przemek70 20.04.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Jak w temacie , a w szczególe- tynki tradycyjne, wylewki, ocieplenie poddasza, podłogi. Jak możecie kogoś polecić będę bardzo zadowolony i wdzięczny Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 21.04.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Znam dobrych wykonawców. Dobrych i tanich-jedno przeczy drugiemu.Wyceniają w granicach rozsądku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemek70 21.04.2005 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 to poproszę o te namiary, może rozsądna cena zwycięży ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 21.04.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Niestety ekipa, o której tu pisalam, okazała sie bardzo niesłowna. U mnie są i pracują, ale nie zjawili sie u jednego z forumowiczow mimo obietnic, że będą. Tak więc już ich nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobo30 21.04.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Dodam jeszcze, że nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że tanio wyklucza dobrze, trzeba tylko starannie poszukać. Mialam świetną ekipę murarską, najtańszą ze wszystkich. Elektryk też był znakomity i tez bardzo tani. Podobnie panowie od ogrodzenia z siatki. Pozostali byli "rozsądni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blueangel 22.04.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Mam sprawdzoną wielokrotnie ekipę w postaci dwóch doświadczonych panów - robią najróżniejsze rzeczy, solidnie, faktycznie niedrogo, do dogadania prawie wszystko. Proponuję spróbować. Mogę podać namiar. Na pewno uczciwi i bez nałogów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulbalinski 26.04.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 Hej, a czy ja równiez mógłbym prosic o namiary na ekipy ?? Bulba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kenogo 26.04.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2005 0-888 148 021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek_53 02.05.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2005 Realizuję w tej chwili roboty wykończeniowe na zachód od W-wy (sufity podwieszane wg. projektów architekta wnętrz, roboty glazurnicze , malarskie i inne. Będę miał w nieodległym okresie tzw. luzy technologicznei ogladam się za następnym zleceniem . Wykonuję tylko roboty typowo wykończeniowe bez robót mokrych (tynki , wylewki ).Szczegóły i kontakt na mojej stronie http://www.starbud.proponuje.plNa e-maile z oczywistych względów odpowiadam tylko w soboty i niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts