kazb 21.04.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 mam dobrych , pracowitych murarzy(POLACY) i prawdopodobnie zkończą u mnie za 2 może 3 tygodnie jeśli ktoś by chciał porozmawiać z majstrem to podam telefon.cenowo są bardzo atrakcyjni .Ja stawiam dom w okolicach Grodziska M. ale dla nich jest nie ważna strona naszej Wawki.Acha jeszcze jedno mają swoje wyposażenie,ja tylko ustaliłem za ile i dostarczam towar raz na tydzień .[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maćko1719499896 05.05.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 mam dobrych , pracowitych murarzy(POLACY) i prawdopodobnie zkończą u mnie za 2 może 3 tygodnie jeśli ktoś by chciał porozmawiać z majstrem to podam telefon.cenowo są bardzo atrakcyjni .Ja stawiam dom w okolicach Grodziska M. ale dla nich jest nie ważna strona naszej Wawki.Acha jeszcze jedno mają swoje wyposażenie,ja tylko ustaliłem za ile i dostarczam towar raz na tydzień . [email protected] Poproszę o namiar ! A jak z ceną? Duża powierzchnia domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 05.05.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2005 Też poproszę. A skąd dokładnie jesteś bo ja też okolice Grodziska Maz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mi 07.05.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 Proszę o namiary na ekipę budowlaną, bardzo mi zależypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts