magpie101 08.11.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Automatem jezdze od 1,5 roku i nie chce wiecej manualnej skrzyni. Auto wcale nie pali wiecej, bo 6l/100, rocznie robie okolo 25000 tys. km.Automat to dla mnie luksus, mam zawsze wolna jedna reke, moge odebrac telefon w miescie na krzyzowkach albo napic sie kawy bez obawy, ze zaraz musze zmienic bieg. Edytowane 8 Listopada 2010 przez magpie101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 08.11.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2010 (edytowane) Temat odnalazłem i odkopałem szukając info na temat automatów. A swoją drogą też przesiadam się na V70 D5 (już w najbliższą środę ) No to zapraszam na volvoforum.pl Co do spalania: walnąłem właśnie trase do norwegii: średnia z komputera 6,3l - autostrada 120-130km/h .auto to 2,5TDI z niezniszczalnym silnikiem VAG w mieście jak śmigam- pali jakieś 8,5 - to też nieźle jak na takiego kolosa. pozdro Edytowane 8 Listopada 2010 przez oorbus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 15.11.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Dla mnie jazda na automacie to jak lizanie lizaka przez papierek. Nie ma takiej frajdy i za nudno się robi za kółkiem ... kup sobie granat i się trochę "rozerwij" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 15.11.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Wg mnie manualna skrzynia sprawdza sie w samochodzie "nie do jazdy na co dzien", jezeli kogos stac na to aby utrzymywac dwa autka: jednym, jezdzic a drugie miec wlasnie "dla zabawy" wypadaloby kupic:- na co dzien automat z duzym silnikiem- dla zabawy M3, Subaru STI, Evo.....A jezeli mamy autko uniwersalne... czyli do jazdy codziennej i tej "dynamicznej" to do mnie bardziej przemawia komfort automatu z duzym, mocnym silnikiem R6 niz "sportowe" zaciecie manuala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gujas 17.11.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 polecam automaty, żona chciała więc ma, teraz mnie tak się to spodobało że już mi się nie chce "machać" manualem. Mieliśmy terenówkę Jeep'a, teraz Sharan na automacie. Oba bez problemów, bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts