żona m 13.09.2011 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 oryginał widać, choć staram się aby dziecina nim nie siadały w jeansach z nitami przy kieszeniach czy suwakami. wiedzą, ze mama zabrania i omijają to krzesło. Ale większość ludzi myśli,ze to balkonowy stołek i klap dupskiem ....a mnie cholera trafia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.09.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 oryginał widać, choć staram się aby dziecina nim nie siadały w jeansach z nitami przy kieszeniach czy suwakami. wiedzą, ze mama zabrania i omijają to krzesło. Ale większość ludzi myśli,ze to balkonowy stołek i klap dupskiem ....a mnie cholera trafia. mnie też by trafiało - ja swojego (jak już kupię) to wstawię do sypialni:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 13.09.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 dziewczyny... ale krzesla to chyba do siadania sa? no przynajmnij tak myslalam do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.09.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 jak kupisz oryginalne kartelle, to zmienisz zdanie:rotfl:ja zmieniłam szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.09.2011 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) dziewczyny... ale krzesla to chyba do siadania sa? no przynajmnij tak myslalam do tej pory. mój jak stanie już w tej sypialni to raczej tylko do ozdoby będzie;) u mnie w jadalni pojawił się wreszcie długo wyczekiwany stół z Manufaktury Drewna, krzesła by IKEA to nasze rezerwowe dlatego mam tylko 4 ale dokupię jeszcze dwa i jak na razie zostaną aż się zdecyduję http://i55.tinypic.com/2u60e9j.jpg Edytowane 14 Września 2011 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 a mi się te krzesła podobają Pasie Co do ghostów, to ja właśnie uważam że krzesła są po to by na nie siadać. Przynajmniej ja chcę mieszkać w domu a nie w muzeum. Tak mam ze wszystkim, to że krzesła są "inspirowane" nie znaczy że nie posiadam oryginalnych rzeczy...i co miałabym nie chodzić w szpilkach od Louboutin tylko postawić na wystawie? Oczywiście szanuję inne zdanie na ten temat każdy ma do tego prawo - ja robię po swojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.09.2011 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 oryginał widać, choć staram się aby dziecina nim nie siadały w jeansach z nitami przy kieszeniach czy suwakami. wiedzą, ze mama zabrania i omijają to krzesło. Ale większość ludzi myśli,ze to balkonowy stołek i klap dupskiem ....a mnie cholera trafia. Na serio one nie są do siadania? Takie krzesełko chciałam do wiatrołapu, ale właśnie po to żeby na nim przysiąść, a inaczej niż dupskiem nie umiem . Podejrzewam, że goście też nie. Do jadalni zakupiłam sobie stół piękny fornirowany, nielakierowany. Goście musowo ciepłe napoje dostają na podstawkach. Gdy gorące naczynie odstawiają na stół zamiast na podkładkę to ciśnienie mi się podnosi lekko. Nie mówiąc już o małych dzieciach walących w stół grzechotką. A było wydać na zestaw do jadalni 1,5 tys., gości przyjmować bezstresowo, a za pozostałą kasę pobalować dłużej na gorących wyspach . Ale nie, człowiek chce mieć pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.09.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 każdy ma swoje priorytety Ja w związku z tym, że mamą zamierzam zostać w bliżej nieokreślonej przyszłości nie napinam się na kanapę za 10 tysięcy do salonu tylko taką do 3, żeby nie było szkoda. Dziecko to dziecko. Matilde na moich podrabianych ghostach można śmiało siadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matilde1 14.09.2011 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Matilde na moich podrabianych ghostach można śmiało siadać To uff, bo wizja krzesła-ozdoby do omijania nie przypadła mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 14.09.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 ja dla gości kupie poduszki, aby i miękko było:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.09.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Do jadalni zakupiłam sobie stół piękny fornirowany, nielakierowany. Goście musowo ciepłe napoje dostają na podstawkach. Gdy gorące naczynie odstawiają na stół zamiast na podkładkę to ciśnienie mi się podnosi lekko. Nie mówiąc już o małych dzieciach walących w stół grzechotką. A było wydać na zestaw do jadalni 1,5 tys., gości przyjmować bezstresowo, a za pozostałą kasę pobalować dłużej na gorących wyspach . Ale nie, człowiek chce mieć pięknie to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 14.09.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Do jadalni zakupiłam sobie stół piękny fornirowany, nielakierowany. Goście musowo ciepłe napoje dostają na podstawkach. Gdy gorące naczynie odstawiają na stół zamiast na podkładkę to ciśnienie mi się podnosi lekko. Nie mówiąc już o małych dzieciach walących w stół grzechotką. A było wydać na zestaw do jadalni 1,5 tys., gości przyjmować bezstresowo, a za pozostałą kasę pobalować dłużej na gorących wyspach . Ale nie, człowiek chce mieć pięknie. Rozumiem ten ból Szlag mnie trafia, jak goście zdejmują kubek czy dzbanek z gorącą herbatą z podkładki i jeszcze przesuwają go (zwłaszcza dzbanek) po stole, bo raz, że się rysuje, a dwa, że zawsze coś tam się wyleje Myślałam, że tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2011 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Ilonka ja patrząc po osobach mi bliskich myślałam że każdy tak ma, ale najwidoczniej nie sprawdza się to w kwestii znajomych - swoją drogą ciekawe czy by chcieli żeby im szurać dzbankiem po stole drewnianym w gorący dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 15.09.2011 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 My stołu już rok szukamy i nie znaleźliśmy.... Tzn chyba. Mamy niby obecnie 2 upatrzone ale dopiero za 2 tygodnie będziemy mogli sprawdzić czy wybarwienia nam podpasują Pierwszyhttp://img820.imageshack.us/img820/2491/ti908x480tbs001.jpg W takim mniej więcej wybarwieniu choć podobno na żywo jest bardziej białe http://img263.imageshack.us/img263/6438/sptop5.jpg I drugihttp://img52.imageshack.us/img52/5379/beztytuuzbu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2011 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Nielot a co za firma produkuje ten drugi stół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 15.09.2011 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 http://www.radomskomeble.pl/ Cena podstawowej wersji to 1680zł. W tym wybarwieniu + 15%. Pomimo że są aż 3 rozmiary w standardzie to i tak można dopasować stół pod siebie. Tzn zamówić inny rozmiar. Cena rośnie +10%. My np potrzebujemy raczej 140 w opcji nie rozłożonej bo mamy krzesła które mają 51cm szerokości i przy 120cm 2 osoby raczej się nie zmieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 dzięki przyjrzę się na pewno Chociaż u mnie chyba tylko na zamówienie stół i meblościanka Tv wchodzi w grę ;/ a cena bardzo przyzwoita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 15.09.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 (edytowane) Z tą ceną to chyba kwestia budżetu. Nasza wersja tego stołu to już 2200. Ten drugi dla porównania to koszt 900zł tyle że blat nie jest z drewna tylko w płyty.... Zobaczymy... PM sprawdź A może ktoś z Was wie gdzie taki 140 do 180 rozkładany stolik kupić. Musi być biały albo w białopodobych wybarwieniach i nie może być droższy niż 2.000 Edytowane 15 Września 2011 przez nielot2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.09.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Hmn...Rafał a może by tak u stolarza? od 1500 w górę fornirowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 15.09.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 Jak szukałem dobrego stolarza w Łodzi to chcieli tylko o drewnie gadać i ceny około 3.000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts