matelier 21.04.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 architektura wnętrz - http://matelier.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 21.04.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 straszne wnetrzastraszne obrazyfajne instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 22.04.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 straszne wnetrza straszne obrazy fajne instalacje fajne wnetrza fajne obrazy fajne instalacje Fatalne miejsce na reklame.Wejdz do dzialu "Ogloszenia". PS Triper - odrobine dystansu do wlasnego wyczucia estetyki - wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matelier 22.04.2005 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 dziekuje za wypowiedzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 22.04.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Triper - odrobine dystansu do wlasnego wyczucia estetyki - wyluzuj. zycze Ci szczerze mojego wyczucia estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2005 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 marto tutaj jest dział dla tych,którzy pomagają bezinteresownie Wklejając tu reklamę,trochę niepotrzebnie zrażasz do swojej pracy,łamiąc zasady forum. Poproś admina o przeniesienie tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 22.04.2005 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 zycze Ci szczerze mojego wyczucia estetyki szczerze Ci dziekuje, mam swoje.Po formie w jakiej to napisales, Twoje mnie juz nie interesuje. Takie sady rzucasz ot tak sobie, bezpodstawnie, czy masz jakies argumenty, by tak mowic ? Dziewczyna jest przygotowana zawodowo do tego co robi i tylko dyletantom sie wydaje , ze ich gust sam w sobie daje im prawo do napastliwej krytyki, bez zadnego uzasadnienia. ------------------------------ dla jasnosci - tez architekt wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts