obcęgami pomarańczowy i żółty kabelek. Potem czerwony lub niebieski w zależności od kodu.

I to by było na tyle.

Pozdrawiam. :D

Przeszłam wreszcie pokoik. Mogę więc udzielić wskazówek. Otóż komputer służy także do odkodowania czwartej karteczki. Po ustawieniu 5.55.10 klikamy na kamerkę. Przy zgaszonym świetle pojawia się na karteczce japoński znak określający kolor. Taki 血 oznacza czerwony.

Po tej operacji zabieramy się za bombę. Poodkręceniu pokrywy śrubokrętem przestawiamy przełącznik nad zielonym kabelkiem, tak żeby lampki nad kabelkami świeciły się na zielono. Przecinamy obcęgami pomarańczowy i żółty kabelek. Potem czerwony lub niebieski w zależności od kodu.

I to by było na tyle.

Pozdrawiam. :D

No nareszcie ruszyło Cię sumienie...