rwarso 21.04.2005 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 WYKONUJE MONTAZ ELEWACJI KAMIENNYCH,POSADZKI Z KAMIENIA O ROZNYCH WZORACH,WSZELKIEGO RODZAJU SCHODY ORAZ OKLADZINY KAMIENNE SCIAN WEWNETRZNYCH.ELEMENTY OZDOBNE -PORTALE-KOMINKI. WSZELKIEGO RODZAJU OGRODZENIA Z KAMIENIA MUROWANE JAK I OKLADZINOWE.KORZYSTAM Z MATERIALOW WLASNYCH LUB POWIERZONYCH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carrrlos 23.04.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 hmmm to chyba nie ten dział ale skoro juz taka reklama, to porszę mi pomoc czym przykleić trawertyn do siporexu, klej? jaki nazwa (obudowa kominka zlicowanego ze ścianą, trawertyn opierać bedzie sięna posadzce) z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 23.04.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2005 Też chciałabym wiedzieć czy do cegły -obudowa kominka - można przykleić kamień -marmur - na zwykłą zaprawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 24.04.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Też chciałabym wiedzieć czy do cegły -obudowa kominka - można przykleić kamień -marmur - na zwykłą zaprawę ? nie mozna kleic kamieni naturalnych na "zwykla" zaprawe lub klej. do kamieni naturalnych jest specjalny klej i tylko i wylacznie taki klej sie do tego nadaje , a ze drogi to fakt ale jesli kogos stac na naturalne kamienie to musi sie liczyc z dodatkowym kosztem kleju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 25.04.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Dzięki za odpowiedź , mi nie przeszkadza koszt tylko alergie mojego dziecka, wolałabym "zwykłą zaprawę - ona przebarwia kamienie czy po prostu "nie trzyma" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts