nielot2 06.11.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 My mamy krzesła z IKEA, model Henriksdal. Szare. Bardzo wygodnie także możemy je polecić jakby ktoś był zainteresowany http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/S79850106/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja też waśnie z mężem walczę o białe krzesła tylko plastikowe. Nie mogę go do nich przekonać, szukam fotek z zarą (zakochałam się w nich). Ale ciężko mi idzie. Najpierw olejujemy podłogę (jesion przemysłówka) na ciemny kolor jak stół i do tego te krzesła. Ale pracy przede mną dużo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ehhh czytałam kiedyś o olejowaniu mozaiki przemysłowej - masakra Mirelko a może byś wkleiła zdjęcie tego krzesła i podała cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ehhh czytałam kiedyś o olejowaniu mozaiki przemysłowej - masakra Mirelko a może byś wkleiła zdjęcie tego krzesła i podała cenę? dlaczego masakra ? stolarz powiedział, że to pestka. http://planetadesign.pl/files/products/ZARA1[2].jpg - cena około 250-300 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Mirelko kiedyś w jakiejś budowlanej gazecie były etapy olejowania tej mozaiki przemysłowej - chyba z 6 razy na zdjęciach wyglądało na masę roboty Hmn...to mi się ta Zara nie podoba, bałabym się że trzeba będzie wycierać kurz między esami floresami i one mi się takie pokraczne wydają no ale Twój wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.11.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Zara Zarą ale w Agacie też są testowałam je bo chciałam taki do toaletki w sypialni, do jadalni raczej sie nie nadają bo nie sa zbyt wygodne a co do mycia - spryskac psikiem i pod prysznic Edytowane 7 Listopada 2011 przez queene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 07.11.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Asizo a mnie się Tw krzesła podobają, gdzie kupiłaś? dasz link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Właśnie w Agacie na nich siedziałam. Wygodne bardzo, sa miekkie i super się do ciała dopasowują (tylko niskie). No ale nic jeszcze nie jest zdecydowane. Najpierw zaolejuję, pstryknę fotkę i może potem mi ktoś pomoże z wizualizacją ? Co do olejowania - mam już olejowaną tą przemysłówkę i wcale 6 razy tego panowie nie robili. Nie wiem co oni w tej gazecie robili ? Teraz tylko jakimiś specjalnymi packami nakłada się olej i po płaczu.comohttp://styl.fm/newsy/wp-content/gallery/paged-by-folkstar/paged-by-folkstar-como.jpgjonsonhttp://planetadesign.pl/files/products/jonsonskorawhite6.jpg Edytowane 7 Listopada 2011 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 te ostatnie czadowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 te ostatnie czadowe na stronie pisze, ze skóra, ale ta cena raczej na to nie wskazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 07.11.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 (edytowane) Dziewczyny pozwólcie że się wetnę, mam Jonsony od ok. 2 miesięcy i faktycznie jest to "najprawdziwsza" ekoskóra. Z tym że one nie są śnieżnobiałe lecz ecru. Siedzi się raczej wygodnie, ostatnio miały chrzest bojowy - urodziny męża, nikt nie narzekał.http://img717.imageshack.us/img717/2743/03102011232.jpg były różne przymiarki, ostatecznie stanęło na Jonsonach http://img853.imageshack.us/img853/7086/15092011204.jpg Edytowane 7 Listopada 2011 przez Lilutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Piękne Ale dlaczego na stronie pisze SKÓRA ? Chamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 07.11.2011 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Lilutek, pięknie u Ciebie Asizo a mnie się Tw krzesła podobają, gdzie kupiłaś? dasz link? Amator33, kupowałam kiedyś przez allegro, ale widzę, że teraz już chyba nie ma. Ale to ten producent: http://vistabella.com.pl/320120/model-jola Moje krzesła to właśnie model Jola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.11.2011 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Lilutek ale fajnie u was i ten regał Hemnes fajnie pasuje, a krzesła które są pasują najlepiej Mirelko a na tych Zarach to dobrze by się siedziało na dłuższą metę? bo one takie rozchylające do tyłu mi się wydają O.o hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 07.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Wg mnie tak. Gdzieś na forum czytałam opinię dziewczyny która jedno kupiła. Uważa, że siedzenie kilkugodzinne było bardzo wygodne. Chyba tez kupię jedno a potem dokupię (jak już tż-ta oswoję z ta myślą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.11.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 wg mnie te krzesła nadaja sie do chwilowego "klapnięcia''...one sa wlasnie takie rozlozyste i szerokie i sie siedzi takim lekko rozwalonym....do stołu moim zdaniem nie pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 07.11.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 lilutek super u ciebie, tylko ta czerwona lampa coś mi nie pasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miszaki 07.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 lilutek super u ciebie, tylko ta czerwona lampa coś mi nie pasi A ja tam lubię czerwone lampy, bardzo, zwłaszcza w połączeniu z bielą! Za to nie widzę tego obrazka po prawej, co to jest? On mi tu nie pasuje... Całość fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lilutek 08.11.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lampa musi zostać - pasuje do czerwieni czajnika i tapety, która jest w kuchni na ścianie, no i czuję do niej straszną słabość. Tak wyglada tapeta - zdjęcie sprzed 2 lat - zaraz po przeprowadzce na beton, więc w międzyczasie wszystko sie zmieniłohttp://img339.imageshack.us/img339/3241/kuchnia2x.jpg To po prawej to nie jest obrazek - to dwudziestoletnia stara, lekko podniszczona skrzyneczka na klucze - taki sentymentalny przedmiot pamiątka.Do wymiany sa lampy ale nad barkiem - tą część zrobiliśmy jako pierwszą i to przy barku codziennie jemy posiłki, więc jakieś oświetlenie musi być, a po wykończeniu salonu i jadalni lamp w tej części domu jest zdecydowanie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 08.11.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Lilutek, a mnie się właśnie te lampy nad barkiem bardzo podobają (to chyba lampa Foto z Ikea, tak? - mam takie większe na poddaszu). I w ogóle te wszystkie 3 rodzaje, moim zdaniem, dobrze razem wyglądają.Tapeta jest fajna. Znajomi mają spa urządzone w skandynawskim stylu i jest tam taka tapeta. Masz piękną kuchnie i jadalnię i pewnie resztę domu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts