agniesia 04.05.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Duzo zalezy tez od kolejnosci,najpierw swiatlo, potem zabawiamy sie z lodowka, potem kosz na smieci,potem szafeczka z kapciami, potem poduszkiw rogu, potem trup,potem fotoalbum, potem diary, w miedzyczasie mozna zbierac karteczki, Zdziebdzio: w menu wejdz na wlasciwosci kocyka i wtedy naciskaj zapalniczke do skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 ok. juz do tego doszlam. Mam kosci i numerki, mam tez jakas kartke ktora spalilam, poukladalam kartki z tymi chinskimi znaczkami na tym niebieskim krzyzu i co teraz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 04.05.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 A ja dopiero co uporałam sie z pierwszym pokojem... Uff. Zabieram się za następny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 A zlozyla Ci sie kostka? jesli tak to juz tylko trzeba znalezc szyfr do trupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 nie, nie zlozyla sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 czy musze to jakos poukladac odpowiednio? czy ma to cos wspolnego z ta kartka ktora jest z lekarstwami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 tak, to jest szyfr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 04.05.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Dziewczyny, a gdzie jest zapalniczka? I jak otworzyć ten pamietnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 pamietnik trzeba otworzyc kluczem, ktory jest pod lewa reka trupka niestety nie pamietam gdzie jest zapalaniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 a mi sie nie chce zlozyc kostka!! cos robie nie tak tylko co??? mam zielony krzyz na ktorym sa cyferki, mam fiolke z karteczka na ktorej tez sa rysuneczki z karteczek i mam osobna kartke, spalona, na ktorej tez sa cyferki!!!!!!!!!! i jak ukladam te 6 karteczek ktore mam z boku???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 ok, juz sie domyslilam, ale jelopa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 zapalniczka jest pod smietnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Agniesia, czy piwo ma byc do konca w lodowce, czy swieczka ma sie palic, czy cos powinno mi zostac po prawej stronie (mam tam jeszcze dwa zdjecia, zapalniczke, plyte, klucz, fiolke, kostke). Czy mam to wszystk zostawic w spokoju i szukac gdzies w pokoju tego kodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 04.05.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Piwo do końca w lodówce. Postawic na półce jako ostatnie. Zdjęcia nie mają znaczenia, podobnie jak ramka = są zbędne. Macie krążek CD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 04.05.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Tak przy okazji - blue chamber jest beznadziejnie prosty. Całość opiera się na jednej zagadce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 o kurcze, a ja ramke postawilam na polce i super pasuje. Tak plytke mam i jest na niej ciekawa info. Co powinno byc na polce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 wszystkie miejsca juz sa zapelnione w menu? to teraz wykombinuj kod, juz go masz, tylko go odczytaj krazek cd potrzebny bedzie trzeba zapalic kadzidelka - ale to dopiero po odszyfrowaniu trupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 na koncu na polce musi byc piwo - ale zimne, kadzidelka, ktore zapalisz, plyta cd, uderzenie w gong Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 wszystkie miejsca nie sa zapelnione!!! ramka, kadzidelka, pokrowiec od plyty sa juz na polce, piwo w lodowce i zostalo mi w menu: 2 zdjecia, klucz, zapalniczka, plyta, kostka, fiolka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 wloz cd do opakowania,trzeba odblokowac trupa - rozwiazanie jest w pamietniku jak piwo sie schlodzi postaw na polce, zapal kadzidelka, uderz w gong,w ktorym miejscu brakuje czegos w menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts