Ana27 04.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Witam Ja szukam czegos w tym stylu http://www.royaldecor.pl/images/aukcje/11803578441.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 04.10.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Widziałam je na własne oczy. Cudowne są. W podobnym stylu jest tam kilka innych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana27 04.10.2007 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Tak, tylko szkoda, ze firma , ktora sprzedaje te meble jest nad morzem ....ja mieszkam w okolicach Wroclawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiopka 04.10.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 A może ktoś jest zainteresowany meblami pochodzącymi z lat 60. Są to meble produkowane w Rumunii na ówczesny rynek radziecki. Komplet typowo jadalniany: stół, 10 krzeseł ( w tym dwa fotelowe), witryna i dwie komody (pomocniki). Meble odziedziczyłam, nie pasują jednak kompletnie do mowego mieszkania. Znajdują się obecnie u mnie w mieszkaniu we Wrocławiu. Chętnym wyślę zdjęcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 05.10.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 mam stół i krzesła (przede wszystkim krzesła bardzo solidne i ładne) firmy Vinotti http://www.vinotti.pl serii ArtLine mają w tej serii też stół okrągły Kasiola, a to jasne dookoła np. szuflad to metal? Sonika meble tej serii są w kolorze venge a czoła komód ,szafek są oklejone czarną skórą a te białe paseczki to "szycia" z białej nici (wyglada to jak tzw.fastryga) krzesła są rownież w skorze i mają takie same przeszycia ,podobnie jest z nogą stołu ,która też jest oklejona piękną czarną skórą przeszytą białymi nićmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzialenka 05.10.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Tu sa ceny mebli z tej kolekcji Vinotti - pytalam o nie ze dwa tygodnie temu krzeslo B060 - 370,-stol rozkladany T035-1 - 2'422,-lawa C061-1 - 1'326,-komoda TV D061-1 - 1'967,-kwietnik K061-H - 484,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasiola, a ta biała fastryga nie pobrudzi się po jakimś czasie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 - jaką minimalną średnicę powinien mieć okrągły stół, żeby usiadło przy nim swobodnie sześć osób i żeby można było jeszcze jedzonko na środku postawić? ponad 120cm Dzięki Irma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 05.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasiola, a ta biała fastryga nie pobrudzi się po jakimś czasie ? Sonika mam te meble od pół roku i nie ma śladu - na stole te przeszycia sa w miejscach ,których nie dotyka się nogami , raczej większy jest problem z widocznością kurzu na ciemnej powierzchni -ale to we wszystkich ciemnych meblach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Tak to jest, jak się jest w pewnym wieku i już się w co nieco obrosło. Nijak mi nie idzie dopasowanie tego wszystkiego . Załamka . A zupełnie proste, nowoczesne będą pasować do staroci? Nie mam ich za wiele, ale z 5 - 6 sztuk by się znalazło. Zwariuję od tego na bank . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasiola, a ta biała fastryga nie pobrudzi się po jakimś czasie ? Sonika mam te meble od pół roku i nie ma śladu - na stole te przeszycia sa w miejscach ,których nie dotyka się nogami , raczej większy jest problem z widocznością kurzu na ciemnej powierzchni -ale to we wszystkich ciemnych meblach A tam można wybrać kolor wybarwienia, bo nie chciałabym wenge. Podłogę mam raczej ciemną i wolałabym coś jaśniejszego np. czereśnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Sonika jak ja Cię rozumiem, już ponad pół roku wybieram meble:) Ja szukam prostych w formie (nie mam żadnych staroci) i dałam sobie chwilowo spokój, bo czułam, że zwariuję. Też chciałam dobrać stół, krzesła, jakąś małą witrynkę i szafkę pod TV. I zawsze coś... zwykle to co mi się podoba to za duże (a pokój nie taki wielki), alby tylko w wenge, albo stół ładny, a krzesła okropne (a z innych kompletów nie można dobrać wybarwienia), albo witrynki całe przeszklone (a chcialam też zamykaną szafkę). A jak coś fajnego kształtem i funkcjonalnością - to z płyty:( Bardzo podobają mi się meble kolonialne, oglądałaś Matkowskiego? Niektóre kolekcje pasują wg mnie zarówno do antyków jak i nowoczesnych wnętrz. Jakby robili mniejsze stoły to wybór miałabym z głowy:) Aguś, a dasz konkretne namiary na Dobrodzień, bo ja tam juz niejeden dzień straciłam i dalej nic. Wydaje mi się, że wszyscy robią to samo i z tych samych wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.10.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Mikita - nawet nie wiesz jak się cieszę, że znalazłam bratnią duszę . Mam dokładnie tak samo - zawsze coś nie tak. Matkowskiego oglądałam, ale tylko w sieci, bo u nas w Krakowie nie ma salonu. Dla mnie kupno mebli okazuje się sprawą nie do przejścia. Chyba zostanę z tym stołem ogrodowym na zawsze . Pojechałam niedawno do Kalwarii Zebrzydowskiej w sumie licząc, że może a nóż...., ale to co tam zobaczyłam to....., no nie da się tego opowiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.10.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Pewnie to, co ja zobaczyłam w Radomsku:) (ten sam styl) A Matkowski jest w centrum Rawa koło Ikei w Katowicach. Na "żywo" podobał mi się tak samo jak na stronie internetowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiola 05.10.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Kasiola, a ta biała fastryga nie pobrudzi się po jakimś czasie ? Sonika mam te meble od pół roku i nie ma śladu - na stole te przeszycia sa w miejscach ,których nie dotyka się nogami , raczej większy jest problem z widocznością kurzu na ciemnej powierzchni -ale to we wszystkich ciemnych meblach A tam można wybrać kolor wybarwienia, bo nie chciałabym wenge. Podłogę mam raczej ciemną i wolałabym coś jaśniejszego np. czereśnię. Sonika te meble są tylko w dwóch kolorach-venge i jakiś dość jasny brąz -ale nie widziałam go na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A takie krzesła? http://www.danwawex.pl/gfx/photo/d_1071010208A-0253.jpg To jest właśnie krzesełko z Radomska - stołów mają kilka wzorów na pewno coś można dobrać, np. http://www.mebleradomsko.pl/stoly_files/Photos/ST-MONTREAL%20(web).jpg albo http://www.mebleradomsko.pl/stoly_files/Photos/ST-ROMAN%20(web)_thumb.jpg wybarwienia do dobrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 05.10.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Meble Radomsko, a meble z Radomska to ciut różnica. A poza tym to wybór stołów i krzeseł mają wprawdzie duży, ale jak mi przyszło konkretnie wybrać to nie było nic:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Meble Radomsko, a meble z Radomska to ciut różnica. A poza tym to wybór stołów i krzeseł mają wprawdzie duży, ale jak mi przyszło konkretnie wybrać to nie było nic:( No właśnie nie wiedziałam, o którym Radomsku mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.10.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 I jeszcze w temacie Radomska, ja mam takie krzesełka: http://foto1.m.onet.pl/_m/e926caf333ccd4fa7cecd0d46db29d09,5,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/d79897636874fa9802b470961e2ba30e,5,19,0.jpg Są w rodzinie gdzieś tak z 70 lat, wymagają jedynie oczyszczenia i drobnych napraw. Sorki za "aranżację", ale jak widać - remont A jak mi zabraknie, to dokupię http://www.mebleradomsko.pl/krzeslagiete_files/Photos/B-6023%20(web).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 05.10.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Mi (oczywiscie nie liczac moich ) podobają sie takie: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/ya/wf/apgf/h4HqaNgDQ30KQcAc5X.jpg Znając Ciebie , na pewno będziesz miała piękną jadalnie, czekam na zdjęcia jak juz bedzie urządzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts