Mariusz10 07.03.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Witam stolarz zaproponował nam stół z szklanym blatem. Tzn cały stół jest z płyty ale ma na blacie taflę szkła, której wzór można wybrać dowolnie coś na wzór takiego stołu http://imged.pl/stol-do-jadalni-bialy-160cm-czarny-szklany-blat-2840786.html Są dodatkowo dwie opcje albo tafla szkła jest do samych krawędzi stołu albo w tym blacie jest wyfrezowane wgłębienie i tam jest szyba czyli ok 8 cm blatu na krawędziach jest płyta a środek szyba. Czy ktoś użytkuje takie cudo? zastanawiamy się właśnie jak w praktyce użytkowanie takiego stołu wygląda i czy w wersji ze środkiem szklanym bród się nie zbiera w tych rowkach gdzie kończy się szkło. Będę wdzięczny za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juska 29.03.2016 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam, potrzebuję pomocy w doborze stołu i krzeseł do salonu z otwartą kuchnią, gdyż obecne są do wymiany. Co do stołu to myśleliśmy o takim małym np. 80cmx80cm z możliwością rozłożenia np. do 180 cm, tylko nie wiem jaki wybrać jego kolor. Czy dobrać go do koloru mebli w salonie i dać białe krzesła np. eamsy lub ingolf z ikei? A może biały stół i czarne krzesła? Dodatkowo chcielibyśmy wymienić ławę w salonie na coś lżejszego - obecna jest dość ciężka - mojemu mężowi podoba się ława z serii lack z ikei, ale znów nie wiemy jaki wybrać kolor by to wszystko do siebie pasowało. Bardzo proszę o sugestie, bo mam mętlik w głowie, a chciałabym uzyskać harmonijne wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 29.03.2016 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 juska, mój post zaginął w trakcie przenoszenia Twojego wątku więc napiszę jeszcze raz. Salon wydaje się strasznie zagracony przez ten duży narożnik w przejściu do jadalni, na fotkach prawie nie widać wolnej podłogi. Wiem, że nie takiej porady oczekujesz ale zastanów się nad zmianą ustawienia mebli. Na przykład narożnik tam gdzie telewizor, ściana z półokrągłym wycięciem przedłużona i przy niej tv - zyskasz łatwiejsze dojście do stołu, widok z sofy na kącik jadalniany i ukryjesz lodówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HirotatoGouda 06.04.2016 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2016 Jeśli chodzi o stół, to zależy jaki masz rozkład w jadalni.Teraz bardzo fajne są tak zwane blaty centralne, które umieszcza się niemalże na środku jadalni. Co do krzeseł, to mi osobiście podobają się krzesła barowe. Wysokie, funkcjonalne i bardzo wygodne. Oczywiście sprawdzą się, jeśli masz blat lub typowy bar. Natomiast do stołu powinieneś poszukać czegoś praktyczniejszego, najlepiej krzeseł tapicerowanych lub z okuciami. Wszystko zależy od kolorystyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rt87 29.05.2016 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2016 (edytowane) [spam] Edytowane 29 Maja 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid_66 05.06.2016 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 (edytowane) Jak masz jadalnię to już jesteś w lepszym położeniu. Ja muszę zadowolić się małym stołem w kuchni. Właśnie planuje zakup, i zastanawiam się czy stół okrągły zajmuje mniej czy więcej miejsca od kwadratowego? Zastanawiam się nad tymi dwoma [spam]] Który byście polecili? http://www.meble-lider.pl/environment/cache/images/300_300_productGfx_755f0c9da9abe6fb2f3c0bba8aa12fd3.jpghttp://www.meble-lider.pl/environment/cache/images/300_300_productGfx_51722a5e3f1aca4d2f0a5c183f17026a.jpg Wymiarowo się wile nie różnią, bo okrągły ma średnicę 90, a kwadratowy ma 80x80 cm Edytowane 27 Czerwca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crle 14.06.2016 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2016 Ja mam pytanie. Obecnie urządzam swoją jadalnie i całe pomieszczenie planuje zrobić w stylu glamour. Mam już stólł, który jest czarny i drewniany i jest to jedyny ciemny element w pomieszczeniu. Ściany są białe, Tak samo firany. Z zasłon zrezygnowałam. Na początku zastanawiałam się nad tym aby dokupić czarne drewniane krzesła ale doszłam do wniosku,ze wszystko będzie wyglądało zbyt ciemno. Zastanawiam się nad takimi krzesłami:https://www.centrumkrzesel.pl/krzeslo-miss-bibi-black-24h/3807/pTylko czy ten typ krzeseł jest wygodny? Nie widać palcowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
balik 25.08.2016 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Poszukuje stołu do siebie, przeszukałam juz sporo ofert, ale żadan jeszcze nie jest taki, który by mi pasował w 100%.Poszukuję konkretnie:- rozmiar: 90x140cm, rozkładany- kolor: dąb, ale odcień trochę jaśniejszy od naturalnego (jakiś bielony, ale sonoma). Nie interesuje mnie dodatek innego koloru, cały ma byc w kolorze dębowym.- styl: stół ma być 'lekki', nie mieć masywnych nóg i blatu, styl raczej nowoczesny/skandynawski- cena: max 2000zł Coś takiego mi się podoba:http://www.manufakturadrewna.pl/pago-p41 ( ale odpada ze względu na cenę) Może macie jakieś fajne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 07.11.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 (edytowane) Ponieważ mało jest opinii zarówno o stole i krzesłach,postanowiłam pokazać swoje kupione w ciemno przez allegro z których jestem bardzo zadowolona.Krzesła Signal stabilne,montaż ok 3 min,stół Linosa2 masywny rozkłada się 1,6m-2,10m,-2,60m,czas montażu ok 3 godz.Ja się okazało allegro zżera taką prowizję,że krzesło można kupić za 240zł a nie 285 za szt wystarczy się dogadać przez telefon.http://images83.fotosik.pl/144/eed391beb72d905cmed.jpg Edytowane 7 Listopada 2016 przez kinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
even 08.11.2016 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2016 no nie powiem niezły deal. Stół jak i krzesła prezentują się świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Okumlouis 17.11.2016 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Krzesła na pewno wyglądają ciekawie. Są wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinka 17.11.2016 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Krzesła na pewno wyglądają ciekawie. Są wygodne? Tak są wygodne,łatwe w czyszczeniu i wytrzymują wagę 100kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mad.agaskar 01.12.2016 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 wyglądają bardzo nowocześnie i elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 21.12.2016 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Ostatnio widzę na forum modne są stoły DIY. Wrzucam swój, blat zrobiony z rozbiorki sceny muzycznej - klepka ulozona na deskach sosnowych, nogi profil malowany proszkowo. Wyszedl cięzki stabilny kawał stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
erleska 22.12.2016 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2016 mi podoba się proste drewno, najlepiej tyko polakierowane bez farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 23.12.2016 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 jedrek224, fajny komplet Ci wyszedł A krzesła to skąd, jeśli można spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciexior 23.12.2016 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 rozumiem ten ból - z jednej strony nie chcesz sobie zagracić mieszkania, a z drugiej chcesz elegancko przyjąć gości... niestety razem z żoną wybraliśmy pierwszą opcję... przede wszystkim postawiliśmy na wygodne życie codzienne i zadbaliśmy o miejsce dla każdego domownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jedrek244 23.12.2016 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 jedrek224, fajny komplet Ci wyszedł A krzesła to skąd, jeśli można spytać? szukaj na ikea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciejka2 27.12.2016 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2016 Dzięki A nawet mi przeszło przez myśl, że IKEA miała kiedyś podobne. Wyglądają na wygodne. Wiosną, jak będę w W-wie muszę je koniecznie obejrzeć z bliska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evaneskaj3 01.01.2017 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2017 Mi bardzo podobają się szklane stoły i do tego kolorowe krzesła. bardzo lubię takie połączeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts