Venus_m 22.08.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Skoro Ilonka zaczęła (ja nawet nie wiedziałam że taki wątek jest hi hi ;D ) to wklejam nasze ghosty w jadalni. Jeżeli macie wątpliwości czy są wygodne to ja potwierdzam, są bardzo wygodne Są to krzesła inspirowane, nie oryginały. http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/s_P7300740.jpg http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Wnetrza%20i%20inspiracje/s_P7300749.jpg Stół tymczasowy, obrus tym bardziej Tu jeszcze bez Louisów http://i888.photobucket.com/albums/ac87/serandom/Mirabelka/s_P8110888.jpg - Louis, mam 2 po jednym na każdy szczyt stołu, z boku Victorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.08.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Świetnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
revital 22.08.2011 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Podobają mi się oparcia w tych ghostach, i myślę, że na pewno są wygodne bez udowadniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja powiem szczerze, że też miałam do nich wątpliwości ale niepotrzebnie. Testowałam je w sklepie i kupiłam na drugi dzień. Brakuje nam jeszcze i tak 4 Victorii ale to w przyszłości Na święta myślałam o uszyciu na nie sukienek...a może tylko na szczyty Nie wiem jeszcze, wiem natomiast że gdybym miała wybrać jeszcze raz (z wiedzą którą już o nich posiadam) to kupiłabym je na pewno po raz kolejny. Od razu zaznaczam, że nie sprzedaję ich ani nie reklamuję bo nie mam w tym żadnego celu. Ot może rozwieje czyjeś wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.08.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 śliczne są A można wiedzieć gdzie je kupiłaś, bo inspirowanych jest sporo. Może być na PW. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 22.08.2011 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Zgadzam się, piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Dzięki dziewczyny. Miejsce zakupu i cena to dla mnie nie tajemnica. Firma D kwadrat z Warszawy (tzn mają na pewno swój sklep w Wawie, a skąd dokładnie są nie mam pojęcia). Victoria ghost kosztowała 359 zł a Louis 389 zł sztuka. Firmę bardzo sobie chwalę i będę polecać, w przeciwieństwie np do firmy King Bath (nie żebym coś do niej miała), ale ich punkt w Warszawie to jakiś obskórny magazyn. Ceny chyba mają podobne i produkty chyba też te same. Moje ghosty są made in china i trudno na made in italy mnie nie stać, a d kwadrat ma również te drugie w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.08.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jak to ładnie teraz się nazywa podróbki. Krzesła inspirowane.....Ale fajnie mimo wszystko wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_Gdynia 22.08.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ja nie rozumiem zachwytu nad tymi krzesłami. jak dla mnie wygladają jak krzesła ogrodowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 22.08.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ja nie rozumiem zachwytu nad tymi krzesłami. jak dla mnie wygladają jak krzesła ogrodowe... mnie pewnie też zaraz zakrzyczą, że sie nie znam, ale ja też się nimi nie zachwycam:)...ale jak się komuś podobają, to niech ma:)...nie chciałabym siedzieć na nich w mini latem...to nie dla mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 22.08.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 nie wiem jak na tych inspirowanych, ale na oryginale , nic się nie przylepia, nawet gdy gorąco i masz spocone nogi. Gorzej sie siedzi na kanapie ze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 22.08.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 hehe latem to sie najlepiej chodzi po szklanych schodach w galeriach handlowych...nic mnie tak szybko nie oduczylo biegania po schodach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Inspirowane = podróba, piszę tak jak jest również w opisie sprzedawcy. Skoro są inspirowane to chyba powinny się jakimś detalem różnić od oryginału, być może w tym przypadku jest to materiał i miejsce produkcji. Zwyczajnie nie stać nas na oryginały, a skoro "inspirowane" się nam podobają to dlaczego mam ich nie mieć? Nie chciałabym wywołać lawiny komentarzy odnośnie kradzieży praw autorskich itp każdy ma swoje zdanie i może je wyrazić. We mnie ghosty też zachwytu 3 lata temu nie wywołały, z czasem się w nich zakochałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 22.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Ja marzę o stole Kasabi. Jest z metalu, starego drewna i szkła. Dla mnie cudny. Przełamałabym jego stylistykę plastikowymi krzesłami, np. w pastelowych odcieniach turkusu, mięty i złamanej bieli. http://www.slettvoll.no/kolleksjon/detaljer/kasabi/109/14 Fajnie wyglądałby w moim wnętrzu Planuję namówić naszego ślusarza na wykonanie nóg, a resztę zrobimy sami. O ile jeszcze nie zmieni się koncepcja. Nad blatem powiesiłabym dwie lampy-kwoki, pomalowane na biało. http://www.slettvoll.no/kolleksjon/detaljer/kasabi/109/14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.08.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 stół fajny, mi tylko blat nie leży, dobrze że jest szkło bo mnie denerwowałyby kiwające się talerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.08.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Hmmm.... a dla totalnego jak się okazuje laika to jaka jest różnica między luisami i victorią ? Byłąm pewna, ze ghosty to ghosty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Quella 23.08.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Hmmm.... a dla totalnego jak się okazuje laika to jaka jest różnica między luisami i victorią ? Byłąm pewna, ze ghosty to ghosty ... Louis jest z podłokietnikami, Victoria bez. Jest jeszcze ghost dla dzieci Lou Lou - taki sliczny mały louisik I chyba jeszcze stołek - Charles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.08.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Jeszcze przed rozpoczęciem budowy udało nam się na wyprzedaży kupić taki stółhttp://www.agatameble.pl/files/Step/cassandra_v2/stol_copy.jpgStół jest duży, ciężki, drewniany. Będzie stał w jadalni. Poszukuję krzeseł. Ale jako że po pierwsze wolę bardziej nowoczesny styl a po wtóre nie za bardzo podobają mi się ciężkie, drewniane, duże skórzane krzesła to mam zgryza. Jakby tego wszystkiego było mało, to stół stał będzie na takiej podłodze: http://img705.imageshack.us/img705/2473/dscf4660b.jpgŚciany mają kolor jasnoszary, taki gołębi. Drzwi i listwy białe.Możecie coś doradzić ? Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez joliska poprawka fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.08.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Dobrze, że masz świadomość zgrzytu stół - podłoga Moim zdaniem wybór jest dość ograniczony: ciemny stelaż, jasna gładka tapicerka, np.: http://u.mdcd.net/media/data/rooms/images/a6srnwbqtrxwlkkb.jpg#room-image-map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 23.08.2011 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Nic bardziej nowoczesnego nie da rady ? Podłogi nie zerwę, stołu nie przemaluję (choć kto wie ? mam na nim jakieś zarysowania i idzie do odnowy) tylko krzesła mogą nadać trochę innego, niepospolitego charakteru temu pomieszczeniu . Edycja: chyba, ze jak nie znajdę nic satysfakcjonującego to zabejcuję ten jesion na jakieś biele ? Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts