gosa 08.07.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kolejność odkręcania śrubek:lewa górnaprawa dolnaprawa górnalewa dolna.Przecinać tylko wtedy, gdy zapala się zielone światełko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Kolejność odkręcania śrubek: lewa górna prawa dolna prawa górna lewa dolna. Przecinać tylko wtedy, gdy zapala się zielone światełko. Tak zrobiłam i znowu mnie przy drugiej śrubce " zabiło" Może wcześniej coś pominęłam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 08.07.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Ja klikałam w ten sposób, zawsze tylko raz, natychmiast po tym jak się zapaliło zielone światło. Nawet jak śruba nie odkręciła się za pierwszym razem. Na wszelki wypadek jeszcz sprawdzę, jeżeli się coś zmieni dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 08.07.2005 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 gosa Śrubki w końcu odkręciłam Teraz dla odmiany " zabijają" mnie kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 08.07.2005 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Na kabelki nie mam jeszcze recepty. Podobno tnie się najpierw zielony, pomarańczowy i cytrynowy. Jakiś kabelek widać dopiero po zgaszeniu światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 11.07.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Lafcadio, czy Ty może czytasz w moich myślach? Szkoda tylko, że kompletnie Ci to nie wychodzi. Ja skądinąd wiem, że Ty właśnie tak byś się zachował, ale to nie znaczy, że inni też tak postępują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 11.07.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Wiem już jakie przeciąć kabelki i w jakiej kolejności ale wcale wam nie napiszę jak wybuchajcie sobie do woli ! he he he ! Pięknie pięknie wychodzi szydło z worka ! Sami widzicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 11.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Lafcadio, czy Ty może czytasz w moich myślach? Szkoda tylko, że kompletnie Ci to nie wychodzi. Ja skądinąd wiem, że Ty właśnie tak byś się zachował, ale to nie znaczy, że inni też tak postępują. No napisz który kabelek przeciąć pleace... Wszyscy czekają... I są smutni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 11.07.2005 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Lafcadio, czy Ty może czytasz w moich myślach? Szkoda tylko, że kompletnie Ci to nie wychodzi. Ja skądinąd wiem, że Ty właśnie tak byś się zachował, ale to nie znaczy, że inni też tak postępują. No napisz który kabelek przeciąć pleace... Wszyscy czekają... I są smutni Gdybyś napisał "bitte", to kto wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.07.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 A skąd macię tą bombę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 12.07.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Była w walizce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 12.07.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Tego się domysliłam tylko jak ją z wydrzec stamtąd lub jak otworzyc tę walizkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 12.07.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Walizkę otwiera kluczyk, który pojawia się jak roślinka wyda owoc. Zabawa w ogrodnika nieunikniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 12.07.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Witam a ja sobie wybucham Gosa Mam nadzieję, że się nad blondynką zlitujesz i zdradzisz tajemnicę kabelków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 13.07.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Witam a ja sobie wybucham Gosa Mam nadzieję, że się nad blondynką zlitujesz i zdradzisz tajemnicę kabelków Dopisuję się do prośby... ZDRADŹ NAM TAJEMNICĘ KABELKÓW Czy Ty jesteś bez serca ? Bo my tu umieramy i umieramy od tych wybuchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosa 13.07.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Przeszłam wreszcie pokoik. Mogę więc udzielić wskazówek. Otóż komputer służy także do odkodowania czwartej karteczki. Po ustawieniu 5.55.10 klikamy na kamerkę. Przy zgaszonym świetle pojawia się na karteczce japoński znak określający kolor. Taki 血 oznacza czerwony. Po tej operacji zabieramy się za bombę. Poodkręceniu pokrywy śrubokrętem przestawiamy przełącznik nad zielonym kabelkiem, tak żeby lampki nad kabelkami świeciły się na zielono. Przecinamy obcęgami pomarańczowy i żółty kabelek. Potem czerwony lub niebieski w zależności od kodu. I to by było na tyle. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.07.2005 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Przeszłam wreszcie pokoik. Mogę więc udzielić wskazówek. Otóż komputer służy także do odkodowania czwartej karteczki. Po ustawieniu 5.55.10 klikamy na kamerkę. Przy zgaszonym świetle pojawia się na karteczce japoński znak określający kolor. Taki 血 oznacza czerwony. Po tej operacji zabieramy się za bombę. Poodkręceniu pokrywy śrubokrętem przestawiamy przełącznik nad zielonym kabelkiem, tak żeby lampki nad kabelkami świeciły się na zielono. Przecinamy obcęgami pomarańczowy i żółty kabelek. Potem czerwony lub niebieski w zależności od kodu. I to by było na tyle. Pozdrawiam. No nareszcie ruszyło Cię sumienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.07.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Nowy pokoik ... ale czy fajny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.07.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Nowy pokoik: http://www.56k-bastard.tv/b_travelogue/start_trav.html w zasadzie wyjście z pokoju do dopiero początek... a co dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 14.07.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gosa Dzięki Zaraz spróbuję skończyć wreszcie ten pokój ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts