Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Coś dla poćwiczenia szarych komórek :)

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 493
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A powiedzcie mi lepiej, kochani co ja mam zrobić z tą maszyną do teleportacj. Mam zainstalowane trzy koła, znalazłam dyskietkę i nie wiem co dalej :(

No niech ktoś się zlituje- PLEAAAASE :D

O ile pamietam musisz mieszać kolory aby uzyskać taki jak pokazywany jest właśnie nad teleportem. POwtarzasz czynność chyba 3 razy (kolory nad teleportem się zmieniają).

MarcinU

ten pokoj od Ciebie jest super!!!!!!! ale jak mam przejsc poziom 12, utknelam :cry: co z ta zielona sciana???

He! To proste nie jest. Jedna podpowiedź - ściana jest symetryczna tzn. jak podzielisz ją na 4 części to każda z nich zachowuje się jak lustrzane odbicie sąsiedniej. Wystarczy znaleźć patent na jedną ćwiartkę ...

A powiedzcie mi lepiej, kochani co ja mam zrobić z tą maszyną do teleportacj. Mam zainstalowane trzy koła, znalazłam dyskietkę i nie wiem co dalej :(

No niech ktoś się zlituje- PLEAAAASE :D

O ile pamietam musisz mieszać kolory aby uzyskać taki jak pokazywany jest właśnie nad teleportem. POwtarzasz czynność chyba 3 razy (kolory nad teleportem się zmieniają).

powtarzasz az wszystkie beda szare

a wyszlas w lewo na dwor? odsunelas klocek spod wozu i woz pojechal w bok i kliknelas w dziure z ktorej wysunela sie linka i jest sznurek?

potem wroc do tego bloku idz do windy, nacisnij z boku przycisk gora, dol, w srodku windy naciskaj abcd a nie u gory nad winda

4 kolory zaleza od tego co jest na obrazach, za kazdym razem inaczej NSEW