Maluszek 06.12.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Ja zamierzam kupić stół z Pagedu - Adam http://www.pagedmeble.pl/gfx/med/adam-ro.jpg Jego wymiary 100x1600x2200x2800x3400 (ma trzy dostawki) i po całym rozłożeniu mieści 12 osób. Zaletą tego stolu jest jego stabilność (rozsuwają mu się nogi) - sprawdzałam. Wadą cena bo jest bardzo drogi ale co mi tam jakoś uda mi się na niego odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eluś 06.12.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 Dzięki za wasze podpowiedzi.Właśnie o takie rozwiązania mi chodziło.Fakt,że przydają się one tylko okazjonalnie ale ułatwiają życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasinka83 21.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Ponieważ w mojej jadalni będzie wykusz chyba zdecyduje się na stół okrągły. Jakie są wasze decyzje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 22.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Okragly lub owalny. Ja pracuje nad rodzina i chyba juz ich przekonalam do takiego ksztaltu, latwiej ustawic i zasiasc z wieksza iloscia gosci, nie ma siniakow po zetknieciu z rogiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.10.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 nie mam wykusza, więc na pewno prostokąt. Gdyby był wykusz byłby okrągły lub owalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 22.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Ponieważ w mojej jadalni będzie wykusz chyba zdecyduje się na stół okrągły. Jakie są wasze decyzje? witam Ja sadze ze powinien byc zblizony do ksztaltu jadalni w duzym jej uproszczeniu. pozdr. zender Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 22.10.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 to ja się wyłamię z ogólnej tendencji w tym wątku mamy wykusz i prostokątny stół - 90x180 szczerze pisząc nigdy nie słyszałem o tendencji wnętrzarskiej pt. jeśli wykusz to okrągły bądź owalny stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 22.10.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Dla mnie wykusz czy nie to marze o stole okraglym, nigdy nie mialam takiego a wydaje mi sie on funkcjonalny i wszedzie pasuje ( co prawda maz chce prostokatny bo gdyby przszyszlo grac w brydza to przy okraglym nie da sie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yoric 23.10.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 mam stary stol okragly - srednica ok. 120 cm ... dla 4 osob jest idealny, 6 jeszcze sie jakos pomiesci, ale wiecej nie da rady - juz szukam nowego stolu - wiekszego, prostokatnego, chociaz ten okragly darze wieeeelkim sentymentem. Jak czesto imprezujesz w wiekszym gronie - tylko prostokatny i to taki przegubowiec z kilkoma segmentami rozszerzenia. Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjj 23.10.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 yoric: a czy rozwazales okragly z wstawkami wysuwanymi w przypadku wiekszej ilosci gosci? na codzien zlozony wygladalby jak kolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.10.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 teraz mam owalny i nie cierpie prasowac okraglych ( owalnych tez ) obrusow , wiec na pewno bedzie prostokatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 23.10.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 Będzie prostokątny, bo musi sie rozkładać na baaaardzoooo duuuuży i bardziej mi się podoba a poza tym - okrągły wymaga więcej miejsca. a onego nie mam w nadmiarze. resumując...prostokąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 24.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 a ja marze i czekam na okrągły z możliwoscią rozsuwania na owlany dla większej ilości gości...z racji kształtu jadalni, wyglądu i praktycznych zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 24.10.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Otoz to, dla mnie idealne wyjscie to okragly a po rozlozeniu owalny, ale przeciez kazdy ma swoje upodobania i niech tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 24.10.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Długo miałam okrągły stół (rozsuwany) i z ulgą zmieniłam go na prostokątny. Podobał mi się. Ale jest w jakiś sposób niewygodny. Nie jadam z łokciami na stole, ale nadgarski też potrzebują podparcia, a przy owalu ono jakoś tak ucieka. Ponieważ lubię siedzieć przy stole (wolę od fotela) i biesiady robię rzadko, ale jak już to bywają długie - to prostokąt pasuje mi dużo bardziej. No i serwety - fakt, prasowanie niemiłe jest wielce. A jeszcze gorsze ich przechowywanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oliciaz 24.10.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 Długo się zastanawialiśmy i jednak prostokątny stanął w naszej kuchni, głównie ze względów estetycznych, funkcjonalnych czyli wygody. Zajmuje prawie tyle samo miejsca co zaokrąglony a znacznie więcej się na nim zmieści, wygodniej usadzi gości i jest klasycznym meblem, bez udziwnień i zastanawiania się, czy pasuje czy nie! Jedyny mankament - to obita miednica czasami jak za szybko idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HRABSKA 25.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 A ja uważam , że zgodnie z ven shui, powinnismy dążyc do kształtów owalnych, więc sama mam w domu stół owalny rozkładany, i na kazdej imprezie zdaje rezultat w 100%, także polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 25.10.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 My zakupilismy prostokštny mimo,że jest w jadalni wykusz (mały). Stół duży 170 cm po rozłozeniu-->320 cm x 100cm x 76 cm. Mam nadzieje,że sie sprawdzi Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 25.10.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 po rozłozeniu-->320 cm x 100cm x 76 cm. to potwór nie stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 U mnie też jest wykusz i "potwór" czyli prostokatny stół złozony 180 cm, rozłozony 350 , szerokość 110. Nas jest dużo i lubimy gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts