Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Coś dla poćwiczenia szarych komórek :)

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mam dla Was nową grę - podobno trudna. Tylko nie pytajcie mnie o rozwiązanie, bo nie mam pojęcia, dziś to dostałam :) Wiem, że trzeba przechodzić do kolejnych poziomów, robiąc różne rzeczy (niekoniecznie klikając w przedmioty), odczytując wskazówki. A poziomów jest grubo ponad sto...

http://deathball.net/notpron/notpron.htm

Stanęłam na 3 poziomie i ani rusz :oops: - wiem co trzeba zrobić ale nie wiem jakich słów uzyć :oops: Help me

zmień w adresie false na true

a w pokoju z telefonem to:

nie wiem pod jaki numer mam dzwonić

co z tym obrazem

Kurcze ale mnie wciągnęło...

Obraz musisz zrzucić ze ściany, bo coś pod nim jest. Numer zaszyfrowany jest na kartce z napisem HELP ME (każdej literce odpowiada cyfra z klawiatury tel. komórkowego), a na końcu bodajże krzyżyk.

ludzie!!!

jestem w pokoju z trupem

mam 2 zdjęcia

ramkę

złozoną kostkę

klucz

pudełko z tabletkami i kartką

piwo w lodówce

płytę CD

długopis

nie wiem jaki jest kod szyfru na trupa nogach

jakie kadzidełka jakie świeczki mam palić

co z tym trupem

???????

Kluczem otwórz pamiętnik i przeczytaj. Szyfr do trupa jest datą z pamiętnika. Kadzidełka zapal dopiero na końcu.

no i co? udalo sie komus przejsc przez etap 4 z kominkiem w pokoju Marcina?? :oops: :-?

Ja już przeszłam całą grę :D

W 4 poziomie musisz wziąć drewienko z kominka i z blokady drzwi trójkąt - pójść do pokoju z maszyną położyć drewienko i włączyć maszynę - podpalone zanieśc z porotem do kominka. Wtedy wrócic do pokoju z maszyna o połozyć trójkąt i z powrotem do drzwi z alarmem - odpowiedni ułozyć w skrzynce elementy tak aby odblokowac alarm :D

Mam dla Was nową grę - podobno trudna. Tylko nie pytajcie mnie o rozwiązanie, bo nie mam pojęcia, dziś to dostałam :) Wiem, że trzeba przechodzić do kolejnych poziomów, robiąc różne rzeczy (niekoniecznie klikając w przedmioty), odczytując wskazówki. A poziomów jest grubo ponad sto...

http://deathball.net/notpron/notpron.htm

Stanęłam na 3 poziomie i ani rusz :oops: - wiem co trzeba zrobić ale nie wiem jakich słów uzyć :oops: Help me

zmień w adresie false na true

notpron jest wybitnie dla ...'zaawansowanych uzytkownikow komputera'. moze nie programistow - ale blisko.

wypadam z tego.... w momencie kiedy trzeba czytac kody zrodlowe stronki i sie dopatrywac co jest nie tak ... to jestem za cienki :oops: