Rbit 15.05.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 W necie sa niezle sciagawki do kolorowych pokoi. Warto poszukać jak juz wydaje nam sie ze sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 16.05.2005 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 A powiedzcie mi lepiej, kochani co ja mam zrobić z tą maszyną do teleportacj. Mam zainstalowane trzy koła, znalazłam dyskietkę i nie wiem co dalej No niech ktoś się zlituje- PLEAAAASE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.05.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 O co tutaj chodzi????Ja tez chcę, please. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 16.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 A powiedzcie mi lepiej, kochani co ja mam zrobić z tą maszyną do teleportacj. Mam zainstalowane trzy koła, znalazłam dyskietkę i nie wiem co dalej No niech ktoś się zlituje- PLEAAAASE O ile pamietam musisz mieszać kolory aby uzyskać taki jak pokazywany jest właśnie nad teleportem. POwtarzasz czynność chyba 3 razy (kolory nad teleportem się zmieniają). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 16.05.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 MarcinU ten pokoj od Ciebie jest super!!!!!!! ale jak mam przejsc poziom 12, utknelam co z ta zielona sciana??? He! To proste nie jest. Jedna podpowiedź - ściana jest symetryczna tzn. jak podzielisz ją na 4 części to każda z nich zachowuje się jak lustrzane odbicie sąsiedniej. Wystarczy znaleźć patent na jedną ćwiartkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 16.05.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dla bardzo zdesperowanych http://finalgrunt.free.fr/MOTAS/ ale jak ktos chce samemu dojsc to niech lepiej pokombinuje bez podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdziebdzio 16.05.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 ile jest poziomow?? Jestem na 13 i mam nadzieje ze jeszcze duzo przede mna to jest swietnie, tylko nie mam za duzo czasu zeby sie w to bawic. No i oczywiscie utknelam na 13stym ,ale jakos sobie poradze chyba ze ktos chce mi podpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 16.05.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 13 to ostatni poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 16.05.2005 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 A powiedzcie mi lepiej, kochani co ja mam zrobić z tą maszyną do teleportacj. Mam zainstalowane trzy koła, znalazłam dyskietkę i nie wiem co dalej No niech ktoś się zlituje- PLEAAAASE O ile pamietam musisz mieszać kolory aby uzyskać taki jak pokazywany jest właśnie nad teleportem. POwtarzasz czynność chyba 3 razy (kolory nad teleportem się zmieniają). powtarzasz az wszystkie beda szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 19.05.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Kochani, w w pokoju Marcina, tym z motorem, to jak zejść na dół po klucz (tzn. jak powciskać te ruchome kamienie, bo latarkę już zmontowałam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 19.05.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Już mam Idę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 24.05.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Pokój Marcina już skończyłam Chcę jeszcze!! Macie jakieś inne fajne gry?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 24.05.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Pomocy. Jak otworzyć pojemnik z dyskietką na drugim poziomie w pokoju z komputerem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 24.05.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Olka, a co trzeba zrobić z tą dziwną maszyną na ostatnim, 13 poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Paty - wez szpilke ze sciany, na ktorej jest przymocowana flaga, ta szpilka najedz na pudelko i powinna wyskoczyc dyskietka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 24.05.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Patunia -a bylas juz na pietrach B,C,D?jesli nie to otworz winde, po lewej wybierz kolejne pietra bcd, tam gdzie beda obrazy dostaniesz wskazowki jak ustawic te maszyne na pietrze A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 25.05.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 agniesia - problem w tym, że nie umiem uruchomić windy (mam śrubokręt i panel sterowania, z poprzednich pokoi), ale winda nie chce ruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 25.05.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2005 Patunia dokładnie tak, jak napisała agniesia. Moja podpowiedź to kolory niebieski, niebieski, czerwony, żółty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patunia 26.05.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 Dziewczyny, ale mnie ta winda nie chce ruszyć!!! Co robię źle, albo czego nie robię??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 26.05.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 a wyszlas w lewo na dwor? odsunelas klocek spod wozu i woz pojechal w bok i kliknelas w dziure z ktorej wysunela sie linka i jest sznurek? potem wroc do tego bloku idz do windy, nacisnij z boku przycisk gora, dol, w srodku windy naciskaj abcd a nie u gory nad winda 4 kolory zaleza od tego co jest na obrazach, za kazdym razem inaczej NSEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts