Patsi 21.04.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Hej! widzę, żę na tym forum same fajne sprawy się dzieją. Dobrze, że sie przyłączyłam!! nie zauwazyłam tematu, o który chcę zapytać. Potrzebuję porady, jak skutecznie zabezpieczyć drzewka i krzewy przed psem, żeby miało to też estetyczny wygląd. Mam rocznego owczarka niemieckiego, więc sama plastykowa siatka chyba nie wystarczy? Sąsiedzi okręcili jakimiś foliami czy papierami, ale efekty - szczególnie wizualne - nieszczególne... I czy to prawda (zakładam ogród) że obsikany trawnik brązowieje? jak temu zapobiec?jak ratować? Dzięki z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.04.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Poczytaj tu:http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=41505 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewasuw 22.04.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 jako że mam około 3 ary niezagospodarowane ogrodziłam je, wpusciłam tam psy i ....hulaj dusza...zamierzam obsadzić to winobluszczem coby ładniej wyglądało...psy już wiedzą że na trawnik nie maja wstępu, trudno mnie też cos się należy. Poza tym mam 2 letnią córeczkę i nie wyobrażam sobie jej w obsikanej piaskownicy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 24.04.2005 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Widzę, że nie obejdzie się bez oddzielenia zwierzaka od reszty ogrodu...a miałam taką nadzieję, że się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts