samosia 09.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 wędka zrobiona napój jest kombinuje i kombinuje i niec - może dlatego że gram w ta grę zamiast pracować - właśnie siedzę w pracy - moja wydajność sp ada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosia 09.09.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 otworzyłam schowek i wyszła mi butelka wzięłam korek napełniłam colą i co z tą butlą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosia 09.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 faktycznie koniec jest bez sensu jakoś taka rozczarowana jestem ale nic biorę się za następną dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 09.09.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 teraz korek zastąpi przycisk przy windzie Windą na dół i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosia 09.09.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 jesteś taka oblatana w tych grach to może pamiętasz do darkness 1 hasło do pamiętniak zosta mi latarka i świeca wideo obejrzałam wodę spuściłam skrzynię otworzyłam siebie w lustrze zobaczyłam i koniec pomysłów może coś podrzucisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosia 09.09.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 sorki własnie skończyłam tą grę znalazłma kluczyk zapłaki i świeczkę gram w następną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia B 09.09.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2005 Czasem jak się napisze pytanie- zaraz sama odpowiedż się znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.09.2005 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Blady hel! A ja nie moge ostatniego fanta znalezc w darkness (ani hasla). Mam kasete, latarke, swiece, papier, sypialnie i skryznie otworzylan, wode spuscilam, siebie i ducha w lustrze widzialam, rekawiczki i recznik, gdzies zgubilam, jako i dwa kluczyki. Co dalej maturzysto?! Pierwszy raz w taką gram. Bardzo mi się podoba, ale wolalabym wygrywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosia 12.09.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 rękawiczkami z kibelka wyciągasz kluczyk ja przetrzesz rećznikim lustro i zobaczysz sienie na półeczce znajdziesz kluczyk, nim otwierasz sypalnie, kurkiem od prysznica otwierasz szafkę pod tv i dalej ...... powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 12.09.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 Ten kurek od prysznica! Probowalam szczoteczek, klucza od skrzyni, szukalam kredek, zeby sie dobrac do szafki pod TV! Ale... moj prysznic był ciagle zablokowany - nie mogłam sie do niego dostac. (dwa klucze znalazlam juz wczesniej). No jeszcze poprobuje, albo rzuce sie na inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samosia 12.09.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2005 za którymś razem ci się uda a papier został założony na swoje miejsce potem pokarze się ręka na szybie prysznica i wtedy zajrzyj tam pokarze ci się stwór klikaj częscto w spacje tówr zniknie i będzie kurek od prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
etrala 14.09.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 Czy ktoś z Was przeszedł " my diamond baby " ?? Nie wiem o co chodzi z tym sejfem pod lustrem, może ktoś coś podpowie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 14.09.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2005 estrala ja też utknęłam na sejfie. Może tutaj znajdziesz podpowiedź. http://escaptheroom.blox.pl/html/finalgrunt.free.fr/1310721,262146,13.html?219695 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 09.11.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2005 Wczoraj zajrzałam tu pierwszy raz i mnie wciągnęło. Aż się boję dzisiaj zajrzeć do któregoś pokoju, bo czuję, że powoli się uzależniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts