Berenika 10.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Patunia o ile dobrze pamiętam do wsuwasz plakat pod drzwi i wkładasz śrubokręt w dziurkę od klucza wypychając z niej jednocześnie klucz. Wyciągasz plakat a na nim leży klucz. O ten pokój Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 10.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Zdziebdzio A jak zapaliłaś ogień w kominku? Bo ja też tam utknęłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 10.05.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 hehe już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 10.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 tym plaskim kluczem to chyba otwierasz drzwi, jesli dobrze pamietam. nie da rady, przynajmniej mi nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 10.05.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 a wsunelas plakat pod drzwi? Jak go wysuniesz bedzie na nim klucz do zamka w dzrzwiach i przejdziesz dalej. Berenika jak przejdziesz dalej to daj znac jak ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 10.05.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Zdziebdzioa może wejdziesz na chata to coś wymyślimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 10.05.2005 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 bardzo chetnie, ale nie moge wejsc na czata a za pol godziny ide do domu, wiec moze jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 10.05.2005 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 a, dzięki, nie doczytalam o tym plakacie już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 10.05.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 No to fajnie patunia, to może pomożesz mi i zdziebdzi w pokoju z tym kominkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.05.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 ludzie!!! jestem w pokoju z trupem mam 2 zdjęciaramkęzłozoną kostkękluczpudełko z tabletkami i kartkąpiwo w lodówcepłytę CDdługopis nie wiem jaki jest kod szyfru na trupa nogachjakie kadzidełka jakie świeczki mam palićco z tym trupem??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 10.05.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 a w pokoju z telefonem to: nie wiem pod jaki numer mam dzwonić co z tym obrazem Kurcze ale mnie wciągnęło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fio 10.05.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2005 Mam dla Was nową grę - podobno trudna. Tylko nie pytajcie mnie o rozwiązanie, bo nie mam pojęcia, dziś to dostałam Wiem, że trzeba przechodzić do kolejnych poziomów, robiąc różne rzeczy (niekoniecznie klikając w przedmioty), odczytując wskazówki. A poziomów jest grubo ponad sto... http://deathball.net/notpron/notpron.htm Stanęłam na 3 poziomie i ani rusz - wiem co trzeba zrobić ale nie wiem jakich słów uzyć Help me zmień w adresie false na true Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 11.05.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 11.05.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 a w pokoju z telefonem to: nie wiem pod jaki numer mam dzwonić co z tym obrazem Kurcze ale mnie wciągnęło... Obraz musisz zrzucić ze ściany, bo coś pod nim jest. Numer zaszyfrowany jest na kartce z napisem HELP ME (każdej literce odpowiada cyfra z klawiatury tel. komórkowego), a na końcu bodajże krzyżyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 11.05.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 ludzie!!! jestem w pokoju z trupem mam 2 zdjęcia ramkę złozoną kostkę klucz pudełko z tabletkami i kartką piwo w lodówce płytę CD długopis nie wiem jaki jest kod szyfru na trupa nogach jakie kadzidełka jakie świeczki mam palić co z tym trupem ??????? Kluczem otwórz pamiętnik i przeczytaj. Szyfr do trupa jest datą z pamiętnika. Kadzidełka zapal dopiero na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 11.05.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 No to fajnie patunia, to może pomożesz mi i zdziebdzi w pokoju z tym kominkiem Ha, jakbym wiedziała, co tam trzeba zrobić, to bym wam powiedziała NIe mam pojęcia. Męczę na razie pokój Marcina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 11.05.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 no i co? udalo sie komus przejsc przez etap 4 z kominkiem w pokoju Marcina?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agusia-rum 11.05.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 no i co? udalo sie komus przejsc przez etap 4 z kominkiem w pokoju Marcina?? Ja już przeszłam całą grę W 4 poziomie musisz wziąć drewienko z kominka i z blokady drzwi trójkąt - pójść do pokoju z maszyną położyć drewienko i włączyć maszynę - podpalone zanieśc z porotem do kominka. Wtedy wrócic do pokoju z maszyna o połozyć trójkąt i z powrotem do drzwi z alarmem - odpowiedni ułozyć w skrzynce elementy tak aby odblokowac alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 11.05.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 nio niby wszystko jest ok ale nie wiem jaka ma być ta data z pamiętnika proszę o podpowiedź. Plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Scarab 11.05.2005 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2005 Mam dla Was nową grę - podobno trudna. Tylko nie pytajcie mnie o rozwiązanie, bo nie mam pojęcia, dziś to dostałam Wiem, że trzeba przechodzić do kolejnych poziomów, robiąc różne rzeczy (niekoniecznie klikając w przedmioty), odczytując wskazówki. A poziomów jest grubo ponad sto... http://deathball.net/notpron/notpron.htm Stanęłam na 3 poziomie i ani rusz - wiem co trzeba zrobić ale nie wiem jakich słów uzyć Help me zmień w adresie false na true notpron jest wybitnie dla ...'zaawansowanych uzytkownikow komputera'. moze nie programistow - ale blisko. wypadam z tego.... w momencie kiedy trzeba czytac kody zrodlowe stronki i sie dopatrywac co jest nie tak ... to jestem za cienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts