Daroll 20.04.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 dostalem wycene za dom 145m 2 podobny do manueli prawie identyczne z niewielkimi zmianami.robocizna fundamenty ,mury max 29,dach wiezba i polozenie dachowki,bez tynlow zew i wwew bez instalacji ,jak sie nie myle to jest stan surowy otwarty.cena 50tys zlwydaje mi sie to bardzo dorgo co wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 20.04.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Bez rewelacji.Optowałbym za kwotą rzędu 35 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 20.04.2005 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 na głowę upadli nasi kochani fachowcy - mnie też uważają niektórzy za frajerkę i szukam dalej pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 20.04.2005 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 kto moze polecic ekipe na slask najlepiej sprawdzona i pewna zadnych ciarachow!!! chyba ze pojade po gorali bo oni sa chyba najlepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 20.04.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Witaj, my budujemy Librę, robocizna:- fundamenty, mury, tarasy i schody - 15000- dach, więżba -10000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarpol 20.04.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 cena 50tys zl kosztorys otrzymany nalezy sprawdzic i poprawic dokonac tego moze kierownik budowy lub inspektor nadzoru oczywiscie w porozumieniu z inwestorem . po poprawieniu wyloni sie realna kwota twojej budowy . majac gotowa kwote nalezy zdecydowac sie czy inwestora stac na takowa robote czy nie jesli stac to podpisac umowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miła 21.04.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Jarpol czy ceny jednostkowe w kosztorysach na Twojej stronie www są aktualne , bo rozumiem, że cenę za r/g to przyjmuję sama A co to są te "narzuty" przecież to prawie drugie tyle ? pozdr Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cypek 21.04.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 masz porównanie, ja budowałem Manuele.23 kpln mury i więżba i 5 kpln dachówka i rynny.Ci Twoi sa wg mnie i na mój rejon za drodzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 21.04.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Bez rewelacji.Optowałbym za kwotą rzędu 35 tys. ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 21.04.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 ja mam większy dom - dodatkowo doliczone są schody wylewane i nadbitka i stanęło na 32 tys PLN - i nawet mam swiadomość ze trochę drogo - ale ekipa polecana i na razie bardzo dobrze sie spisuje - wiec wybór raczej dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.04.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 na głowę upadli nasi kochani fachowcy - mnie też uważają niektórzy za frajerkę i szukam dalej pozdr Ewa Miła ,a skąd jesteś? Bo mi sie kojarzy ,że z okolic Trójmiasta ,a jeśli tak to chyba Ci polecałem ekipę.A dla nich 30 tys to straszna kupa szmalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 21.04.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 ja mam większy dom - dodatkowo doliczone są schody wylewane i nadbitka i stanęło na 32 tys PLN - i nawet mam swiadomość ze trochę drogo - ale ekipa polecana i na razie bardzo dobrze sie spisuje - wiec wybór raczej dobry. ja uważam, że za jakość też trzeba zapłacić i nie jestem zwolennikiem twierdzenia o ekipie "im tańsza tym lepiej". 32 000 to bardzo przyzwoicie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 21.04.2005 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 ja mam większy dom - dodatkowo doliczone są schody wylewane i nadbitka i stanęło na 32 tys PLN - i nawet mam swiadomość ze trochę drogo - ale ekipa polecana i na razie bardzo dobrze sie spisuje - wiec wybór raczej dobry. ja uważam, że za jakość też trzeba zapłacić i nie jestem zwolennikiem twierdzenia o ekipie "im tańsza tym lepiej". 32 000 to bardzo przyzwoicie! jak droga nie znaczy ze gorsza od tej co bierze polowe ceny . ja juz znalazlem firme ktora to zrobi za 27tys i robila w okolicach uinne domy ,zobaczymy co dalej z kosztorysami innych firm .sprawdze jeszcze 3 firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukrecja 22.04.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 ja mam większy dom - dodatkowo doliczone są schody wylewane i nadbitka i stanęło na 32 tys PLN - i nawet mam swiadomość ze trochę drogo - ale ekipa polecana i na razie bardzo dobrze sie spisuje - wiec wybór raczej dobry. ja uważam, że za jakość też trzeba zapłacić i nie jestem zwolennikiem twierdzenia o ekipie "im tańsza tym lepiej". 32 000 to bardzo przyzwoicie! jak droga nie znaczy ze gorsza od tej co bierze polowe ceny . ja juz znalazlem firme ktora to zrobi za 27tys i robila w okolicach uinne domy ,zobaczymy co dalej z kosztorysami innych firm .sprawdze jeszcze 3 firmy. uważasz zatem, że ekipa biorąca 35 000, te 8 bierze po prostu na górkę? nie chce mi się wierzyć. albo ta tańsza zatrudnia na czarno, albo nie mają własnego transportu, albo - tu różne możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janewa 22.04.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 kto moze polecic ekipe na slask najlepiej sprawdzona i pewna zadnych ciarachow!!! chyba ze pojade po gorali bo oni sa chyba najlepsi. POPIERAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts