Zdziebdzio 02.05.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 no dobra, spedzilam kolejne 10 minut nad kolejnym punktem programu skad wziac cyferki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 02.05.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 juz wiem !!! Bylo swietne!! Prosze o wiecej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 02.05.2005 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Więcej proszę bardzo: AA - linki:pokoj 2: http://www.fasco-csc.com/works/viridian/viridian_opening_e.swfno i pokoj 3: http://www.fasco-csc.com/works/bluechamber/bluechamber_e.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 02.05.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Grafinka, ten adres, który podałaś na pewno jest dobry, bo mnie wyświetla, że nie może otworzyć strony Co trzeba zrobić z tą informacją na kartce? Albo w ogóle co dalej zrobić, bo utknęłam na amen! HELP! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 02.05.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Mam jeszcze baterię i metalową rurkę, która pasuje do pudełka. Domyślam się, że potrzeba jeszcze jednej obrączki albo czegoś podobnego do otwarcia pudełka, ale nie wiem, gdzie tego szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julieta 02.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Patunia, druga obrączka leży pod oknem, ale szukaj pod zasloną. Za to ja nie mogę znaleźć baterii, potrzebuję do uruchomienia "pudełka" Najgorsze jest to, że jutro raniutko wyjeżdżam na tydzień urlopu, obawiam się, że nie znajdę już nic do rana, bedę musiała czekać 8 dniiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.05.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 ok, weszlam na tej stronie podanej tutaj w watku i tu sie zgadzaja cyferki z innej strony podanej przez was (na oryginalnej stronie nie zadzialaly http://www.fasco-csc.com/works/crimson/crimson_e.php plus cyferki http://takagism.fasco-cs.com/yellow_chamber.html moze komus zadziala ) wyszlam z pokoju, w bluechamber mam pomalowany banknot, ale on wraca, kartka wrocila z trupia czaszka, u was tez? i jeszcze probuje zadzwonic pod podany nr, ale brakuje 1 cyfry, ani gwiazdka ani krzyzyk ''nie chca'' pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 02.05.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 ok, wyszlam z viridiana, ale to nie bylo logiczne, to po prostu schiza tworcy o rajusku, ale sie nadumalam nad ta czaszka , no ale w koncu mi sie udalo, nie moglabym zasnac gdybym nie rozwiazala tego , tak, komputer to nalog... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.05.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Gdzie jest ta rurka? Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gafinka 03.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Jaka rurka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 BabaBMusisz stanac przodem do lozka, potem podniesc poduszke i dopiero wtedy dokladnie nacisnac miedzy lozko a materac, przy dolnym lewym rogu, tak zeby pomiedzy w te szpare nacisnac myszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 03.05.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Zdziebdzio, co trzeba zrobić z tym znaczkiem na filmie? Próbuję na wszelkie sposoby i nic Julieta, bateria jest po drugiej stronie łóżka, od ściany, "przy nogach" łóżka, koło materaca, klikaj cierpliwie, aż trafisz. Mnie też długo przychodzi szukanie tego miejsca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 03.05.2005 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2005 Patunia, poczekaj az film sie skonczy, trzymaj myszke na tym punkcie, nie naciskaj w trakcie filmu,po filmie trzykrotnie kliknij myszka, jesli nie zadziala to minimalnie obok sprobuj. Odpadnie kawalek scianki jak trafisz w to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Gafinka super - dzieki, wczesniej nie moglam wejsc na ta strone. Co trzeba zrobic w kolejnym pokoju, tez znalezc 13 rzeczy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.05.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Jestem na liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 znalalzam mnostwo roznych rzeczy w viridianie, ulozylam chyba 4 na polce i co dalej. Mysle ze mam juz wszystkie rzeczy, ale potrzebuje podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 piwo caly czas w lodowce trzymaj - inaczej nie wyjdzie czy wielas kocyk z trupa? jesli tak to w menu obok nacisnij kocyk i zapalniczke, naciskaj az cos wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 no wlasnie probowalam to piwo wlozyc z powrotem do lodowki po przeczytaniu diary, ale nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 04.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Skończyłem viridiana. Moim zdaniem trochę zbyt udziwniony. No i zakończenia tak naprawdę nie kumam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 naciskac na przemian??? nic nie wychodzi???!!!!! Agnisia jak Ty na to wpadlas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts