GrzesioO 21.04.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Witam serdecznie, Otóż stałem się posiadaczem działki w Radzyminie, mam już wszystkie papiery, projekt jest w adaptacji, niedługi składam wniosek o pozwolenie na budowę.Zauważyłem sporo postów osób z Radzymina pod Warszawą.Nie znalazałem zaś tematu o Nas "Radzyminiakach", czyli inauguruję Grupę Radzymińską! Radzyminiacy Drodzy! Łączmy się! [kto pierwszy się dołączy?] Pozdrawiam serdecznieGrzesioO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 22.04.2005 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 hop, hooooooooooooooop! Radzyminiacy!wiem, że tu jesteście!dołączcie! pozdr,GrzesioO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 22.04.2005 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 dobrabędę nieustępliwy i już!to bedzie dobra Grupa!czekam na Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 21.05.2005 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Jeszcze raz! Czy jest ktoś z Radzymina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesioO 05.09.2005 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Nikogo nie ma z Radzymina?Nie wierzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankazik 06.09.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Moja Mama jest z Radzymina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sparyt81 05.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Witam. Pozdrawiam grupę z Radzymina . Co prawda to prawda nie jestem z Radzymina ale planuję budowe w 2008 w Czarnowie 12km za Radzyminem. Piękne okolice. Kupie deski, szalunki , stęple budowlane. Cześć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rorvik 13.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Witam, od poniedziałku mam do sprzedania barak tzw starego typu /z półokrągłym dachem/ kolor blu laguna;)Mieści się w nim do 7 robotników, nie cieknie ma instalację elektryczną.W razie potrzeby mogę pomóc w transporcie /niezbędny duży samochód z HDS'em/. Poza tym:Dachówka karpiówka Koramic naturalna cegła - 900 szt + po kilka szt. dodatków.Pustaki stropowe Certus 8 paletPustaki keramzytowe działowe produkcji Leier - 400 szt. Tanio oddam:D Mogę pomóc w transporcie. Więcej info na prv. Wszystko w Strudze r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts