MarcinU 04.05.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 Odłóż ramkę do zdjęć do menu. Płyta koniecznie do pudełka. Zdejmij łańcuch z nóg trupa. Szyfr wykumaj z pamiętnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 04.05.2005 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 juz dawno myslalam ze to bedzie rok z pamietnika, ale nie!! Najgorzej ze ide juz do domu i musze to zamknac i zaczynac od nowa jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 04.05.2005 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2005 to nie jest rok, zacznij od miesiaca i dnia, ale wykombinuj ktory to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 05.05.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 musialam wczoraj wyjsc do domu zanim skonczylam 2 pokoj. Teraz musialam zaczac od nowa i nie wiem dlaczego ale nie moge podniesc kosza na smieci i wyciagnac zapalniczki, o co chodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.05.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 musialam wczoraj wyjsc do domu zanim skonczylam 2 pokoj. Teraz musialam zaczac od nowa i nie wiem dlaczego ale nie moge podniesc kosza na smieci i wyciagnac zapalniczki, o co chodzi??? Najpierw obejrzyj kartkę z włosami wyciągniętą z kosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 05.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 jestes the best !!!! dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.05.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Jak się uporacie z viridian polecam: http://www.albartus.com/motas/ Zdecydowanie dłuższe i nie tak skomplikowane. I dodatkowo pamięta miejsce w którym się skończyło także po przerwaniu nie trzeba zaczynać od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 05.05.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Ok, złożyłam kostkę, ale nie potrafię otworzyć trupka Skąd wziąć szyfr? I płyty też nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 05.05.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Płyta jest w pamiętniku (ostatnia strona). Szyfr jest datą z pamiętnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 07.05.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Oki, wyszłam Teraz trzeci pokój - wysłałam list, wrócił z czaszką, znalazłam banknot, pomalowałam go, wysłałam - nic. Domyślam się, że trzeba zadzwonic, ale na jaki numer? Próbowałam ten z banknotu (10000), z krzyżykiem na końcu, z gwiazdką, itp., ale sygnał ciągle zajęty Co dalej? Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.05.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Ja chyba tępa jestem Siedzę w pierwszym pokoju, mam śrubokręt, tylko nie mam pojęcia co z nim zrobić!?!? Zaćma jakaś, może ktoś mi podpowie? Już nie trzeba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hrrra! No to idę do drugiego pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 07.05.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Patunia, pomysl o help me i tym co w srodku, czy ksztalt Ci czegos nie przypomina, nastepnie popatrz na klawiature swojego telefonu i juz bedziesz znala numer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 07.05.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Mam dla Was nową grę - podobno trudna. Tylko nie pytajcie mnie o rozwiązanie, bo nie mam pojęcia, dziś to dostałam Wiem, że trzeba przechodzić do kolejnych poziomów, robiąc różne rzeczy (niekoniecznie klikając w przedmioty), odczytując wskazówki. A poziomów jest grubo ponad sto... http://deathball.net/notpron/notpron.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 08.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 No, udało się wyjść z Blue Chamber Teraz biorę się za pokój Marcina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 08.05.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2005 Mam dla Was nową grę - podobno trudna. Tylko nie pytajcie mnie o rozwiązanie, bo nie mam pojęcia, dziś to dostałam Wiem, że trzeba przechodzić do kolejnych poziomów, robiąc różne rzeczy (niekoniecznie klikając w przedmioty), odczytując wskazówki. A poziomów jest grubo ponad sto... http://deathball.net/notpron/notpron.htm co zrobić w 8 poziomie? help Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.05.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 nie moge wyjść halo!!! jest tu ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 10.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Mam dla Was nową grę - podobno trudna. Tylko nie pytajcie mnie o rozwiązanie, bo nie mam pojęcia, dziś to dostałam Wiem, że trzeba przechodzić do kolejnych poziomów, robiąc różne rzeczy (niekoniecznie klikając w przedmioty), odczytując wskazówki. A poziomów jest grubo ponad sto... http://deathball.net/notpron/notpron.htm Stanęłam na 3 poziomie i ani rusz - wiem co trzeba zrobić ale nie wiem jakich słów uzyć Help me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 10.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Olka - sprecyzuj, gdzie utknęłaś, a pomożemy Czy ktoś bawi się w pokoju Marcina? Utknęłam z jakimś dziwnym płaskim kluczem czy śrubokrętem i nie wiem, co dalej. Jedną szafę otworzyłam, zdjęłam obraz ze ściany i ... utknęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 10.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Olka, skad nie mozesz wyjsc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 10.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 tym plaskim kluczem to chyba otwierasz drzwi, jesli dobrze pamietam. A ja znowu utknelam na poziomie 4 - czy ktos tam juz moze probowal?? W kominku sie pali, odblokowalam alarm i co dalej zeby wyjsc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts