TomaszKow85 12.06.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 W komplecie można dostać stół. Blat jest zrobiony z bardzo wytrzymałego materiału hpl. Pomimo że jest biały to łatwo znikają wszelkie zabrudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Besta77 27.07.2015 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Witam serdecznie! Wypytywałam tu o dobre krzesła i stół więc po paru miesiącach użytkowania zeznaję co następuje Zdecydowałam się na stół z Pagedu Birmingham http://www.pagedmeble.pl/sites/default/files/styles/produkt__full_croppped_/public/stol_birmingham.jpg?itok=ZLb8ztk2 w kolorze dąb czekoladowy - stół całkiem spoko, chociaż został uszkodzony w transporcie, firma przyjechała, wymieniła nogi i jest ok. A do tego krzesła z tej samej firmy, ale z kolekcji modern, a raczej fotele, a nie krzesła, bo tak to się u nich nazywa. I co do nich - jak najbardziej polecam są mega wygodne, ładnie się*prezentują, podłokietniki są świetne, tkanina z drugiej grupy (nie pamiętam jak się to nazywa) jest świetna w utrzymaniu, bez problemu można zetrzeć zabrudzenia, mimo, że są jasne ( o tej tkaninie wyczytałam tu gdzieś na forum). http://www.pagedmeble.pl/sites/default/files/styles/produkt__full_croppped_/public/modern_fotel.jpg?itok=SOsQNHVY Jedna uwaga - jeśli będziecie dopasowywali stół do krzeseł z innej kolekcji, sprawdźcie jak to do siebie pasuje. U mnie niestety podłokietniki nie wchodzą w całości pod stół, bo jakieś 10 cm od brzegu, pod blatem, blokuje je mechanizm do rozsuwania stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekll 01.09.2015 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 Czy są może forumowicze, którzy mają krzesła do jadalni. Chciałbym wiedzieć co sądzicie o krzesłach z Radomska(fabryka mebli giętych, czy jakos tak). Na co zwrócić uwagę przy zakupie takowych. Pozdróweczko Ja zamiast swołu w jadalni mam taki jakby barek i krzesła barowe. Całość ogólnie mam utrzymane w stylu motoryzacyjnym więc wybrałem też krzesła inspirowane motoryzacją, w Polsce już takie są na rsfurniture.eu. Wygląda nieźle, cyknę fotę to prześlę przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszKow85 15.09.2015 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Bardzo oryginalne krzesło z kolekcji Tension. Ciekawe wzornictwo i wizualnie lekka konstrukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabi.an 21.09.2015 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 (edytowane) A ja się dość poważnie zastanawiam nad hokerami do swojego domu. Jesteśmy narazie na etapie zbierania pomysłów co i jak urządzić w niedalekiej przyszłości, ale jak tak myślę to takie typowo barowe krzesła by pasowały, bo żona chce mieć wysoko blat, z barkiem więc krzesła będa naturalnie za niskie, przedłużanie krzeseł albo obniżanie blatu już zupełnie jest bez sensu... No i tak rozglądam się i znalazłem tę stronkę:[spam]Ale zanim się zdecyduję - co sądzicie o takich krzesłach? A może macie coś w tym stylu w kuchni? Edytowane 30 Czerwca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romunus 27.10.2015 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 (edytowane) MODEROWANO REKLAMĘ Szczególnie ubustwiam białe stoły z ciemnym blatem, wyglądają fenomenalnie ! Edytowane 27 Października 2015 przez finlandia Reklamy są niezgodne z regulaminem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 27.10.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Jeszcze nie mamy kuchni ale stół w części jadalnej już jest http://bitedelite.pl/wp-content/uploads/2015/10/BITEDELITE-stol-6431.jpg http://bitedelite.pl/wp-content/uploads/2015/10/BITEDELITE-st%C3%B3%C5%82-drewniany-6267.jpg http://bitedelite.pl/wp-content/uploads/2015/10/BITEDELITE-st%C3%B3%C5%82-drewniany-6264.jpg Tak się cieszę, że wreszcie jest!! I to dokładnie taki, o jakim marzyłam! Drewniany, surowy blat i nowoczesne, stalowe nogi. Robiony na zamówienie. Do tego czarne krzesła ONE Chair Magis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 27.10.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Przecudowny Ale ja to tak zawsze praktycznie patrzę i surowego drewna na stół to sobie u mnie nie wyobrażam. Coś tłustego, barwiącego (wino itp.).. Kiepsko by u mnie wyglądał po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 28.10.2015 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 PIĘKNY STÓŁ. Cudowne krzesła. Zdecydowaliśmy się na podobne, choć bardziej zachowawcze rozwiązanie. Blat lity, ale prosty i lakierowany. Gdybym nie miała małych dzieci szła bym w takie jak Wasze rozwiązanie. Za to nogi tez będą metalowe. Nie jest to najpraktyczniejsze - kłopot dla osób chcących siedzieć w szczycie, ale ponieważ z założenia u nas tak nie będzie, ulegliśmy pokusie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 29.10.2015 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 sczerze powiedziawszy to nie wiem czy jest sens wbijac sie z cena ponad 400 zł z kilka krzeseł, wiadomo sa miłośnicy designu którzy pieniążków nie licza ale jak ja zaczałem przegladac ceny w sklepach to złapałem sie za głowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 29.10.2015 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 (edytowane) sczerze powiedziawszy to nie wiem czy jest sens wbijac sie z cena ponad 400 zł z kilka krzeseł, wiadomo sa miłośnicy designu którzy pieniążków nie licza ale jak ja zaczałem przegladac ceny w sklepach to złapałem sie za głowe. Rozumiem Twoje podejście, BARNEO - ceny za designerskie produkty są dla wielu osób kosmiczne (400zł to cena za 1 sztukę ale tzw. "inspirowaną" oryginałem podróbkę). Swoja drogą, czy warte takich kwot to sprawa mocno dyskusyjna... Ja przy urządzaniu swojego małego mieszkanka spełniam swoje marzenia. Dla mnie krzesło (czy lampa, czy stół czy każdy inny mebel) to nie tylko obiekt użytkowy ale forma sztuki. A, że uwielbiam otaczać się rzeczami, które są ucztą dla moich oczu, to od czasu do czasu pozwalam sobie na taki ekstrawagancki krok jak np. zakup tych krzeseł Edytowane 29 Października 2015 przez byYoa zamieszczenie cytatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
byYoa 29.10.2015 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 Ale ja to tak zawsze praktycznie patrzę i surowego drewna na stół to sobie u mnie nie wyobrażam. Coś tłustego, barwiącego (wino itp.).. Kiepsko by u mnie wyglądał po czasie. Jeszcze czerwonego wina nie serwowaliśmy ale po oliwie, ketchupie czy sosie sojowym nie ma śladu - póki co więcej "okazji" nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wodanm 30.10.2015 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 400 zł za krzesło to nie jest aż taka droga inwestycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt_R 30.10.2015 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 400 zł za krzesło to nie jest aż taka droga inwestycja. To zależy, czy kupujesz 4 krzesła, czy 12 byYoa coś cudownego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwerty21 16.11.2015 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 pomożcie mi dobrać krzesła do tego stołu lepsze klasyczne na 4 nogach czy na takiej nodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JACUŚ1719504074 29.11.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Witam Zabrałem się za jadalnie, i jako ze jestem facetem potrzebuje porady Pań. Stół który się robi, będzie miał wymiary 220/95 i wygląda tak : Do tego dwie lampy o takie: No i najtrudniejsze, jakie krzesła? Mam parę typów: Jest jeszcze bar w kuchni, do którego znalazłem takie hokery. Doradźcie proszę, czy to wszystko się zgra. Może jakieś inne propozycje, odnośnie krzeseł i lamp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evito 26.02.2016 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 (edytowane) Krzesła...moje "kuku".... Po dwóch latach mieszkania-trzecie z rzędu... Były Eamsy "podróbki"-te bez podłokietników-nie są czysto białe i są połyskujące, połączone z tymi z podłokietnikami ,które są matowe i śnieżnobiałe nie wyglądają świetnie:(-Eamsy były drugie z rzędu Końcowy wybór to proste białe zakupione w firmie Formazone [ATTACH=CONFIG]231311[/ATTACH] Uważam,że kolor może być świetny przy jasnych wnętrzach-jeśi ktoś chce dodać "pazura" i lubi kolory-ważne żeby się nie rozszaleć Ja jestem nudna-białe ściany i praktycznie biała reszta:D Miłego główkowania:yes: Piękny stół z krzesłami. Można wiedzieć gdzie kupiony stół, z czego on jest, i w jakiej cenie? Edytowane 26 Lutego 2016 przez evito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evito 26.02.2016 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 IMHO mogą być. Również klasyczne całe tapicerowane na drewnianych nogach. http://img.bazarek.pl/64218/6606/261479/397514075494fb2bbb4846.jpg Wydaje mi się, że pokazany model jest w sztucznej skórze. Gdzie można kupić takie krzesła?i w jakiej cenie? do jakiego stolu pasuje czarne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 01.03.2016 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Gdzie można kupić takie krzesła?i w jakiej cenie? do jakiego stolu pasuje czarne? W JYSKu są takie krzesła, obecnie te ciemnobrązowe po 130zł.Nie wiem jak z ich jakością, ale dobrze się na nich siedzi, wysokie oparcie. Opinie mają raczej pozytywne na stronie internetowej. Ładnie pasują do stołu FREDERICIA z wyżej wymienionego sklepu....jesli ktos lubi takie klimaty oczywiscie. http://jysk.pl/salon-jadalnia/krzesla/krzesla-do-jadalni/krzeslo-bakkely-skora-ekologiczna-braz http://jysk.pl/salon-jadalnia/zestawy-do-jadalni/stol-fredericia-d178cm-4-krz-bakkely Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grześko15 03.03.2016 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 (edytowane) Edytowane 4 Marca 2016 przez joliska reklama debiutanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts